Inlägg

Inlägg som ilstallione har skrivit i forumet
Av ilstallione
Skrivet av Petterk:

Hade ett GeForce 2 GTS från dem, inhandlat någon gång 2001 (budget-alternativ vid den tidpunkten). Gick att göra om till Quadro med en jumper, om man så ville. Så nog har de funnits med ett tag.

Med tanke på att styggapojken.com var en av de få som på den tiden sålde just det kortet som bulk och således var billigast med det så kanske även ditt var där ifrån?
Vet att jag köpte mitt där och var lite besviken på hur det klockade.

Av ilstallione

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=346370

Är väl ganska okej pris och ska fungera bra. Finns en gedigen recension länkad på prisjakt.

Av ilstallione

Har haft Y50-70 samt klämt och testat det mesta i klassen och för min del är svaret utan tvekan Acer Nitro.

Rock solid byggkvalitet, tunn, lätt och det sitter det en riktigt vass IPS-panel i den.

Jag har denna modellen: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3283065

Går att få med SSD + konventionell disk och även skylake om så önskas.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=3408591

Av ilstallione

Packade upp en HP Pavilion Gaming på jobbet, modellen med IPS och den kändes trevligt byggd. Synd att HP kladdat dit de nordiska bokstäverna med blått, kändes lite sådär. I övrigt hade jag inget vad gäller byggkvalitet att klaga på.
Skärmen verkade helt okej, matt 1080p IPS med lite bleed i kanterna som tyvärr är ganska vanligt på just de panelerna.
Hoppade dock att köpa den till mig själv till förmån för en: http://www.inet.se/produkt/1978079/acer-aspire-nitro-i5-8gb-g...

Får hoppas det var rätt val.

Av ilstallione

Kan du lägga upp en närbild över det skadade området?

Av ilstallione

Sålde en likadan precis här på Swec och fick till slut 5500 för min. Då hade jag uppgraderat till "bästa" IPS-panelen som går att köpa till den samt 250Gb Samsung EVO SSD. Min hade dock en i5:a.

Riktigt trevlig dator för lite casual gaming, särskilt om man kostar på sig ett panelbyte som landar på cirkus en tusing.

Av ilstallione
Skrivet av Se33:

Alltså det här är inte bra nånstans. Kollade första 2 klippen..

1. Ladda ALLTID alla sorters ammunition som en tank kan ha. (ENDA undantagen är Auto-loaders + Tanks där du ersätter alla AP med APCR.)
2. Exponera inte din tank om du inte tänker skjuta eller spotta fienden. (I andra videon kör du upp på kullen och tar en enorm massa skott som hade kunnat döda dig av bl.a. en Borsig.)
3. Kör inte runt i cirklar som en lössläppt kyckling helt i onödan utan stanna och sikta på något ställe där fienden kan eller inte kan komma istället. Kommer dom så skjuter du. (Det här gäller inte om det är massa artilleri, då kan det vara smart att röra på sig men du har 0 arty i båda matcherna.)
4. Om du har ett skott på en fiende som inte tittar på dig se då till att du har siktat när du är laddad. (Kolla Vad du gör mot M103'an i första videon, han siktar inte på dig, du hade kunnat sätta minst ett andra skott bara genom att stå still i 5 sek medans du laddade. kanske ett tredje också..)
5. Bestäm dig från början vart du ska och använd din fart om du spelar mediums. (Andra videon, du hade kunnat vara där uppe bredvid T29'an mycket mycket tidigare. Du gör ingenting innan det utan är mer eller mindre AFK även om du kör några cirklar.. Att du åker dit först betyder inte att du måste stanna där, åk till en position ta det lugnt, ser det inget bra ut så åker du därifrån. Men gör nånting hela tiden.)

Det finns massa mer men jag kollade inte så noga.. Typ allt kan göras bättre. Borde vara väldigt enkelt att göra det bättre också om du bara försöker. Att skylla på kontroller eller mods är bara löljigt. Hade kunnat vara en orsak om du missar något stressigt läge eller så, men du gör ju massa knäppa saker samt ingenting. Har du av misstag ställt om W och S så du kör baklänges? Är det därför du backar 2 mil vid ett tillfälle i första videon?

Du verkar veta var du ska sikta för att penetrera dina skott iaf. Det är en bra sak.

Man skulle kunna säga att statsen inte ljuger.

Av ilstallione
Skrivet av Broken-arrow:

Som sagt, enligt mig stämmer inte statsen efter hur jag egentligen presterar:
http://worldoftanks.eu/community/accounts/501064542-Broken_ar...

http://wot-life.com/eu/player/Broken_arrow1/

http://www.noobmeter.com/player/eu/Broken_arrow1/501064542/

Om inte statsen stämmer, hur bra anser du dig vara då?

Av ilstallione

Vi i vår förening betalade 10000 inklusive allt för anslutning i efterhand. Idag tror jag de höjt priset till 13000 kr. Grävning från närmsta anslutningspunkt fram till hus, hål i fasad samt montering och test av "router".

Jag anslöt i efterhand, de som gjorde det i samband med att hela nätet grävdes ner betalade 7000 kr per anslutning. Nu ska jag dock tillägga att de drog fram tomma rör till varje tomtgräns oavsett om man anslöt eller ej så det var inte så omfattande arbete att ansluta i efterhand. De fräste ett dike på tomten och la rör sen blåste de genom en fiberkabel från anslutningspunkten ett par hundra meter bort och kopplade på. Tror de var där totalt en halv dag.

Vi äger vårt nät själva och betalar just nu av det på cirka sju år. Efter det är betalt kommer vi endast betala för själva trafiken vilket kommer att ge en mycket låg kostnad. Idag är det medan vi amorterar av nätet 550 kr per månad varav cirka 300 kr är amortering och driftpengar. Då har vi Ownit som leverantör av 1000/1000, fri TV och Tele.

Av ilstallione

Köpt licenser tidigare men kör numera laptop så det ingår då.

Av ilstallione

Det är mycket möjligt att det är en hel del psykologi i det här med skor men jag har både rygg och knäproblem så vågar inte chansa. Får mycket ont i nedre delen av ryggen efter någon timme bara av att gå omkring i "fel" skor, kan knappt stå upp då.
Sprang en hel del i ungdomen och när jag gjorde lumpen som ytbärgare tror jag att jag tränade sönder något i knäna, de svullnar som bara den när jag tränar mycket. Borde kanske gå och kolla upp det.

Nåväl, stämmer ert resonemang borde jag utan tvekan kunna köpa nya modellen av mina skor, det blir i vilket fall inte sämre. Tack för input!

Av ilstallione

Löparskor, dags att hitta nya

Tagit upp löpningen igen och det kommer mestadels att bli på asfalt. Varit ute ett sex gånger nu och testade milen sista rundan och det gick fint förutom lite ömma knän dagen efter. Får man väl i och för sig räkna med efter tio års uppehåll.
Har idag ett par Nike Zoom Structure 13 som jag verkligen trivs i men de har nu ett par år på nacken så jag tror de är dags att köpa nya.
Kan jag köpa nyaste modellen som heter Structure 18 och hoppas att den liknar mina Structure 13 eller bör jag gå och prova ut nya skor igen på till exempel löplabbet?

Av ilstallione
Skrivet av rasseelite:

@fAkkFejz: Nepp ser ingen startknappt på moderkortet, ja jag har kollat på en sån bild och det är rätt.

Kolla Bios-version på kartongen.

Av ilstallione

Kolla vilket Bios du har, moderkortet stödjer väl bara gen 4 cpu från ett visst bios? Borde stå på kartongen vilket bios ditt kort har.

https://www.asus.com/se/Motherboards/B85ME/HelpDesk_CPU/

*Before using the new Intel 4th Gen Core processors, we suggest that you first download the BIOS updater for new Intel 4th Gen Core Processors and then update the BIOS using this tool.

Av ilstallione
Skrivet av rasseelite:

Det står så här i instruktionsboken, ''DO NOT forget to connect the 4-pin ATX+12v power plug. Otherwise your system will not boot up. Vad är 12v power plug?

8/4-pin, i ditt fall 4-pin.

Av ilstallione

Om du "kortsluter" startpinnarna på moderkortet, vad händer då?

Av ilstallione
Skrivet av Friterad:

Du har uppenbarligen inte ägnat tanken åt att SD är i en helt annan position än S. S är ju med och styr. Hade SD styrt nu och brytit sina löften, motsagt sig själva osv så hade dom garanterat störtat i väljarantal dom också

Du menar exakt det som hänt Miljöpartiet?

Av ilstallione
Skrivet av Friterad:

Nu ska vi väl inte överdriva, Arnstad är klass för sig

Känns inte helt verklighetsförankrad faktiskt.

Av ilstallione

Den här tråden har gått full Arnstad.

Av ilstallione

Fast nu tjänar ju Bert bara lite småslantar och tar stora risker för att göra så. Det är faktiskt synd om Bert om vi ska tro honom, han gör ju egentligen bara alla en tjänst. Att han sen råkar tjäna lite småslantar på det är ju bara en bieffekt av hans goda gärning.

http://www.svd.se/se-bert-karlssons-utbrott-efter-svds-fraga