Inlägg

Inlägg som CompassioN har skrivit i forumet
Av CompassioN

GPU på full load när jag är ansluten till internet. Hilfe bitte?

Ja, fick ett roligt problem idag när grafikkortets andra kärna plötsligt fick för sig att lägga sig på 98-100% load utan några som helst program igång. Har kollat processlistan men inte hittat något jag tycker verkar mysko, har dock stängt ner process för process för att se om något påverkar. Har kört virusscan och spybot.

Tänkte att jag råkat ut för något malware som kanske farmade bitcoins eller liknande, så jag provade att rycka ut LAN och vips, GPU:n varvar ner och allt blir tyst och lungt. Kopplar in LAN igen och genast sticker kärna nr 2 iväg som ett skott.

Har sökt på nätet i flera timmar utan resultat, börjar bli rejält konfunderad nu. Någon som vet vad det kan vara?

Av CompassioN

Homeworld och Homeworld: Cataclysm.

Av CompassioN
Skrivet av Spira12:

Dom ser bra ut men det är lite för dyrt för mig. Är det någon som vet något om Asus U36SG-RX008V, tycker att den verkar bra och den är ganska liten också.

Jag har föregångaren, U36SD och är hittils väldigt nöjd. Fungerar utmärkt att köra CAD på, även om upplösningen gör att man gärna kör extern skärm. Har inte programmerat så mycket på den, men MATLAB fungerar iallafall utan knas. Lätt nog att alltid ha med sig i skolväskan och riktigt bra batteritid. Vill du inte lägga ut pengarna på en full-HD-ultrabook med IPS-skärm så är denna ett helt okej alternativ. Fixar sourcespel, call of duty och lite sånt också.

Av CompassioN
Skrivet av DjRaven:

Förstår dig på den fronten, Dock är ju ditt Chassi byggt i plåt å kvaliten därefter..Det jag länkar till är ju byggt i aluminium så viktskillnaden är stor. Har byggt antalet datorer i Lian Li när dessa sedan sålts så har köparna alltid blivit chockade över hur lätta deras datorer är..

Nej fyfan..Datorn blir som en dustball

Då är Arc ute ur bilden.

Dock ser Lian Li-chassiet inte direkt stort ut, känns tveksamt om 32 cm grafikkort verkligen kommer passa in?

Skrivet av Malawie:

Håller med "DJRaven" Det Lian Li chassit är sjukt snyggt, 3 st 3,5" hdd + 2 st 2,5. rolig idé med luftflödet med

Något med luftflödet jag missat?

Av CompassioN
Skrivet av Absurd:

CORSAIR MIDITOWER CARBIDE 300R ATX BLACK 555:- kampanjpris just nu och har bra dammfilter

http://www.dustinhome.se/product/5010620327/corsair-miditower...

Oj! Det verkar ju rätt fint alltså... inga fläktar som lyser och sånt skräp? Skulle helst ha ett ännu stilrenare (och eventuellt ljuddämpat) men det verkar vara brist på sånt i min prisklass. Studentrabatten på Dustin kanske sänker det ytterligare några kronor

Av CompassioN
Skrivet av WolfOfVengeance:

Läs vad du skrev 3-784 ggr extra nu va

*EDIT* Du har gjort det nu ja

Det lilla garvet bjuder jag på

Det var ett tjusigt chassie och Lian Li har man ju hört gott om... har dock deras budgetchassie nu, Lancool k62, och det är inget som imponerat på mig direkt...

Skrivet av DjRaven:

Du menar dammbollen?

Ja, bra dammfilter och liknande känns rätt aktuellt faktiskt, glömde nämna det i första inlägget. Så Arc är inget vidare med avseende på sånt?

Av CompassioN
Skrivet av DjRaven:

GTX 5970? HAHA missat något eller?

Gnarht... nu ser jag ju...

Radeon 5970 var det ja... *tassar in i skämshörnan*

Av CompassioN
Skrivet av Wrathborn771:

GTX 5970? O.O

Skrivet av roxkyp:

Hehe tänkte på det också

Hah, vadnudå? Må ha några år på nacken men det är bra pulver i kortet fortfarande

Av CompassioN

Stilrent och prisvärt chassie som rymmer ett GTX 5970

Ja, som rubriken säger så letar jag efter bästa möjliga chassie som sväljer ett ATX-moderkort, minst tre hårddiskar och ett Radeon 5970 i referensdesign. Jag vill ha ett så stilrent bygge som möjligt, inga blinkande dioder och lysande fläktar och helst inga fönster och sådant. Är det dessutom hyfsat tyst så blir jag ännu gladare.

Har tittat en del på Define R3 men vad jag läst så fixar det inte grafikkort över 29 centimeter och mitt är, vad jag minns, 34 cm långt.

Pris då... ja inte mer än 1000 kronor och gärna under.

Tacksam för svar!

Av CompassioN

Sålt lite skräp för runda 30 spänn än så länge, men det är bara bråte jag fått från butcher och act II. Målet är att spara ihop till vad spelet kostade

Av CompassioN

Och nu bottar väl alla Iskatu istället? Tämligen enkelt musmacro för att han ska dyka på 2 minuter...

Av CompassioN

Någon som har koll på hur man kopplar ett paypal-konto till RMAH? Har sålt för €0.25 men vill ju egentligen ha det i riktiga stålar och inte på blizzards konto. Men jag har fanken inte hittat var man kopplar in externt paypal-konto...

Av CompassioN

Lite från ett skolprojekt jag kört några dagar:

http://micmag.nu/pic/5.jpg

http://micmag.nu/pic/18.jpg

Av CompassioN

Själv har jag alltid kallat det för Dibbla...

Av CompassioN

Vill du gärna ha kvar den så: http://www.youtube.com/watch?v=jC3CILpUOfs

Av CompassioN

Survival-horror som varg. Fly från elaka jägare, dölj spår i snön med svansen, överrumpla dom när de är ensamma och sårbara. Slåss mot deras jakthundar.

Edit: Och byt för tusan namn... Hellwings låter snarare som ett WW2-flygspel eller något... Ett namn ska betyda något och länka till vad det är för spel, inte bara låta "coolt".

Av CompassioN

Skulle också gissa på Marathon. Jag minns det som en aning snyggare och verkligare än Duke.

Av CompassioN

Skrik stopp om det jag säger är galenskaper! Men jag har hört folk som efter olyckor med saltvatten och annat elände i telefoner och mp3-spelare lyckats få liv i maskinerna igen genom att låta den ligga i avjoniserat vatten, det vill säga, skölja ur den ordentligt och sen låta den torka en längre tid. Kanske kan vara en idé om den inte vaknar efter några dagars torkande?

Av CompassioN

Dyker in här jag också... 29 och andra ungen på gång snart. Spelar mycket sporadiskt efter första tidens hysteri. nick: badimo.

Kanske vore en idé med en platoon? Lägg till mig och bjud in om ni redan fixat

Av CompassioN

Jag kör AVG i min droid. Jag märker bara av det när jag installerar appar, då det snurrar i någon sekund. Eftersom jag gör bankärenden och sånt på luren känns det lite som att köra bil utan bälte att inte säkra upp så mycket det går.