Inlägg

Inlägg som Olur har skrivit i forumet
Av Olur
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SuperApa
Det är mycket möjligt, ja... Men det var menat till de som sade att det skulle bli ett bra spel baserat på Demot.

PC Gamer haft haft en preview och Gamespot har tittat och provspelat det, kan bara säga att det är första gången på väldigt länge jag faktiskt tror på att något banbrytande är på G.

Av Olur

Gör såhär:

Avinstallera CS och allt som har med det att göra.
Installera ett BRA spel istället, se lämplig PC spel tidning för vidare tips.

Njut av ditt nya liv utan CS.

Av Olur
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DeliMastah
vad använder ni för coecs för att se skiten??

Vete fan, startade Mediaplayern bara!

Av Olur

Solitare.
Grym grafik, speciellt i slutet när man klarar det och alla korten flashar över skärmen. Kräver iofs rätt mycket av din burk!!

Av Olur

Kan de sen bara få till återspelbarheten ala D2, med skiftande omgivning av dungeons och likande vid varje start, ett fett karaktärsutvecklingssystem och massor av vapen och föremål, ja då har vi kanske ett banbrytande FPS lir här nästa år Det behövs VERKLIGEN.

Av Olur
Citat:

Ursprungligen inskrivet av H-can
Har inget med åldern att göra, utan vilka spel man spelar

Precis, samt uppförande...fjortisbeteende går bort direkt

Av Olur

Alldeles för mycket småskitar här inne!

Av Olur
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lord Moses
Halo anser jag vara lite av en flopp. Det var ju underbart att se de gamla filmerna från spelet, men när det väl kom var tyvärr det mesta gammal skåpmat. Som sagt var co-op den enda roliga delen, vilket gjorde pc-versionen totalt värdelös, där fanns ju inget co-op.

Men detsamma gäller ju fler överhypade spel. Doom3 höll ju som nästan alla vet inte måttet. HL2 är en smula bättre, men inte i närheten av dess hype, bortsett från fysiken har ju inte spelet något spektakulärt. Däremot chronicles of riddick, som det varit nästan helt tyst om fram till släppet, slog ur underläge och är mycket mer underhållande än alla tidigare nämnda spel.

När det ska sluta klagas på linjära spel? Förmodligen när det börjar komma några som INTE är det.

Av Olur
Citat:

Ursprungligen inskrivet av GeckoYamori
Wow, vad mycket du kan.

Senaste gången de bytte motor var under 2002, sen har de gradvis skrivit om det mesta av koden.

Njae, ibland räcker det med sunt förnuft

Av Olur

Problemet är att dom ju aldrig ens är i närheten av att vara klara när de påstår sig byta 3d motor ännu en gång, sen får de börja om på nytt.

Slutsats = Duke Forever är och förblir en "myt"

Av Olur

Prova med att köpa orginalet, då patchas det upp automatiskt till 1.3 t.om.

Det är värt det, jag lovar, har sett det för 299kr.

Av Olur

Finns väl mellanting mellan helt öppet och helt linjärt iofs.
Visst ÄR HL2 nyskapande rent tekniskt sett, men det är ändå "samma gamla FPS" stuk som tidigare, fast ännu finare och bättre stämning osv.

Iaf jag tröttnar väldigt snabbt på sådana spel nuförtiden eftersom den där förfiningen av tekniken och ljudet osv inte tillför fler speltimmar. HL2 och liknande är ju väldigt oåterspelbara jämfört med t.ex ett väldigt bra RTS som t.ex Dawn of war eller gamla goda Diablo2. HL2 kör man igenom en gång, tar några dagar sen tittar man aldrig mer på det. För mig är ett riktigt bra spel något man återkommer till även efter månader eller t.om år av spelande.

Av Olur

Warhammer 40k: Dawn of War
Ett RTS som fullkomligt äger online, kan köpas för 299kr nu har jag sett, dessutom kommer en Expansion som heter Winter Assault nu i höst till det.

Skit i kampanjen, kör några skirmish så du lär dig det och logga sen på MP lobbyn.

Det enda jag spelat nästan nu sen det släpptes i höstas!

Av Olur

3DR fortsätter Hypa spel som aldrig kommer, eller suger när de kommer. Skulle gissa på att det har 1 person anställd, han som pular ihop screens i Photoshop och gör hemsidan, allt bara för att retas med folk som fortfarande tror att de ska komma med nåt spelbart hehehe

Av Olur

Just det som är problemet, de har ju inte gjort någonting på evigheter! Shadow Warrior kom väl typ sent 1800-tal eller nåt!!

Av Olur

Sen håller de ju inte längre att göra Hjärndöda shooters när spel som Stalker och Hellgate London är på väg.

Av Olur
Citat:

Ursprungligen inskrivet av morotsmos
Duger inte WoW?

Köpte själv WoW för en månad sedan i hop om att det skulle bli nya Diablo 2 för mig. Kan ju efter en tids spelande konstatera att de har absolut inget med varandra att göra förutom att de bägge är RPG.
Vet inte ens varför, men Diablo är bara SÅÅÅÅ mycket roligare, mer ös eller nåt + att man kan utveckla gubben mer individuellt än i WoW. För mig är WoW ett bra spel, men Diablo 2 är THE spel helt enkelt.

Diablo 3 kommer, var så säkra! Skulle vara en ekonomisk tabbe av Blizzard att INTE göra det då det dessuom inte konkurrerar med WoW eftersom det inte är ett MMORPG.

Problemet (om än ett trevlig sådant) för Blizzard är ju att WoW är en succe, Diablo 3 blir succe, ett möjligt Starcraft 2 blir succe osv. De KAN helt enkelt inte släppa allt sammtidigt då man oftast spelar ett Blizzard spel i typ 3 år innan man tröttnar

Av Olur
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mTin
Ja, för att man håller på länge och ändrar en produkt kommer den suga, det vet ju alla..

Ja, exakt!! titta bara på HL2, tillförde absolut inget nytt förutom den vanliga upputsade grafiken. Det är ju nästan en tillbakagång då det påminner mer om en interaktiv film (superlinjärt)

Att det tar tid och att det aldrig ger något releasedatum samt byter 3d motor varje gång en ny dyker upp tyder på att de inte vet vad de sysslar med.

Sen kan man ju göra samma jämförelse med Duke3d och duke forever som mellan SW episode 4-6 och Episode 1-3. Fansen hatar de nya filmerna och känslan är inte alls samma enligt dem.
Blir nog ungefär samma med duke forever, det tar helt enkelt FÖR lång tid på sig.

Av Olur

Beviset på att det kommer att suga är för de hållit på med det så länge, det innebär att de är totala klantarslen hela högen. Blir förmodligen rekord i buggar OM det släpps.

Av Olur

Även om det nu mot förmodan SKULLE komma, så blir det ju hur kass som helst. Daikatana någon?