Inlägg

Inlägg som JasminCicic har skrivit i forumet
Av JasminCicic

Jag är ledsen att detta har hänt dig Själv har jag leadteks 6800 och måste säga att ljudnivå är faktis väldigt behaglig om man jämför med många andra kort med samma krets. Du har ju haft otur + fick du oxå ett par lustiga förslag här tycker jag. Nå ja hoppas du klurar ut nått iaf. Försök att skicka det till leadtek och spela dum som om inget hade hänt (skruva dit orginal fläkt innan
mvh

Av JasminCicic

Avmagnetiserade?

Jag tror nog att man ska snarare ladda ur sig Har jobbat länge med kretskort och du anar inte hur lite det behövs (speciellt minnen) för att komponenter ska få ESD (electro static discharge) skada. Speciellt vintertid då är det tortt i luften och man har ull eller fleece osv.
Det finns spray som man köper för att rengöra kretskort och tro mig den är inte bensin baserad .
Dessutom den som sa att du ska starta dator utan ram och batteri skojar ju med dig självklart.
Kortet är nog trasig. Hade du letat svar här skulle du säkert hittat beskrivning om att "låsa upp pipes" just på leadteks 6800le (vilket är bra kort för just sånt) och att retail fläkt ska duga hur bra som helst även på flashade kort dock ska man inte överdriva med tuning! Vad var du missnöjd med när du gjorde det du gjorde? Har du testat och kollat av värmen och eller artifacts? Hade du dålig "framerate" kanske?
Onödig tycker jag iaf. Ursäkta mig!
Måste tyvärr säga att kortet har pajjat!
Detta var ju en dyr experiment. Det kanske inte stör dig så mycket vem vet?

Av JasminCicic

Läs detta om att ha SLI och att välja mellan en 6800 eller 2 6600gt.
skilnaden är ca. 15fps Vinnare 2x6600gt Pris = 1st 6800

Dock ser man det bara i benchmarks tror jag har ej testat

Länk
http://www.ntcompatible.com/story40756.html

Av JasminCicic

Är det ingen som spelar Return To Castle Wolfenstein ET

Konstigt nog är det inte många som spelar detta roliga andravärlds krigs spel (menar på multiplayer) Dessutom så är RTCW Enemy Teritory helt fristående multiplayer och kostar inget att ladda hem tex på fileplanet dock kan väntetider vara upp till 20 minuter i köerna att lada hem den ifrån en public server. Men å andra sidan vad är 20 minuter för ett sjust multiplayer spel som inte kostar en spänn
Testa Grabbar!
Lycka till

Av JasminCicic

Hej
Kille undrade liksom jagom vad pci express x1 ska vara bra för? detta är ett litet slot inte länger än typ 5 cm max den finns ofta där även x16 finns (graffes slot)
Nån kommenterade att det ska vara ersättning för pci Är det påstående eller är det ren gissning.
Bara nyfiken

Tack

Av JasminCicic

Undrar om Catalyst 4.XX

Hej

Det går lite olika uppfatningar om Catalyst drivers?

Själv har jag faktist haft bättre möjligheter med orginal driver installerad dock har inte tänkt på hur mina spel ser ut för där märker inte jag nån skillnad.
Har en Asus EAX600XT/TD och är ganska nöjd med kortet (2000Kr) kan man ej förvänta sig så mycket mer Kortet är ett PCIX16 och ajg får 3500 i mark05 9-10 respektive 6-7fps med orginal driver
Annars en P43.0HT 512 ddr2 533 blah blah.....Ganska ny dator

Vad Tycker ni andra? Varför ska man ej ha Control Center med?
Tacksam för era svar

MVH

Av JasminCicic

Hej!

Gå in i BIOS och ange CD som första boot device Det kan gå bättre då
Lycka till!

Av JasminCicic

Ok!
Det är bra Jag undrar om du inte fick en sånt program som gör att du kan använda smart fan control som gör att din fläkt går på olika hastigheter beroende på vad du kör och vad det är du sätter trycket på. Det brukar medfölja kort såsom ditt med hög frekvens på processor och minnen
Nå ja det är ok men problemet är ju att den blir varm då Det är därför det orginella fläkten lät som den gjorde Det gäller att kyla en sån bjässe
Smaken är som b
Bra kortval iaf Det är du som har köpt den så är det fullständigt ok om du nu vill pokusera med den.

Av JasminCicic

Hej
Kylpastan kan inte göra sån radikal förändring men alla har den iaf Jag tycker inte att det är konstigt att tempen inte blev förändrad pga att du bara minskade på kylpastans lager.
Dessutom tänk på en annan sak.... Du har bytt orginal fläkt på ditt kort till en annan fläkt som du tyckte var bättre eller kanske fläshigare och du tänkte dessutom att du får bättre kylning. Vad du inte tänkte på är ju att de tekniker som jobbar på fabriken där kortet tillverkades satt med produkten och optimerade den med ...optimal fläkt till en GF6800 GT GS krets. Du tror väl inte att de satte dit en sämmre fläkt bara för att kortet ska "pajja" för att tvinga dig köpa en ny inom kort?
Alla tillverkare vill ha nöjda kunder för sånna ger ju reklam och ständigt återkommer med att uppdatera sina system med deras nyare produkter, när det är dax för ett byte (som tex jag är ju stor asus fan)
Så varför byta en fungerande fläkt på ett kort som du inte ens har clockat fast du kanske tänkte göra det vad vet jag? Och så är det åter igen varför klocka när man kan köpa snabbare orginal?

Jag vet att detta är en clockers forum och att man gör det bara far att det går att göra (man vinner ett par hundra poäng på benchmark max alltså) men du har ett fint grafikkort som i daxläge klarar alla spel med en bra marginal

Jag är ledsen men så ser jag på saken och detta är min åsikt
(hoppas ingen tar illa upp detta svar)

Av JasminCicic

Kan din "kompis" vara du kanske?
Nå ja skämt åssido Det är upplösningen som är fel på. Andra har redan sagt det. Prova med olika upplösningar

Av JasminCicic

Hej

Alternativet kan vara LG också! De har faktist bra skärmar som passar för olika användnings områden film,spel alt. annat!!

Själv har jag Dell´s 1905FP och vet inte riktigt vem det är som har gjort den åt de. Den duger och jag är nöjd. Har bara sätt kompisens LG och tycker att LG har lyckats få bra skärmar till ett rimligt pris. Så titta närmare på deras skärmar om du nu letar efter "platta lösningar"

Av JasminCicic

Jag har en sådan dell
Dator är ju heklt ok. Det är en hemdator Dock levererad med vad de kallar för spel och multimedia maskin"""" ett x300 ati radeon (måste säga skit tyvärr även om den är pci xpress) Nån sa att dator var bullrig- tvärtom den är knäpp tyst. Dock blev den bullrig då jag stoppade in en x800pro från asus pga fläkten som sitter på vga Dells orginal kort x300 har bara en kylfläns på därför så var dator tyst innan Ljud är ju en Audigy 2 och en hyfsat bra högtalarpaket anpassad till dell 2x/front 2x/rear subwoof. samt en sjätte som kopplas till skärm /optional med en metall behållare kan läggas framför om så önskas
En ok dator för de pengar tycker jag. Dock valde jag en 19" dell tft (skaplig skarm tom för spel) och dvd/rw då steg summan lite
Annars bra dator Lite snålt med minne dessutom det de lovar stämmer ej minnens hastighet är ej 533 utan 400 ddr2
Kommer snart med en bild

Jo glömde säga
Dator måste rensas av massa skit som dell pre installerar dit Jag menar massor av program som man inte har nått ntta av alls

Av JasminCicic

Hej!
Jag har dell 8400 och nyligen bytte grafikkort i den
Lådan ska vara plomberad alltså en liten sak ska finnas där man kan typ låsa lådan med ett lås. Det fanns inte på min låda (en hem dator) och jag fick enligt dells instruktions bok stoppa in grejor. Dell ansvarar bara för prylar som de har sålt! alltså garanti gäller bara om inte din data INTE var låst med en speciell plast strapp som det står dell på!
Allt står i instruktions boken bara att läsa!

Av JasminCicic

Tackar Stolme ! :=]

Av JasminCicic

Sys32 mappen öppnas vid start sedan...

Hej!

Som en ny användare måste jag först börja med att säga... Kanon stället! Kloka grabbar, roliga saker och nyttiga dessutom.

Så hej på er allihoppa!

Nu en fråga?

Sedan jag uppdatera min XP Home med service pack2 så poppar upp mappen System32 vid start och dator har blivit liiite seg med själva "att komma igång med spel o diverse"
Jag kommer inte ihåg men har läst nånstans att detta med sys32 måste editeras i registret men kommer ej ihåg hur? Kan nån snälla hjälpa?

Och att dator blev seg fattar inte jag för alla mina oönskade processser är inaktiverade, inga prylar i autostarten och msconfigen är ju oxå rensad. Iofs kan det bero på norton antivirus och norton internetsecurity uppdatering skede samtidigt som uppdatering av sp2 Säkert är det är mycket skit norton håller på med i början men örkar ej inaktivera detta och hålla på med aktiveria varje gång man ska ut på web

Om ni undrar så kan jag säga att dator borde inte sega så pass då det är en p4 3.0HT och 512 ddr2 533 borde räcka

(jag pratar om en fördröjning på ca. max en minut tills alla ikoner i aktivitesfältet poppar upp och att den blir fryst om jag tex trycker på start under de 30-60 sec)

Nå ja iaf nu ska sys32 bort men hur gör jag?

Tacksam för era svar!
Ha det bra