Inlägg

Inlägg som reader har skrivit i forumet
Av reader

Ja låter ju helt sanolikt att han skulle lägga ner tid och energi om du hadde gjort din del av erat avtal. Jösses..... Ta bara tillexlempel att du någon da efter du sa att du hadde skickat korten till honom la upp en ny film på youtube med just dom korten.

Av reader
Skrivet av Zcenicx:

Nope, NVidia har mig veterligen inte sagt någonting om releasen gällande Geforce under 2011. Det enda de sagt något om är releasen av Kepler till workstationmarknaden, dvs Quadro och Tesla.

Sedan tvivlar jag, och många andra med mig, att de första korten AMD lanserar i 7000-serien blir 7970. Snarare 7770. De gjorde exakt samma sak med 6000-serien - 6870 var bra långt före 6970. Anledningen att många tror 7700-serien är att 6700-serien bara är en ombrandad 5700-serie.

Du försvarar Nvidia fram till din död kan jag tro... Jajja vuxen mäniska... Iaf så ja Nvidia sa först att dom skulle släppa nästa generation 2011 men sen var det något i stilen nått ynka test exemplar. Orkar inte leta åt nyhetet men jag vet att den ha varit på sweclockers.

Av reader

Inet jag är nyfiken på hur ni testar hårddiskar som ni fått en felanmälan på. Fick tillbaka mina två hårddiskar idag och det HÖRS att dem inte mår bra. Det kommer ett tickande ljud från båda diskarna och datorn hittar bara den ena. Ska filma diskarna i morgon så man verkligen får höra att man inte behöver vara ett geni för att förstå att det inte står rätt till med dom.

Av reader

Jag tror ju det blir nått liknande med sist. Först släpper dom sitt flaggskep Singel GPU sen ca 1-2månader efter kommer lillebror till deras mästare.

Av reader

Moderkort eller CPU defekt?

Jag tror att mitt moderkort på minsta datorn har gått sönder för andra gången. Alla fläktar går igång och lampor på moderkortlyser men bilden förblir svart. Har redan testat alla andra delar i annan dator förutom moderkort och processorn. Orkar rent av inte skruva lös mina kylare på dem andra systemen för att testa processorn. Måste jag tömma ut vatten lopen. I mina unga år så lyckades jag böja sönder en pinne på en p4a processor och då stog det en text "cpu not found". Så får man någon bild på datorn fast processorn är sönder? ifall det inte är så är jag så illa tvungen att testa moderkortet med en annan processor.

Av reader

Ser att många tycker det ska vara likadant som 1.6. Men jag hoppas att det är samma hitbox som i 1.5 och att det är samma känsla på rekyl osv.

Av reader

Går ju inte att gå till kassan med kortet?

Av reader
Skrivet av neot:

X4= gaming, vanligt användande, surfa etc
X6= redigering, musik/video-produktion, packa upp/ned massa etc

Kanske man kan säga något sånt i nuläget. Men ifram tiden så är ju ändå x6an bättre.

Av reader

Nu minns jag inte hur tjocka dem var men det är ju bara mäta på någon pad som inte har blivit mosad totalt.

Av reader

Javisst ser det bra ut. Det ända jag kan påpeka är ju att du valt ett moderkort för nästan 2000kr:O Om du inte håller på att överklocka med extrem kylning finns det ingen anledning igentligen att köpa ett så dyrt moderkort. tycker att nätagget var lite dyrt också. Man får ju 1000W för typ 150kr mera. Skulle rekomendera detta

http://www.inet.se/kundvagn/visa/639332/2011-07-20

Av reader

Om moderkortet kommer stödja AMD bulldozer så visst funkar det moderkortet. Men du tror aldrig att du kommer köra dubbla grafikkort? Jag skulle iaf kört på minst 600W då det inte skiljer många kronor.

Av reader

Stämmer bra 6950 rules 2000kr

Av reader
Skrivet av Radium:

Har nu beställt en till XFX kort (HD-695X-CDFC), men denna gång en med 2GB minne och fortfarande dubbla fläktar.
http://www.inet.se/artikel/5409249/xfx-radeon-hd6950-2gb
Hoppas den dyker upp i nästa vecka så ska jag testa ifall den går och låsa upp den med.

Har en polare som just tänkt köpa 2 sånna kort i slutet av denna månad så han blir nog glad om det funkar.

Av reader

Har du ingen typ av hemförsäkring? det täcker ju sånna olykor.

Av reader

Indomo har ju verkligen den bästa supporten jag har varit med om! och tror ni är helt ensamen om att ha en livechatt hjälp! 10/10 från mig!

Av reader

om du inte vill använda en svensk sida så har jag hört att chilledpc.co.uk ska va seriösa och inte blåsa folk iaf.

Av reader

Tycker iaf att det är rätt av AMD att ta deras högsta kända namn 6990 då Nvidia redan har deras 580.

Av reader

Ska du du kunna uppgradera iframtiden så äre nog AM3+ socket som gäller. Då kommer du iaf kunna byta cpu om AMD fortsätter på samma bana som dem har nu.

Av reader

Ser inte någon mening med att köra fullcover block för varje ny serie som kommer. Det kostar ju mig minst 2000kr extra varje ny serie som kommer då jag alltid kör crossfire på min main rigg.

Av reader

Men jag kör på d5an med customtop. Då kan jag också ställa in pumpen. Har också bestämt mig att beställa från indomo. Räknade att det inte var så värt att beställa från USA och chilled pc svarar ju inte på mail då man frågar hur länge det tar för dem att få hem grejjerna.

Kundvagnen http://www.indomo.se/pdf/89ac425ced9e325d5eb621c4ea926dae.pdf