Inlägg

Inlägg som reader har skrivit i forumet
Av reader

http://www.inet.se/kundvagn/visa/45124/2010-10-05 Det skulle jag köra på om jag hade din budget iaf:) Moderkortet har stöd för AMDs näst kommande processor Bulldozer så det är ju bra att ha i framtiden då säkert nästa processor efter bulldozer kommer passa detta moderkort. Sen grafikkortet är nog det du får mäst prestanda för pengarna. Har själv 4st sånna och jag är total nöjd!

Edit iofs så äre nog lika bra att ta ett 650W nätagg som han ovanför mig valde. Inte för att det behövs till något av dem system vi har föreslagit men det är bra för framtiden.

Av reader

Killen som ägde sakerna innan mig har nog redan rengjort det på något vis så gott han kunde. Det är som bara kvar nå fasttorkade rester som inte vill lösas upp. Har haft grejjerna i vatten 17 timmar.

Av reader

Är väll inget att snacka om ens.. Mitt 4870 x2 va ca 6månader gammalt då jag skulle byta kylpast och många av mina pads var helt söndertorkade testade själv med kylpasta men det var ju ingen höjdare så köpte nya pads och det känns bra att veta att det som är gjort för ända målet sitter på rätt plats.

Sen kan ni ju lyssna på vad den hära killen säger händer med thermalpadsen efter man har tagit lös kylaren.. ¨
http://www.youtube.com/user/LinusTechTips#p/u/98/2NRHRWwrm0M

Av reader

Om det löser upp i vatten borde jag bara kunna låta det ligga i handfatet några timmar? haha endel lyckas med det omöjliga. kan säga att pumpen inte är något att ha den låter förjävligt. Säkert plasten som har fräts sönder dära inne.

Av reader

Härligt med några svar måste jag säga!! Verkar inte vara många som kan detta om vattenkylning eller heltenkelt inte vill hjälpa till. Men jag tror jag kör på D5 med en annan top iaf. Finns det någon mjukvara som kan styra dem hära fläktarna? eller måste man köra med en fläktkontroll?

Av reader

CPU blocket bytte jag faktist ut mog på xspc rasa block redan igår sedan jag läst detta test http://www.pureoverclock.com/review.php?id=1013&page=5

Jo dem saker du nämner har jag redan valt på en annan sida för att inte paketet ska bli så tungt och blir dyrare med tullen sen då det bara skiljer några kronor gämfört med från chilledpc som ligger i storbritanien och inte i USA.

Fläktarna är jag osäker på dem jag har funderat på är

Scythe Gentle Typhoon
Noctua NF-P12
Yate Loon D12SL-12

Av reader

Vattenkylning va tros?

Har suttit och kolla på nätet mellan olika vatten block kom fram till att xspc hadde det bästa vattenblocket för GPU och Swiftech var bland dem bästa CPU blocken. Vill minnas att swiftech radden var prisvärd och XSPC radden ska vara bra den också. Tänkte först köra med en Swiftech MCP355 pump men såg då att denna hadde mera typ det tre dubbla i Liter per timme. Så den måste väll va bättre?

http://i54.tinypic.com/2wcqmtl.png

Edit vet att det ska vara 12 clips innan någon annan kommenterar det.

Av reader

Om du monterar lös kylaren måste du även köpa ny "kylpastatejp" kallar jag det. Det som sitter på minnena och andra chip under kylaren som ska ha kontakt med den. http://www.indomo.se/index.php?show=1&mode=list&id=760

Kolla gärna youtube eller nått hur du får lös kylaren så du inte råkar bryta sönder kortet.

Av reader

batterisyra i vattensystem hur få bort?

Tja! några delar från en kille som råkade fylla på sitt vattekylnings system med batteri syra. Haha vet att det låter jävligt men tydligen lyckades han med det. Grejjerna som jag ville använda då var hans gammla cpu block Supreme HF och hans nipplar. Vad skulle vara det bäste sättet att få bort alla rester från batterie syran? finns några vita fläckar och sånt kvar inne i cpublocket och i nipplarna.

Av reader

Läste bara dem första inläggen och jag säger bara LÄS FAQ om överklockning.

Av reader

Haft flera phenom II processorer. Dem har legat mellan 1.2-1.35. En polare har en 955 som var just över 1.4V stock. Processorn kan ju vara stabil fast man sänker Vcore manuellt.

Av reader

Bara för man inte hört något om dem ännu så betyder det ju inte att det inte kommer. Är ju ändå 6månader kvar innan december.

Av reader

Ingen ide att du uppgraderar tycker jag iaf. Du får ju ca 800kr för ditt nuvarande kort och du får inte någon extrem prestanda ökning i spel som har stöd för crossfire. Skulle väntat på nästa serie som borde komma vid jul.

Av reader

Roligt att dem uppdaretar sidan så man kan sufta med mobilen. Tycker även det skulle vara ännu bättre om vi kunde få ett omdömes system från marknaden som köpare och säljare! Skulle underlätta massor för vi som vill köpa men även sälja dator delar begagnat!.

Av reader

Asus hadde ju ett 4870x2 som inte va referens moddel med 3st fläktar. Så nu fick jag sätta dit dig:)

Av reader
Skrivet av ToJa92:

Har för mig att någon här på forumet lyckades bricka sitt kort, men har man ett extrakort(så att man kan få bild) så ska man kunna flasha tillbaka det igen.

Det skulle jag gärna vilja ha länk till:D

Av reader

Jag och farner sitter i teamspeak just nu och ska spela. Så skicka ett pm gott folk:)

Av reader

Jag tror jag att endast har haft nöjet att spela med 4st av dem som har skrivit hära inne. Jag ber resten av er att skicka ett pm så ska ni få teamspeak ip:)

Av reader

Förstår ändå inte varför det inte skulle gå att flasha för att switchen är bortagen. Failar man med flashen så äre bara stoppa in ett till grafikkort i datorn och flasha om det som inte lyckades.

Av reader

HD6950 (ej referens) moddel unlock shaders?

Har googlat och man får massa olika svar och vet inte riktigt vad man ska tro. Går korten utan bios swtichen att låsa upp shaders på?

Jag tycker själv att det ska gå då det är samma GPU som förut. Det jag kan tänka mig är att man kanske måste modda ett bios för just det kortet för att det ska funka.