Inlägg

Inlägg som reader har skrivit i forumet
Av reader

Nu vill jag ha ett riktigt fullkomligt korrekt svar. Går inte dem nya 6950 korten att låsa upp shaders på? Kan inte förstå varför det inte skulle gå då det är samma GPU fortfarande.

Av reader

Kul att många är intresserad. Jag har inte möjlighet att sitta och adda folk på dagarna. Hoppas att alla som som har skickat ett pm har fått svar. Och ni andra som inte har skicka får gärna skicka så ger jag er info till teamspeak.

Av reader

Det låter konstigt. Testa googla på ditt problem

Av reader

Tog mig inte in nu heller. Men efter ett andra försök så gick det. SnusarenNR1 heter jag iaf.

Av reader

Vi är bara 2st som spelar nu. Eptk har du autologgin? ibland måste jag skriva in pw manuellt för att jag ska ta mig in. Är ni spel sugna så skicka pm får ni ip till teamspeak

Av reader

Nybörjare är inget problem. Två av mina kompisar har just börja spela men det går rätt fort framåt för dem. Vi spelar inte genom steam. Men det har väll ingen betydelse? Noobenu skicka ett pm så får du ip. Vill inte lägga ut den på forumet.

Av reader

Lägger till dig

Av reader

Söker mera spelare till bad company 2

Hej! jag och några andra irl kompisar spelar bad company 2 och vi skulle vilja ha fler personer att spela med. Vi är 20+ allihopa så 17+ skulle vi vilja att våra nya spel kompisar skulle vara.

Edit : vi sitter gärna i teamspeak 3

Av reader
Skrivet av mistard:

Till reader: Det går att låsa upp på 1gb kort med, han vet inte vad han talar om

Tack. Tänkte varför skulle inte det gå att låsa upp shaders då det är samma GPU som 2gb varianten. Tycker att om man inte är säker på det man säger ska man ange det eller vara tyst.

Av reader
Skrivet av SayZk:

Notera att endast 2GB versionerna går att låsa upp.

Till ts Har låst up shaders på 3st 6950 2gb kort nu och dem funkar fortfarande som dom ska. Vågar inte använda 6970 bios då det ger mera spänning/ström till minnena som kan ta stryk av detta.

Tilll SayZk är det bekräftat att 1gb korten inte kan låsa upp shaders?

Av reader

6950 Är ett klart köp om man ska ha ett kort för 2000-2500kr. Alla mina polare inklusive jag själv har köpt sådana. Alla kör med upplåsta shadders och gpu på 900mhz +

Av reader

Går alltid att köpa ett grafikkort i efterhand om jag känner att det saknas nått

Av reader
Skrivet av aluminium:

Ta det billigaste grafikkortet med hdmi du hittar och låt processorn decoda...:)

Vad ska man använda för programvara för att låta processorn sköta det arbetet?

Av reader

Grejjen är det att jag har hitta ett moderkort på ebay som passar till processorn som har har inbyggt hd3200. För visst är det med grafikkortet man spelar upp?

Av reader

Ska bygga HTPC för 1080P

Hej

Igår hjälpe jag en polare att bygga ihop en ny dator och fick hans gammla prylar för tacl för hjälpen. Han hade spillt dricka i datorn därav nyköp så det jag fick var cpu och minne. grafikkortet och moderkortet strök med.

Vad kommer jag behöva för grafikkort för att klara att spela 1080p? Det billigaste alltenativet skulle vara ett moderkort med inbyggt hd3200.

Sen vilket operativ system ska man använda? Är inte bra med linux. Använt ubuntu engång för att hosta en cs server men det var ju ett rätt bra tag sen.

Hårdvaran jag har nu är

Phenom x4 9950
2gb pc8500
500gb hårddisk.

Av reader

tycker att det är ett kort som man inte ens behöver veta om att det existerar. Det är inte designat för spel.

Av reader

Íaf det säkraste altenativet är ett moddat 6950 bios med upplåsta shaders samma gpu clock som 6970.

Av reader
Skrivet av paesha:

Det var väl lite att ta i? Jag har läst om en, KANSKE två här på forumet som fått problem när de flashat med 6970-biosen, men säkert 20-30 som det funkat utan problem för.
Däremot är det säkert 100 som skriver "jag har hört att det kan gå sönder om man kör med 6970 rakt av" men det är typ ingen som de facto har haft sönder sitt kort eller ens hört talas om något som gått sönder.

Nu säger jag dock inte att det är riskfritt att flasha om till 6970 men det känns som en hysteri att man automatiskt brickar sitt kort om man gör det
(Kan tilläggas att jag själv kör med enbart upplåsta shaders för att jag inte tycker det är värt att chansa).

Min poäng är helt enkelt att man inte alltid ska tro på rykten som lätt kommer igång på såna här forum

Ja visst så kanske kortet håller ett tag med extra volten men det är inte samma minnen på dem två olika moddelerna. Så varför ska men ens flasha med ett 6970 bios då? Som du själv säger inte värt risken.

Av reader

Han använde luft på burk också. Vet inget om sånt men det är väll bättre än att använda damsugaren

Av reader

Jag använde msi afterburner. Dock måste du ändra i configen så du disablar gränsen på 840mhz eller vad det var.