SweClockers har i snart 20 år varit en naturlig mötesplats för människor som delar ett gemensamt intressant om datorer, hårdvara och teknik i stort. Förutom en stor och ständigt växande forumgemenskap har vi redaktionen som dagligen värnar om framsidan med nyheter, djuplodande tester och artiklar.

Inget av ovanstående vore möjlig utan våra samarbetspartner och SäljClockers-duon Emil Hallestad och Jakob Erson. Deras insatser är det som gör att vi kan klura ut hur vi ska få hjälp av Bahnhof att ta över serverdriften mitt under pågående DDoS-attack, öka skägg- och DVORAK-kvoten på teknikavdelningen och på gott och ont möjliggör rekryter som Jacob Hugosson.

Till undersökningen! (extern länk)

Nu behöver vi din hjälp! För att kunna göra ett bättre jobb behöver vi förstå vad som är viktigt för dig, dina vanor och förklara för kunder varför vi är en bättre partner än kvällstidningar ber vi dig delta i vår undersökning. Ditt bidrag kommer ge oss bättre förutsättningar att fortsätta utveckla SweClockers.

Vi samlar inte in några uppgifter om dig, men du får frivilligt lämna en e-postadress som vi sparar maximalt under 6 månader.

Uppdatering 15/10 09:15: Trots självironi i texten ovan är vi väldigt stolta över annonsmiljön på SweClockers och vill förbättra den, över våra säljare Emil & Jakob som anstränger sig för att hålla hög relevans, över alla er som aktivt valt att inte köra Adblock, över att vi kan ha samarbetspartners som Bahnhof som valde att ställa upp för oss och lösa många av de problem vi haft. Över 1650 inkomma svar nu – tack för stödet!