Inlägg

Inlägg som saxin har skrivit i forumet
Av saxin

Det gjorde inte saken bättre att ja lade in drivrutiner för skärmen. Nu blinkar inte power knappen alls och skärmen är bara svart. Jag ska prova sätta skärmen i en annan dator sen.

Av saxin

Jag hade en skiva till skärmen med drivrutiner som jag installera. Men det har jag inte behövt förut. Så jag ska prova stänga av datorn o se om skärmen beter sig på samma sätt.

Av saxin

Start problem med 24 datorskärm

Jag har ett problem med min LG L246WH, när jag startar datorn så vill inte skärmen starta och power knappen blinkar bara blått. Stänger jag av datorn så startar skärmen o sen stänger av sig som vanligt o knappen lyser orange. Men efter man startat datorn så kanske skärmen börjar funka efter 30 min. Det hände också en gång att skärmen gick igång efter att skärmsläckarn gick igång, men det har inte hänt nå mer.

Jag har letat i forumet efter nått liknande problem men har inte hittat nått.

Jag ska prova med en annan skärm för att se om det är skärmen det är fel på eller om det kan va grafikkortet (8800GTX)
Jag använder dom senaste drivrutinerna för grafikkortet.

Är det någon här som har varit med om liknande problem eller kan veta vad det beror på?

Av saxin

varför inte instalera det operativsystemet man vill ha? N900 är ju utmärkt för det

Av saxin

Igår kväl så stängde jag av C1E i BIOS o då försvan oljudet

Av saxin

Min SSD låter också. (Corsair Nova Series 64GB). Så fort man startar ett program eller spel så låter den som en AC-adapter till en bärbar dator, precis som om det är strömspikar man hör eller vad det kallas. Låter nästan som ett gammalt 56k modem, fast inte riktigt. Det börja låta för en månad sen. Välldigt iriterande. Och jag vet att det inte finns några rörliga delar i en SSD.

Av saxin

Nanoxia Hyperzero Watercooling Fluid

Undrar om det är någon mer än jag som köpt Nanoxia Hyperzero watercooling fluid med röd färg från aquatuning.se? Och om någon har fått samma problem som mej med vattnet?

När jag fick se flaskan tyckte jag att vattnet såg välldigt rosa ut, men tänkte att det kanske ser anorlunda ut o slangarna sen. När jag fyllde upp tanken och systemet så va det värkligen rosa. Efter att vattnet hadde fått pumpas runt ett tag gick det över till lilla färg. Och det gilla jag inte så jag fick tömma ur allt vatten igen. Ville ha röd färg för att det skulle passa ihop med Asus rampage III gene.

Alla kylblock, radiatorn och tanken var rena och fina innan. Slangarna var nya.
Jag fick köpa nya slangar o göra rent alla kylblock men tanken fick jag alldrig helt ren och så hadde vattnet klumpat sig. Trodde inte att färgen skulle sätta sej så pass hårt.

cpu - EK Supreme
gpu - EK G80
radiator - XSPC RS360
tank - Swiftech MCRES-Micro
slang - ClearFlex60 - 12,7/9,5
pump - Swiftech MCP655 (Laing D5)

Har svart färg nu från Feser One.

Av saxin

Älskar det chassit!

Av saxin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Markusas
Jag ser inte att det är EU i sig som om är boven utan snarare, alla äckliga mångmiljonärer som är artister, skådespelare eller helt enkelt sitter och äger skiv- eller filmbolag. Idioter som inte nöjer sig med att vara överdrivet rika utan måste tjäna ännu mer.
Tills de erbjuder filmer för under 20 lappen så tycker jag att fildelning är bra.
Sen är en annan sak om man inte gillar EU, det går lätt att lösa genom att rösta på Sverigedemokraterna...

Håller med!

Av saxin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wooe
Håller verkligen på att tappa lusten för PVP nu. Arenan går väl an, men BG:s? Först och främst är min battlegroup (Rampage) så välbalanserad (inte) att man oftast startar 15vs7 eller liknande. Inte helt lätt att tex köra en Eots då. Aliiance har oftast tagit 3, om inte 4 torn innan vi har ett fullt lag och då gäller det verkligen att folk i gruppen inte är helt efterblivna. Det leder ju vidare till grej två.

Folk verkar oftast inte ha en aning om vad de ska göra för att vinna. Har kört en hel del Eots den senaste tiden och väldigt många gånger så slutar det med att folk antingen står precis nedanför backen mellan flaggan och våra 2 första torn och slåss i en stor grupp, man kan inte vinna med den taktiken. Alternativt så springer alla omkring i en stor zerg, vilket sällan är vidare lyckat det heller. Lyckas de ta ett torn så drar alla vidare till nästa utan att försvara det som de precis lyckades ta. Skulle det hända att man faktiskt har ett övertag på torn och man står 3-4 personer och vaktar vid ett så mountar ju alla gärna upp och springar efter minsta lilla Gnome som råkar vara i närheten utan en tanke på att försöka ge sig på oss, allt för en enda HK och vipps så var ytterligare ett torn oövervakat. Som tur är så gäller det sista lika bra för Alliance, drar jag på mig alla mina sköldar, sätter mig på mounten och springer rakt igenom med gruppen som är vid flaggan så kan man oftast utan större problem lura bort i alla fall halva försvaret till att följa efter mig, var på vi kan ta flaggan utan problem.

Andra BG:s är ju ungefär samma sak. WSG är gärna en stor zergfest där alla slåss i mitten och låter motståndarna ta flagga efter flagga utan att göra minsta lilla försök till att hindra dem. Att den som bär flaggan bara kan springa rakt igenom en grupp på 4-5 pers som står och slår på en bubblad paladin (varför envisas folk med att slåss på bubblor, IB etc?) istället för att istället döda flaggbäraren lätt och enkelt är något jag har sett allt för många gånger.

AB lider ju även den av liknande problem. Folk springer i en stor zerg och tar baser som de förorar lika fort igen. Gör Alliance på samma sätt så slutar ju det gärna med att alla står och slåss vid Farm i en enda stpr jättegröt. Att det finns 4 baser som på sin höjd kan ha en person som försvar bryr sig ingen om. Även här lider man rätt hårt av att man startar med ojämna lag.

AV tänker jag knappt nämna. Slåss i mitten säger väl allt. Saker som att döda Balinda, ta och försvara bunkrar etc verkar vara rankat rätt lågt på prio-listan.

Grrrrrrrrrrrr!

Hahaha! Så sant o det är jävligt drygt o köra BG (Rampage). Dom flesta är bara ute efter HK.

Av saxin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mortifer666
De skulle kunna använda vykort också.
En bild på vita huset och text på baksidan där det står "Vi ses den 11 september, jag har skaffat biljetterna. Kramar Ali."

HAHAHA!

Av saxin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SysGhost
Inverterat är det enda naturliga och rätta. Resten är onaturligt och helt fel.
Ni som kör icke inverterat kör ju helt fel FFS! Gör om! Gör rätt!

När man greppar musen greppar man alltså skallen:
Drar man skallen/musen bakåt, tittar man alltså uppåt.
Drar man skallen/musen framåt tittar man alltså neråt.

Simplare än så kan det inte bli.
Icke inverterat: Titta neråt för att titta uppåt och tvärtom... usch va' korkat! ... Bläh!

Jo så är det. Jag har kört med invert mouse i alla spel sen Quake 1. Inverterad upp och ner, men inte inveterad åt höger o vänster.

Av saxin

haha lol. då kan man ju hitta på att 88 står för vad somhelst..... hiphop, hiphip, hejhej, hojhoj.

rätt bra gravyr ändå

Av saxin

finns det många tjuvar på dh? en jag känner fick sin dator o skärm stulen.

Av saxin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av P373R
Ha ha ha! Ja eller hur?
Vi ses kanske i Stockholm eller Gbg i juli.
AYYEEEAH!

Chassit ser riktigt grymt ut.

Gbg 26 juli

Av saxin

Det vart bra med eddie där!

Up the irons!

Av saxin

Fan vad najs! 10p

Av saxin

hö!? Ikea's hemsida?

Av saxin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tellus82
Så du tycker att Cosmos sticker ut mer än detta åbäke? Nu är jag förmodligen en smula partisk men Cosmos 1000 anser jag vara ljusår snyggare i designen. Varför man gått på övertrycks design vad gäller kylning begriper jag inte riktigt, det har aldrig funkat direkt bra i de lådor jag testat, undertryck brukar funka betydligt bättre.

PS. Varför köpa ett så dyrt chassie om man ska börja demontera det för att få det snyggt eller tystare/svalare...

Ja om det inte hadde varit för den där lådan på taket. Jag gillar inte dom där rören lr handtagen som sitter på Cosmos och så ser hela chassit plastigt ut. Att byta 3 fläktar tycker jag inte är att demontera.

Av saxin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kjell Brel
Nästa gång nån pratar om att Lian-Li gör "stilrena chassin" skall jag drämma det här spektaklet i huvudet på dem. Iofs lär de väl dö av ett chassi på ett halvt ton i skallen, men lite svinn får man väl räkna med...

Jag tycker Lian Li gör stilrena o funktionella chassin. Jag tycker det är fult med chassin som "sticker ut" som Cooler master Cosmos, det om nått ser ut som ett rymdskep eller nå. Men dom hadde kunna skippat den där lådan på taket o lysande fläktar. Och vill man inte ha 3 fläktar i fronten kan man ju ta bort 1 eller 2 fläktar (för er som inte fattat det) och även byta till tystare o bättre fläktar. Man kan även ta bort 5,25-tumsenheterna om man tycker att dom blockerar luftflödet. Och man kan ta bort fläktgaller. Man kan även köpa till fler hårddiskburar om man vill ha fler diskar i. Kanske lite dyrt chassi. Jag gillar Lian Li PC-V serien bättre.

Jag väntar på att få ett chassi i huvudet.