Inlägg

Inlägg som Gling har skrivit i forumet
Av Gling

Pröva att switcha på/av "memory remap" i bios. Kan hjälpa om inte mobot stöder minnena till 100%

Av Gling

En ny CPU lägger jag min röst på. Så inte det blir flaskhalsen oavsett om du kör på ditt580 eller köper ett nytt grafikkort. 580 är fortfarande ett mycket bra kort.

Av Gling

Jag köpte nyss en ny 24" monitor. Valet stod även där mellan Asus och Benq, motsvarande modeller. Läste på en hel del och blev till slut Asusen.

Underbart flyt i båda, där kommer du nog inte märka någon skillnad.
Kalibreringen är katastrofal i båda om du har någon som helst känsla för färger. Räkna med att få ställa in lite samt ladda hem en ICC-profil. Men nu efter lite pill är jag supernöjd! Spelen är som rinnande vatten jämfört med min förra 60hz:are.

Jag tyckte framförallt att Asusen var snyggare.

Av Gling

Va fan klar snart eller? Har du lyckats ta studenten?

Av Gling

IdrA has left the game!

Av Gling

Spärra kortet och beställ ett nytt. De har dina kortuppgifter, med ett nytt kort kan de inte dra pengar längre.

Av Gling

Hade inget eget NES så lekte med kompisar som hade. Lyckades tjata och tjata på en kompis pappa och fick låna hem deras i ett dygn haha. Zeldaspelen. Ettan och tvåan på NES. Fick ett Gameboy (första) med Tetris och Tennis av mamma på Tenerifa när jag var 8. Kunde inte slita mig.

Fam. skaffade en Pentium 75 mhz. Det var revolutionerande teknologi. Kostade 25k då vilket måste vara en jädrans massa pengar med dagens mått. Flera av småstadens "datakillar" började komma hem till mig för att leka. Det spelades Hexen och massa häftiga spel.
Det drogs telekabel på 15 meter, vi fick öppna dosor och flytta kablar. 2400 baud-modem stort som en PS3 slim. Ringde upp BBS'er och tankade en .bmp bild med en halvnaken Agneta Sjödin. Det tog en halv dag men vad high tech det var. Pappa var vansinnig att vi blockade telelinjen sådana stunder. Roligaste BBS:en låg i grannkommunen, och på den tiden var det dyrt att ringa när det inte var lokalsamtal, särskilt dagtid. Några polares familjer skaffade ISDN med dubbla linjer några år senare. Gjorde modfiler och lyssnade på MIDI med det då grymma Soundblaster (8?). Lärde mig otroligt mycket om datorer av de här killarna...

Av Gling

"Ha fortsatt väldigt bra"

Tack Emil.

Av Gling

Inte meningen att det skulle bli någon slags skryt-tråd. Då kan man fylla på med strength-gems istället för vita istället som ni ser.
Dessutom får man en skorn med högre dmg för under miljonen (?). Min har LS 5.90 som ökar på värdet en hel del

Men tycker det är sjukt nice att barbarer kan buffas så! Anledningen till att jag "bara" är paragon lvl 77 är för att jag bara har spelat i ett par månader.

Av Gling
Skrivet av Klumpeduns:

Han har ju alla feta buffs igång. battle rage 30% skada, wotb med insanity som ger 100% mer skada osv.

Precis

84% Crit Chance och 532% Crit Damage är fina grejer det!

Av Gling

Ja inte för att jag har nå vidare elite-gear men.... Har aldrig köpt nåt guld eller nåt, bara gameat på

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lillfommen-2479/hero/12805268

Av Gling

Min barbar nu över 1 miljon i dps!

Har nu nått den magiska gränsen.. En fiinfin Hellfire-ring gjorde susen!

Ok ok, helt buffad, jag vet Men helt crazy ändå!

http://swestockholm.se/files/barb.jpg

Av Gling
Skrivet av fricke313:

Konstigt nog så funkar det haha!

Gött mos

Måste vara nån Win7/kompatiblitetsbugg...

Av Gling

En (jätteskum) sak som fungerade när Starcraft 1 hade konstiga färger i Windows 7 var att helt enkelt ha uppe fönstret skärmupplösning. Alltså högerklick på skrivbordet osv, ja....

Värt att testa

Av Gling

Du skriver som en kratta. Jag har svårt att tro att McD tar dig på allvar.

Dessutom finns det väl för fan större problem att bry sig om, hur orkar du ens lägga energi på det?

Av Gling
Skrivet av Gurrasson:

http://cdkeyshere.com/simcity-limited-edition-cd-key.html

Nån som köpt från denna sida?? Går de lita på då jag inte beställt därifrån tidigare

Se min post typ 10 st tillbaks... Jag beställde därifrån. Jag är övertygad om att det kommer gå bra. Verkar vara seriöst och jag har redan betalat.

Av Gling

Wihoo! Nu har även jag förhandsbokat.

280kr för Limited Edition på "cdkeyshere.com".

Helt överenskomligt för (förhoppningsvis) många skojsiga timmar framöver!

Av Gling

Ja kör kabel till din stationära helt enkelt. Överlägset alla former av trådlöst.

Av Gling
Skrivet av Jonssown:

För 600:- får du en rejäl prestanda boost, upp till över 100%. Ett 5870 presterar ungefär som 4870 i CrossfireX (När CF fungerar till fullo). Ett 4870 presterar runt 20-25% bättre än ett 4850, om jag minns rätt.
Det är väldigt mycket prestanda per krona. Ett 4850 drar ~8000P i 3DMark Vantage (Performance), medan ett Radeon 5870 trycker runt 17-18000. Här har du en liten graf så du får ett litet "hum".

Värt att tänka på att det där tested gjordes med en quadcore-cpu av modernare typ, vilket kan vara missvisande för en E8400-rigg.
Visst kan ett 5870 absolut ge en fin boost, men faktum kvarstår att en dualcore kommer att flaska beroende på spel och trådning.

Av Gling

Vet av egen erfarenhet av att det inte gav särskilt mycket att uppgradera gfx till min gamla rigg med E8400. Hade ett 4870 först och sedan ett GTX 570, som fick följa med till min nuvarande dator.

Först med en quadcore började det bli bra fart på spelen, bland annat COD gillade inte dualcore. Så mitt tips är att inte lägga pengar på ett nytt gfx innan man byter cpu/ram/mobo.