Inlägg

Inlägg som wushu har skrivit i forumet
Av wushu

Jag har fått igång både hl2, Far Cry och Doom 3 på mitt Gf4 mx440 :D.

Av wushu

OK. Jag är inte riktigt haj på det här... är 9700 pro kortet du länkade till kompatibelt med mitt moderkort? Jag hade av någon anledning fått för mig att det var till bärbara datorer. Vilket ger mest prestanda då, 9600 xt/pro, 9550, eller 9700 pro? Notera att jag inte tänkt överklocka.

Av wushu

Jag hade tänkt mig 500-1000 kr, helst inte mer. Har jag tur kan jag skrapa ihop till 1500-1600. Jag har kollat på det här, är det bra? http://www.webhallen.com/prod.php?id=34464

Av wushu

Är den här bättre tro? http://www.mdcdata.se/ den på startsidan för 2990?

Av wushu

Billigt grafikkort!

Nu är jag trött på att se spelen slöa sig fram (alternativt på lägsta inställingar) med mitt gamla integrerade grafikkort, så jag behöver lite hjälp med att köpa ett hyfsat ochbilligt nytt sådant.

Om det är till någon hjälp är mina nuvarande specifikationer följande:
Moderkort k7s41gx.
AMD 2800+ sempron
512 mb ddr ram.

Av wushu

Det är lungt, jag köpte den i butik ;).

EDIT: Tack för hjälpen, det var tydligen så att jag fått ett defekt moderkort. Det var bra service, så han tog itu med det direkt.

Av wushu

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=303343&cks=PRL kanske kunde vara något.

Iof ingen skärm:s.

Av wushu

Ok... då får jag väl åka tillbaks och be dem kolla nätagget, och i värsta fall byta ut det antar jag :(.

EDIT:
Min morbror misstänkte att nätagget var sönder. Har jag nu rätt att kräva att ger de mig, eller kanske till och med installerar ett nytt, ifall så skulle vara fallet?

Av wushu

Datorn startar inte!!!!

Nu råkar det vara att jag kom hem glad i hågen, efter ett köp av mitt första egna datorsystem. Efter att med min datorkunniga kusin, tillsammans med min ännu mer datorkunniga morbror, satt i alla komponenter och alla sladdar korrekt upptäcker vi att ingenting startar. Min morbror kollar varje sladd, och varje uttag noggrant om och om igen, men hittar inga fel. Inga fläktar, inget litet tecken på "liv" uppstår. En gång började fläket snurra, i ungefär en halv sekund, men inget hände. Väldigt tacksam för hjälp!

Av wushu

fraktkostnad hjälp tack

Vad ligger, ungefär, fraktkostnaden på när man beställer ett sådant här datorpkaet från dator från datorbutiken?
http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=C-VPA4-DEL

Jag har ingen aning om det gäller bara några tior, eller några hundringar. Finns det något sätt att slippa frakten? Tacksam för hjälp!

Av wushu

Nöjd med dem jag länkade till, eller den du skrev? .

Av wushu

Är den bättre än den första? hur mycket går frakten på?

Av wushu

Hmm... att grafikkortet inte är något att hänga i julgranen är jag medveten om, men jag tror det täcker mina behov till sommaren. Vad var det annars som som vara dåligt med den? Jag tyckte att priset var överkomligt, men sedan är jag ju inte SÅ värst kunnig heller. Var proccesorn okej då? Eller var det något annan som inte var värt priset? Ska kanske tillägga att flera förslag är välkomna. Är det här mer prisvärt tro? http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=C-VPA4-DEL

Av wushu

Budgetdator -jättetacksam för hjälp!

Jag har kollar efter en billig budgetdator att ha i mitt rum, mycket för pluggandet, men också för spel och dylikt. Efter frenetiskt letande, har jag hittat en del "fina" datorsystem, men jag har fastnat vid ett. P.g.a begränsade kunskaper, frågar jag er om erat tyckande, huruvida systemet är något att ha eler inte.

http://www.st-data.se
gå in på datorer- pc i delar. Sedan den längst ner. Det gick inte att länka. Jättetacksam för svar! Notera att jag tänkerköpa ett nytt grafikkort till sommaren, om det blir en sådan här!

Av wushu

Hmm... om vi omformulerar frågan. Hur bra dator går det få för pengarna?

Av wushu

Hjälp med billig dator....

Hej! Jag kan inte säga att jag kan nämnvärt mycket om datorer, men det är just därför jag skrier detta inlägg.

Mitt problem är följande: Jag är trött på att "bråka" med andra i familjen om vem som ska få sitta vid "familjedatorn", och har därmed börjat gått i tankar om köpa en egen. Den ska mest användas till att surfa, och kanske spela lite då och då.
Då undrar jag, går det att hitta en billig, enkel dator för ca 3-4000 ( d.v.s utan skärm, högtalare, tangentbord e.t.c.). Tacksam för svar.