Inlägg

Inlägg som reader har skrivit i forumet
Av reader

Vilka p12 kommentarer jag skådar. "AMD gör bort sig igen" "dom ljuger" Om ni små knattar som inte ens gått klart högstadiet ännu kunna förstå vad ni läser så fram kommer det rätt tydligt att dom hadde blandat ihop två olika processor moddeler. Är väll ändå bara bättre att dom har mindre transistorer med den beräknings kraft den har.

Av reader

Min bror spelar BF3 på high med en 550 x2 och ett 6950. Inte några problem för processorn dära men om man ska köra ultra vet jag inte om han förutom ett till 6950 skulle behöva uppgradera till en x4a . Men om jag var du skulle jag satsa på ett crossfire system.

Av reader

Ja det passar. Men Du kan vänta 2månader eller köpa ett sånt dära kort nu. Endast du kan svara på om du tycker det är värt att vänta.

Av reader

http://cdon.se/hemelektronik/sapphire_hd6950_2_gb_pci-e_full_...

Enligt min mening är det dära det mäst prisvärda kortet idag. Ska enligt några hära på forumet och andra dator forum gå att låsa upp shaders genom att bara flytta fram bios switchen. vill säga att med lite clockning har man ett 6970. Beställde två stycken igår för att pröva.

Av reader

Då var ett beställt. Verkligen bra pris på det.

Av reader

Nu börjar man ju spekulera om ni har 7000serien i erat testlabb men det känns som det är 1månad för tidigt så jag skulle satsna mina korvören på att det är nya GTX560.

Av reader

BF3 svart skärm efter den nya uppdaten

Är det några fler som bara får svart skärm i BF3 efter den nya uppdaten?

Av reader

Då flera tillverkare har slutat tillverka 6800/6900 serie korten så tycker jag att det borde vara ett tecken att den nya 7000serien ska ersätta den prisklassen iaf.

Av reader

Asus och Shappires kort med dubbla fläktar ska gå att låsa upp enligt några hära på forumet.

Av reader
Av reader

Kan iaf säga att Steam fungerar utan problem med BD.

Av reader

Jepp, trodde L3 cashen skulle påverka för mycket men tydligen inte.

Av reader

Phenom II 555 VS Athlon II x4 630

Ja nu är jag i kvalet att sälja ena processorn till en kompis som ska ha till sin HTPC och min bror ska få en lätt gaming dator av mig i julklapp. Har dessa två processorer liggandes men jag vet inte vilken brosan ska få till sin spel dator då. Phenom II är ju bara en dual core (går ej låsa upp) och Athlon är quad core.

Av reader

Är lite förvånad att Inet som jag kände det för två ca år sen inte finns kvar längre. Nu ligger ni och toppar priserna på produkterna istället för att nästan eller oftast ligga lägst. Antar att det är för att ni har blivit så mycket större nu. Girighet? :/

Av reader

Röstade på www.indomo.se. Deras support är ju verkligen outestanding! kanske några kronor mera på vissa produkter men jag vill veta att jag får hjälp snabbt om något skulle gå sönder eller om jag har fråger angående en produkt jag tänkt köpa. Deras leverans tiden är snabba också!

Av reader

Letar jag förgäves då jag försöker hitta ett Hd6950 som BF3 följer med?

Av reader

Hara finns ett bra paket http://www.inet.se/kundvagn/visa/999534/2011-10-16

Chassi, dvd och harddiskar ar nagot du far valja efter eget tycke:)

Edit: Sag att du valde battre grafikkort xD

Av reader

Ar inne pa samma skarm. Men varfor ar den sa billig gamfort med dom andra 120hz?

Av reader

Kul! Ar det moderatorerna som tar pengarn ur egen ficka?

Av reader

Snuskiga overpriser. Denna ar ju basta dom verkar ha http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=7183395 Men datorn gar ju inte klocka och som jag sa innan priset ar ju groteskt. Han kanske kan salja presentkortet for 8000kr och fa kopa en battre dator som man satter ihop sjalv. Har engelsktangentbord just nu.