Missa inte! Fyndchans i Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som Rappen har skrivit i forumet
Av Rappen
Skrivet av anon193054:

Om de har stöd för Asus Aura blir det ett köp! 2kg

Synca med Philips HUE så lyser det fint när du vet att köttfärsen nått rätt temperatur.

Av Rappen

Första jag tänkte är att dom kommer säkert vara överprisade för vad dom leverera i ljudupplevelse pga RGB och "gaming" associationen, men vad är inte överprisat idag när det kommer till "gaming" produkter. Tror mera på att lägga pengarna som dom kostar plus kanske lite extra på studiohögtalare, samma gäller även hörlurar. Ska tillägga att jag har inget emot Logitech och deras gaming serie överlag men jag håller mig till deras tangentbord och möss. Men visst idén ser intressant ut och får helt enkelt vänta på att läsa och se ett par recensioner innan man dömer ut nått helt och hållet, dom har säkerligen sin publik annars skulle dom nog inte satsa på att göra gaming högtalare.

Av Rappen

Nu går det att boka Dark Souls - Solaire of Astora amiibo hos CDON.COM. Tänkte det finns säkert någon som är intresserad av den här.

Av Rappen
Skrivet av anon5930:

Viktigt att ha i åtanke är att även om man verkar ha fått en bokning så är det inte säkert att de levererar. Haft detta problem med Webhallen tidigare samt det faktum att de lägger upp förbokningar på produkter som inte ens finns.

Hoppas de som bokat får den. Bra sugen själv men blir att vänta och se

Vart lite förvånad när jag efter att Nintendo Direct hade varit på torsdagskvällen så gick jag in på Spel&Sånt för att kolla om de hade lagt upp Splatoon Pearl&Marina. Till min förvånad hade de redan lagt upp den för förhandsbokning den 21:a februari. Jag hade helt missat att dom ens var bekräftade långt innan vilket känns surt.. Frågade Spel&Sånt om de ska komma in flera framöver och allt jag fick till svar är "bevaka produkten" typ. Vilket är det enda som de kan säga utan att lova nått som de inte kan hålla. Men surt vilket fall som helst då man vill fortsätta bygga på samlingen.. Det enda andra stället jag ser som har dem är CDON och där är det bevakning som gäller och bara Webhallen som har Solaire of Astora.

Har haft en lugnt stund känner jag nu när det har varit lite paus med alla amiibo släppen. Fast känns som att stressen av att trycka F5 på hemsidor kommer tillbaka xD Får väl hoppas att de kommer flera leveranser iaf vilket de har gjort tidigare av alla dom nya amiibo som släppts efter Switch.

Av Rappen

Har kvar en gammal hotmail adress och sen en nyare outlook för e-handel med mera. Sen har jag en gmail för youtube m.m. Utöver det har jag en egen domän hos ett webbhotell där jag har min privata seriösa mail eller vad man vill kalla det. Ja och sen såklart jobbmail om man vill räkna det.

Av Rappen
Skrivet av Swe.Stars:

När man slår på TV:n och sin PS4 med sin Harmony, kan man se till att den automatiskt byter till rätt HDMI-ingång då? Så att man slipper knappa fram rätt HDMI ingång?

Skrivet av twonkey:

Jag har turen att TVn kan starta ps4an via HDMI hdmi-cec. Kanske fungerar för dig? Tror man slår på en inställning i ps4an, tror det är något i stil med, tillåt styrning via HDMI

Äger också en Harmony Elite och försökte länge hitta en lösning för att kunna starta PS4, Receiver och TV med ett knapptryck på fjärrkontrollen. Men verkar inte som att varken Sony eller Logitech är villiga att fixa, hittade ett alternativ på Amazon som jag beställde hem för att testa. Låter kanske som ett litet problem men är bekvämt att bara kunna trycka på en knapp för att starta allt precis som med Xbox ONE, Wii U osv.

PDP PlayStation 4 IR Receiver For Logitech Harmony Remote Control Devices

Av Rappen
Skrivet av Tiamat:

8Bitdo's nya bluetooth adapter har letat sig ut på marknaden. Med adaptern ska du bl a kunna använda PS4 dualshock, Wii kontroller samt Wii U pro-kontroller.

Den ska även gå att använda för andra enheter:

For use with PS4, PS3, Wii Mote, Wii U Pro wirelessly on Nintendo Switch. Support DS4 Motion and Rumble features.
For use with 8Bitdo Controllers, Nintendo Switch Pro, Nintendo Switch Joy-cons, PS4, PS3, Wii Mote, Wii U Pro and more, wirelessly, on Windows PCs, Macs, Raspberry Pi, laptops, tablets.

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71nWBBjk%2BwL._AC_.jpg

Den kostar 19.99 USD på amazon.com

https://www.amazon.com/gp/product/B0786JC6VW/ref=s9_acsd_hps_...

Har också kollat på 8Bitdo's Bluetooth adapter. Det tråkiga är att det inte går att använda flera Dualshock 4 kontroller samtidigt. Hade man sparat några kronor på att använda dom man redan äger till till PS4 istället för att köpa flera joy-cons, pro controllers osv. Kan ju hoppas på att det kommer en uppdatering som fixar det men är tveksam.

Finns även ett annat alternativ som har varit ute på marknaden ett tag ifrån Mayflash. Dock fungerar inte den heller med flera DS4 handkontroller.

Mayflash Magic Nintendo Switch Wireless Controller

Av Rappen

Finns det ens nån glöd kvar hos Dice att göra (bra) spel med tanke på hur EA verkar stänga ner utvecklare så fort det inte går åt rätt riktning. Föreställer mig att det är som att jobba med bödeln ståendes bakom ryggen hela tiden. Men vad vet jag som konsument.¯\_(ツ)_/¯

Av Rappen

Använder mig som många andra i tråden av en IKEA Markus, testade en AKracing innan och det var bland den sämre kvaliteten som jag har varit med om på en kontors stol. Önskar man kunde ha en av Kinnarps stolarna ifrån jobbet. Dom sitter man riktigt bekvämt i under många timmar. Men IKEA Markus fungerar för sitt pris och som tidigare inlägg har nämnt är det svårt att säga nått om t.ex. 10 års garanti för det priset.

Av Rappen
Skrivet av Weuffelhjaern:

Tycker det är bra, både Twitch och Youtube behöver konkurrens, så förbättras alla. + så har dom användarbasen till att få det att slå igenom.

Om folk nu bara kunde sluta vara så hatiska mot absolut allting.

Instämmer, tänkte precis skriva samma sak själv. Så fort nånting nytt dyker upp så åker facklorna och högafflarna fram. Konkurrens som utmanar Twitch och Youtube behövs, det gynnar oss som användare och tittare i slutändan. Oavsett om du använder Facebook i det här fallet eller en annan tjänst.

Tycker Microsofts försök med Mixer såg intressant ut men det har ju inte riktigt tagit fart som Microsoft
hoppades på.

Av Rappen
Skrivet av Anaii:

Upp men den hand alla som tror att en anledning (kanske bland flera) till förseningen är att de behöver designa om Anthem efter de senaste tidens backlash mot lootboxes och p2w microtransactions.

Var precis det som jag tänkte på med när jag läste rubriken. Skulle tro att dom tar det försiktigt med just microtransactioner och loot boxes ifrån EA's sida ett tag nu.

Av Rappen

@iller: Det var det jag misstänkte, drygt.

Av Rappen

Sitter och funderar på att skaffa ett par till Joy-Cons till min Switch och dom jag vill ha är Neon Blue vänster och Neon Red höger. Tidigare har jag köpt röd vänster och blå höger. Ville ha så jag kan komplettera och köra med fullt blått och rött. Men när jag hörde efter med CDON som visade på sin hemsida att dom ska ha det, så frågade jag deras kundtjänst för säkerhetsskull och dom sa då att de har dom inte.. varför listar man då det kan jag fundera.. finns det ens att köpa tänker jag hos någon återförsäljare.

Någon som vet?

Av Rappen
Skrivet av svalle:

Samma här, följer också den med spänning. Nu för tiden vet man aldrig vad som kan komma att dyka upp, inget förvånar mig längre

Vore det inte bättre om vi hade en tråd för " bilder på ditt senaste pizza inköp (2018)" då?

Av Rappen

@elhund: Jo det stämmer som du säger att den ska utspela sig på 90-talet. Har läst en del idéer kring hur de skulle kunna använda sig av Doctor Stranges användande av just Eye of Agamotto, fastnade lite för just de versionen. Men som du säger, det mest logiska skulle vara att använda sig Infinity War som en soft reset, där alla karaktärer vi känner till är besegrade tills Captain Marvel, X-men m.fl introduceras. Kan se dom fortsätta med t.ex. Fantastic Four i nästa phase som ska vara mera fokuserad på "rymden".

Kom att tänka på att det finns ju en serietidning där Deadpool tar Infinity Gauntlet ifrån Thanos, inte för att jag tror dom kommer lägga in det i MCU men hade varit så kul om han tar den ifrån Thanos och det blir hans fall. Dock hade nog inte många varit nöjda med det slutet med som Marvel fantast så hade det varit otroligt roligt.

Jo det är sant som du säger med kontrakten. Skulle väl kanske gå om dom river kontrakten och sen skriver nya. Fast som du säger det finns väl många saker som kommer i vägen och det återstår att se vad som händer.

Av Rappen

Kändes som att det bara var en tidsfråga innan Disney skulle ta tillbaka X-Mens filmrättigheter på ett eller annat sätt. Men stora frågan är ju, kommer de byta ut nuvarande skådespelare som gör rollerna som t.ex. Sophie Turner som spelar Jean Grey / Pheonix. För att tillsätta dom skådisarna som de anser bra för rollerna eller kommer de köra på med dom redan etablerade skådespelarna som känns igen i många roller.

Sen om de nu slår ihop X-men, Deadpool, Dantastic Dour med MCU hur gör dom det snyggt. Min gissning skulle vara att dom spelar på att när Doctor Strange använda Eye of Agamotto så råkade han sammanföra tidslinjerna. Eller så bara har mutanterna alltid "existerat" där fast dom har inte riktigt brytt sig om att diverse hot dyker upp hela tiden. Det skulle ju vara det sämre alternativet.

En sista tanke som slog mig nu är att om Disney ska fortsätta göra Deadpool filmer, undra om de skulle vara så dumma att de drar ner åldersgränsen eller är dom smarta och behåller R rated. Dom verkar ju vara emot att göra filmer som skulle landa på en R rated iaf. Återstår väl att se hur allt kommer utvecklas. Hoppas dom delar med sig av planer angående hur de tänker göra med sitt ny förvärv.

Av Rappen
Av Rappen
Skrivet av s0l0m0n:

Har man stålarna till en Agera RS som pendlarbil ser jag inte problemet...

Sant iofs, men ville bara försöka med en jämförelse

Av Rappen

Det lär ju komma en mera nedskalad version som riktar sig mera mot gamers. För jag kan inte se någon köpa det här kortet enbart för att spela på. Vore ju som att köpa Koenigsegg Agera RS för att enbart pendla till jobbet med varje dag Men jag kan ha fel, någon kommer säker skaffa det och sen spela PUBG eller CS:GO bara

Av Rappen

Sennheiser HD598 till PC, Sennheiser Momentum M2 Wireless till Iphone 7+, Kingstone HyperX Cloud 2 till PS4.