Inlägg

Inlägg som bluewzki har skrivit i forumet
Av bluewzki
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Meetoo
Här är mitt senaste http://noice742.deviantart.com/art/just-a-quickie-143913412

Vad är det för twitterklient du använder där?

Av bluewzki
Av bluewzki

Tycker det är ett riktigt idiotproblem. Hur lat är du? Eller kan du inte använda tangenbordet? Sitter du och tittar på tangentbordet och letar efter tangenterna?

Av bluewzki
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Josasp
Jo men jag vill snabbt stäng program som körs i bakgrunden.

Men för fan, tabba till programmet och kör CMD+q, tar ju inte ens en sekund att göra det.

Av bluewzki
Av bluewzki

Hur svårt kan det vara att bara köra CMD+tab och sen CMD+q?

Av bluewzki
Av bluewzki
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Prästen!
Om det är den gömda menyn du syftra på så står det några inlägg tillbaka i denna tråd.

Jag tycker jag har suttit och letat och läst, men jag kanske är blind. Du får jättegärna länka om du vet url eller vad det heter..

Av bluewzki

Hur har du fått ffx sådär?

Av bluewzki

hjälp, bytt fläkt. nu funkar ingenting!

Jag bytte processorfläkt, när jag skulle starta rullade fläktar och liknande igång en halv sekund varpå datorn dog lika snabbt. Jag bytte tillbaka till den gamla fläkten men problemet kvarstår. Det rullar igång en knapp sekund och sen dör det. Moderkortet får ström och det lyser när nätaggregatets strömbrytare är på, men det går inte att starta. All hjälp är varmt välkommen!

Av bluewzki

irssi-win32-standalone-0.3 heter filen.
-
Nx är väl ungefär samma sak som Tight VNC? Jag vill ju bara ha själva texten från irssit eller vad man nu ska säga.

Av bluewzki

Okej, låter inte så krånligt.
Jag installerade cygwin. Vet inte om det används faktiskt. Hittade någon fil kan inte kolla vad den heter nu för jag är inte hemma, installerade den. Sen bara startade jag en batfil. Då startas irssi i cmd.

Av bluewzki

Skulle göra det om jag kunde, kan inte linux. Har testat men lyckas inte. Tycker det är svårt.

Av bluewzki

irssi +pc +putty

Hejsan
Jag kör irssi genom cmd idag på min windburk. Det jag undrar är då ifall det går köra ssh-server (eller vad det heter) så jag kan komma åt mitt irssi genom putty vart jag än är ungefär. Hoppas ni har förstått vad jag menar. Ifall det finns guider om det nu går så posta gärna länkar m.m

Av bluewzki

Sådär låter min också nu, det gjorde den inte förr. Kommer inte ihåg när det började men det var inte längesen.

Av bluewzki
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mattias.F
Har du kollat i inställningarna så att du under Notifications inte har Play a sound iklickat?

Finns ingen sådan inställning.

Av bluewzki

Sjukt jobbigt ljud!

Jag vet inte om detta är rätt ställe att fråga på.
Men iaf, jag använder Gmail notifyer och när jag får ett mail så kommer det ett j*vligt högt ljud ur högtalarna, även från Pc-högtalaren. Jag undrar om någon vet hur jag får bort det ljudet?

Av bluewzki

Ny dator, Windows Ballar ur. *HJÄLP!*

Hejsan., jag köpte en ny dator för ett tag sen, köpte allt nytt utan diskar och grafikkort. När jag satt in allt och skulle köra allt gick det inte att boota på den disken jag hade windowset på utan jag fick en bluescreen och allt rebootade. Jag formaterade då min windows-disk och skulle lägga in win-xp SP2. Jag formade kommer in i installen och den laddar ungefär tills det är 34 minuter kvar och skärmen släcks och tänds och installen hänger sig. Jag formade då igen och testade med win-xp SP1 och installen gick felfri men jag kom inte in i windows, samma sak där, windows laddar skitfort (man hinner bara se laddningsgrejjen i någon sekund sen försvinner den) och det blir bluesrcreen igen och reboot. Jag gick då in i felsäkert läge och tog bort alla enheter i enhetshanteraren efter att någon i #sweclockers sagt att det kunde funka. Allt togs borts och datorn reboota. Vips så kom jag in i windows normalt. Alla enheter vill ju då installeras igen så jag installerade ju dem, efter ett tag så komer det upp att datorn måste reboota, jag gör det och samma sak händer igen, bluescreen och reboot. Jag formade då disken igen och skulle testa med win2k (dock gammal version) och installerar det och allt går felfritt. Jag kommer in i win hela tiden och allt är bra. Jag installerar drivrutinerna för kortet (gammalt geforce 2) och startar om. Datorn hänger sen precis när den laddat klart windows. Bilden bir helt kletig (allt blandas ihop) och jag kan inte göra något. Jag går in i felsäkert läge, tar bort grafikdrivrutinen och allt funkar igen.

Jag har testat minnena med ubcd.
-
Snälla hjälp mig!

Av bluewzki

Hjälp!

Jag formaterade datorn för någon vecka sen och körde in win2k istället för xp då win2k är bättre för min dator som är väligt gammal.

700 mhz
amd duron
192 ram
geforce 2 64mb

Aja, fick virus då iaf som fuckade upp min ena hårddisk rejält och gjorde att jag var tvungen att formatera den. Så nu när jag börjat få ner saker igen hänger sig datorn väldigt ofta. Går inte göra nått alls än att starta om den.
Någon som har någon aning om vad det kan vara?

Av bluewzki

Varför inte bara markera trycka ctrl+x och sen in där och trycka ctrl+v fan så mycket smidigare.