Inlägg

Inlägg som Gling har skrivit i forumet
Av Gling
Skrivet av smurfcykel:

Kan ju då vara grafikkortet, men tycker det är konstigt för att diablo 3 inte är så krävande alls..

Titta på det här benchmarket, så kan du få en fingervisning om hur kraftfullt ett HD8470 är.

http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=Radeon+HD+8470&id=2645

Av Gling

Ok gränsfall till "datorkomponenter" kanske men min förra PS3 fick YLOD och jag bakade den i ugnen. Den levde i ett halvår till, sedan YLOD igen. I bakning nr 2 hade jag moderkortet vänt åt fel håll och efter 10 min på 200 grader så låg 1/3 av komponenterna på wellpappen, bland annat CPU och GPU

R.I.P. Otto.

Av Gling

Även om Diablo 3 inte är jättekrävande så är ett HD8470 gfx inte avsett för spelande. Antar att det är en laptop du har. Sänk grafiken till absolut lägsta och pröva.

Har du en stationär så skaffa ett nytt grafikkort, resten är det inget fel på.

Av Gling
Skrivet av noobunge:

Gå in på google och testa sök "darkcomet remover" nästa gång ifall det är n00b haxor som du blivit infekterad av.

Han verkade ju rätt dålig."Gå in på paypal och kolla hur jag tömt dina $".. Man ska ju bara sitta i tystnad och vänta.

Ja du verkar kunnigare inom området

Av Gling

Hur många IP:n ger Comhem? Om ditt PS3 sitter direkt i switchen (du har den bryggad i CG3700 med NAT av antar jag?) Så borde det ju fungera bra tycker man. Jag hade föregångarn, CG3100 till min PS3 och det var lite struligt. Mycket DLNA-problem, och min laptop hittade inte mediaservern heller. Problemet då var att CG3100 inte är en särskilt bra router och kunde inte brygga över till WiFi på nåt sätt.
Testade att sätta saker bakom en switch men det blev inte bra det heller.

Nu har jag också fått CG3700 och 2 stackars portar kommer man ju inte långt på nej. Så den får ha NAT av, agera endast modem. Inhandlade en Asus-router och kör allting bakom denna med samma externa IP. Fungerar super med både PS3 och PS4 bland annat

Av Gling

Äsch. Uppdatera på bara. Varför ska man vara så rädd för det? Kan ge ju lite prestanda och nya funktioner. Moderna BIOS fattar om det är fel verison. Och vad är oddsen för strömavbrott? Den risken kontra kostnaden för ett moderkort får man ju kanske vara beredd att ta då.

Av Gling
Skrivet av LinusNeuman:

Fattar fortfarande inte hur man skaffar 8.1, kommer upp en notification om att jag ska skaffa 8.1 i Store, men när jag klickar dit så finns det ju ingen uppdatering där.

Troligtvis har du en version som inte kvalificerar för uppdatering, tex från MSDNAA.

Av Gling

Vad har du för ljudkort? Eller är det integrerat på moderkortet? Laddar du hem drivrutin från moderkortstillverkarens hemsida? Alternativt prövar tillverkarens egna drivisar om det tex är ett Realtek.

Av Gling

Ridder är du säker på att det inte är ditt exemplar av pajen som är kinkig? Jag har kört med diverse mobilladdare (främst till min gamla Galaxy S men även till min nuvarande S3). Har aldrig haft några som helst problem. Har mus och tangentbord inkopplat.

Av Gling

Jag gick från flera IE 3.0 till en Deathadder. Hade inga problem den lilla omställningen som var, och nu skulle jag inte gå tillbaka.

Av Gling
Skrivet av slobodan87:

Jag vet inte om jag har missat syftet med denna typ av spel, och missförstå mig rätt när jag säger att jag gillar spelet skarpt och de har potential.

De jag saknar är någon form av uppdrag/mål och inte bara ett sandbox-mode. Jag vill ha något mål att sträva efter. Tex visst antal invånare under en viss tid eller liknande.
Vore också kul med någon form av utvecklingspotential i byggfasen, tex att man bara kan bygga en viss sorts bostäder i början för att sedan utveckla nya eller liknande.

Som sagt, jag vill ambsolut inte att detta skall bli någon nytt Age Of Empires eller så, jag vill ha de helt fredligt utan stridsmoment, men jag vill att spelet ska ha ett djupare djup en de har nu.

Håller med om att det är ganska andefattigt. Men som du säger har spelet potential. Tänk på att en ensam snubbe utvecklade det här spelet.

Han har skrivit om en del funktioner han vill implementera. Dessutom sägs spelet vara modvänligt, så det här kan nog bli riktigt bra

Av Gling
Skrivet av jaqob:

Du har en poäng, men nog har man fyllt hela banan med bostäder innan man plockat upp all sten från teoretiskt byggbara gruvor..?

Fast man vill ju fylla med bostäder, inte massa quarrys och mines

Någon som kan nån fin seed? Massa sammanhängande platt yta dvs.

Av Gling

Det jag tycker är lite trist är att ett game "tar slut" så småningom. När man har plockat upp all sten och allt järn. Jag har ju mines och quarrys men resurserna tar slut där med och går ej att replenisha. Och sedan kan man inte demolera dem heller. Tvivlar starkt på att trade räcker för att skaffa sten, kol och järn med de jädra båtarna som kommer en gång om året.

Av Gling

Tryck på ctrl alt del och starta aktivitetshanteraren/resursövervakaren. Välj processorfliken och lämna den uppe medans du startar bf3 och kör lite 64 players, fullserver. Alt-tabba efter ett tag och kika på diagrammet.

Av Gling
Skrivet av sneddarn:

lirar mest cs go och bf3

Ja i CS:GO lär inte cpun flaska. BF3 kan ju vara rätt rugnt dock. Särskilt med många spelare. Vad har du för gfx idag? Hur ligger CPU-användningen?

Av Gling

Beror helt på spel. Men generellt så räcker nog processorn till. Klocka den lite annars.

Av Gling
Skrivet av KKay:

Kablar som går till fläktar?

Molexkablar som man har kopplat in chassifläktar på, som endast drar några watt. Dvs mycket "ström till övers".

Av Gling

Separata är väl att föredra, men det beror ju på hur strömhungrigt grafikkortet du stoppar in är samt vad ditt nätagg levererar.

Använd kablar som går till fläktar och dylikt.

Av Gling

Haft min SGS3 i ca 15 månader nu. Den flyter som rinnande vatten sedan project butter-uppdateringen för ca 1 år sedan. Kör inga customroms, känner inget behov. Deaktiverar alltid lull-lull och tar bort batterihungriga widgetar osv.

Nya uppdateringen till 4.3 var ju trevlig den med, dock fick man ju stänga av lite saker i de omgjorda menyerna.

Men seg? Aldrig. Flyter precis lika bra som en Iphone 5.

Av Gling

Fasen vad snabba folk är då. Den som PM:ar en beta-key till mig ska få en pöss.