Artiklar

Artiklar skrivna av Edin
255

Helgsnack: Vad har du för mobilabonnemang?

Vinterns högtider närmar sig med stormsteg och under kommande långhelger är det lite extra sannolikt att höra av sig till nära och kära. Med vilket mobilabonnemang då?

53

Trend- och varumärkesundersökning

Har förändringar så som produktbrist, sammanslagningar av återförsäljare och pandemin förändrat ditt datorintresse? Och vad är din syn på de olika tillverkarna?

80

SweClockers skänker annonsutrymme till Röda Korset, UNHCR och UNICEF

Vi skänker annonsutrymme till biståndsorganisationer som arbetar med att hjälpa civilbefolkningen i Ukraina. Bidra du med!

75

Vilka varumärken känner du till?

Vilka varumärken, produkter och återförsäljare känner du till och föredrar? Delta i SweClockers undersökning och hjälp oss i vårt arbete!

97

Läsarundersökning: Banners på SweClockers

Banners och reklam är en nödvändighet, men behöver de vara av ondo? Nej tänker vi och vill ha din återkoppling i frågan.

69

Undersökning: SweClockers säljare frågar

För att SweClockers ska frodas behöver de goa göteborgarna på "SäljClockers" din hjälp! Besvara några korta frågor och för all del – in i kommentarerna!

I samarbete med Samsung
129

Undersökning: Samsung frågar SweClockers (avslutad)

Efter Samsung Unpacked är mobiljätten intresserad av att höra vad SweClockers gemenskap tycker om dess mobila utbud. Vad tycker du om Samsungs mobiltelefoner?

93

SweClockers 20-årsfirande får egen forumdel – dela med dig och ta del av minnen!

Det har hunnit hända mycket på 20 år och allt har inte nödvändigtvis med enbart datorer att göra. Nu öppnar vi en ny forumdel för att hedra minnen och berättelser från SweClockers forum.

103

SweClockers fyller 20 år – häng med och fira med oss under hela 2019!

Poppa champagnen och plocka fram den beigea datorlådan! SweClockers fyller 20 år och det ska vi givetvis fira tillsammans som om året var 1999.

53

Video: Chieftec på Cebit 2010

Anrika Chieftec visar upp en mängd nya datorlådor och nätaggregat på Cebit 2010. Dessutom passar tillverkaren på att locka med ett banbrytande chassi som får mungiporna att vattnas.

18

Video: OCZ på Cebit 2010

OCZ var på plats under Cebit-mässan i Hannover och Tobias Brinkmann visade för oss upp en monter fullspäckad med SSD-enheter och nätaggregat.

62

Fler nyheter till SweClockers läsare

Nya produkter och tekniker lanseras i en aldrig sinande ström. Nu lanseras en ny funktion som gör det lättare att hänga med i utvecklingen.

Tävling: Julpynta SweClockers logotyp 2007

Nu är det åter igen dags att ta fram julpyntet på SweClockers. Julsmilisarna har redan dykt upp i forumet enligt tradition, och vi vill förstås även förstärka effekten med en fräscht pyntad SweClockers-logotyp för julen 2007. I vanlig ordning vänder vi oss till er läsare för hjälp, och som tack vinner bästa bidrag en fin hemlig julklapp från Iomega.

19

Shuttletävlingen avgjord och vinnarna är korade

Under sommaren hade vi tillsammans med FZ.se en tävling där två stycken kraftfulla barebones från Shuttle stod på spel. Vinnarna är utsedda och kanske är du en utav dem?

Del 3 i Shuttle-tävlingen har startat

[imgr src="/imagebank/200707/Etapp3001.jpg"][/imgr]Två deltävlingar är avklarade och lika många återstår. Del 3 i Shuttle-tävlingen hittar du på FZ och som vanligt gäller det att svara på rätt ett par frågor för ha möjlighet att vinna en Shuttle-barebone värd 4500 kronor. Sista deltävlingen finner du här på SweClockers om en vecka, och det räcker att ställa upp i en av tävlingarna för att ha chans att vinna men ju fler du ställer upp i desto större är just din chans att kamma hem ett pris!

Vinn barebones från Shuttle!

Idag startar den andra av totalt fyra deltävlingar arrangerade av FZ.se och SweClockers! Den första etappen startade på FZ.se förra veckan vilket vi tidigare uppmärksammade, och nu är det dags för etapp två. Klicka här för att komma till tävlingen!

Tävling - vinn barebone-burkar från Shuttle!

[imgr src="/imagebank/200706/Etapp1001.jpg"][/imgr]Tillsammans med FZ kör vi nu igång en tävling där du har chansen att vinna tunga barebone-burkar från Shuttle! Tävlingen pågår veckovis under en månad med start hos FZ. Var med i alla fyra deltävlingarna som arrangeras för att maximera dina vinstchanser!

70

FZ testar Killer NIC

"Ett högteknologiskt nätverkskort som förbättrar både ping och prestanda, det låter som rena drömmen. Namnet är Killer NIC och priset drygt tvåtusen kronor - en vettig investering, tro?" Så inleder FZ sin recension av Killer NIC, ett nätverkskort för prestandajägare.

26

Butikspriser i Taiwan – ett eldorado för hårdvaruälskare?

Under vårt besök i Taiwan i samband med Computexmässan beslöt vi oss för att se närmare på prislapparna på en del produkter för att se hur stor skillnad det är jämfört med Sverige.

43

MSI visar upp bärbar - konstruerad för överklockning

På Computex-mässan fick vi se en intressant bärbar dator kallad GX610, som utrustats med vad MSI kallar turboteknik. Meningen är att man genom en enkel knapptryckning skall aktivera de högre frekvenserna när man behöver extra prestanda.