Inlägg

Inlägg som Nilssonnet har skrivit i forumet
Av Nilssonnet
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DaMupp
tlx06, Word up!

Snyggast @ 37.40 i nyaste avsnittet.

I detta avsnittet fick man i alla fall reda på lite små saker man funderat över. Men mycket som ännu är Weird om ni frågar mig.

Vad hände 37.40? Tror inte vi har sett samma realase...

Av Nilssonnet

Går det att använda HID profiler med G900? Dvs fjärrstyra datorn via Bluetooth likt en mus?

Av Nilssonnet

Någon som har telenor som får det att fungera med MMS?

Av Nilssonnet

Fast hela dealen med mobilen är ju att man kan gå ut till startmenyn och så återuppta där man var enkelt mha aktivitetshanteraren så därför känns det onödigt att knapplåset går på efter ca 15 sek.

Av Nilssonnet
Citat:

Ursprungligen inskrivet av necksnapper
Vibration vid alarm kan du ju enkelt ställa om i inställningar

Profiler kan man ju undra när de orkar implementera även till smartphones, här förlorar nog SE många kunder till Nokia

Ännu fler skulle antagligen vara missnöjda om knappen som alltid stänger alla andra fönster inte stänger även webläsaren! och hur skulle du då stänga webläsaren? Men till viss mån håller jag med dig, G700 har ju två extra knappar där en funkar som back i webläsaren, helst skulle jag ha en G700 men med WLAN!

Du har haft en viktelefon innan som inte behöver kanpplås va? Jag tror 30 sekunder är ganska standard på de flesta telefoner.

Slängde iväg ett mail till SE för att se vad de hade att säga angående larm och profiler och fick detta genisvaret:

If you set the G900 or another smartphone to silent mode you will not get any sound from the alarm. They also don't have profiles.

Låter inte så smart i mina öron för att vara en smartphone... Vibration har jag iaf men jag vill gärna ha ljud på alarmet också när ljudet är avstängt för ringsignalerna.

Angående webläsaren så om jag jämför med min K810 så bakknappen gick man bakåt med i webläsaren när man tryckte inne, höll man den inne så gick man helt ur webläsaren.

Sen knapplåset går aldrig igång på vanliga mobiler när man är inne i menyer, oavsett om det är viktelefon eller inte. Eller förutom på smartphones då...

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jacke89
Att knapplåset går på automatiskt brukar man kunna ändra, iaf kan man det på min K750i. Man kan välja om det ska gå på automatiskt eller om man ska sätta på det manuellt. Borde ju finnas i inställningarna även på denna telefon. Eller kanske inte. Kolla iaf.

Vad jag kan hitta så går det endast att antingen stänga av knapplåset eller ha det på som det är nu.

Av Nilssonnet

Har också köpt en och jag är riktigt missnöjd so far!

-Alarmet vibrerar endast vid ljudlöst läge. Hur tänkte SE här?

-Profiler saknas, eller jag har inte hittat dom iaf, så jag kan inte välja att snabbt växla mellan helt ljudlöst läge utan vibrator och normalt. Att inte ta med profiler, något som SE haft sedan länge tillbaka, låter inte så smart. Smartphone, jojo!

-Irriterar mig på den inbyggda webläsaren att när jag väljer tillbakaknappen på mobilen går den helt ur, visst, vanesak att man ska trycka på skärmen där det står tillbaka men ändå. I Opera Mini fungerar det finfint att trycka på bakåtknappen.

-Att knapplåset går på direkt, även när jag är inne i en meny, lägger mobilen åt sidan en halv minut och vips är knapplåset igång igen!

Av Nilssonnet

Dbt-122

Jag har fått problem med min bluetoothdongle DBT-122 efter att jag har installerat om windows och lagt in Servicepack 3. Väljer jag at köra på D-links instruktioner, dvs installera programmet och sen koppla in den fungerar det inte. Väljer jag att sätta i den och låta windows sköta allt själv kommer det bara upp att den här maskinvaran kunde inte installeras. Hilfe bitte! Den fungerade bra i windows med SP2 och fungerar i Ubuntu men inte nu längre.

Av Nilssonnet

Får inte rätt på det alls! Har testat att följa guiden till ALSA-drivisarna, fungerar inte. Har testat Creatives drivrutiner, fungerar inte det heller.Känns som att jag kommer lägga hela Linuxprojektet på hyllan om jag inte får ljud.

Av Nilssonnet

Såg den när jag kollade runt innan men jag hängde upp mig på att det stod metall på den... Då får det bli ett köp av en sådan. Tack!

Av Nilssonnet

Pads/värmeledande tejd

Ska fixa kylningen på en bärbar dator och det fungerar inte med kylpasta, datorn bara överhettar förmodligen pga att kylaren inte får kontakt med processorn. Tänkte prova med pads (det satt det på kylaren innan) men hittar inga. Var någonstans finns det att finna, alternativt värmeledande tejp? Gärna någonstans i Malmö.

Av Nilssonnet

Aha... då hänger jag med.

Av Nilssonnet

Typ köra Ubuntu i dosliknande mode? Känns ganska tråkigt...

Av Nilssonnet

Får inte igång Ubuntu 8.04

Som sagt, får inte igång senaste Ubuntu. Kör det som LiveCD men det fungerar inte, det enda som händer är att så fort som skivan har laddat klart händer inget förutom att det är konstiga färger i övre delen av skärmen. Kör jag igång skivan med vga=771 eller vad det nu är blir skärmen helt orangeaktig och suddig (samma färg som Ubuntus standardbakgrund) men det går inte att göra något. Har testat skivan på en annan dator och där fungerar det.

Hade samma fel med 7.10 också, har jag sådan otur att min dator inte klarar av att köra Linux? Är det möjligt ens?

Av Nilssonnet

Nu har jag bokat G900 så fan om den inte är bra.

Av Nilssonnet
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr. Bravo
Jag har faktiskt ungefär samma problem. När spelet skiftar till eller från cut-scenes så försvinner ljudet ibland helt. Jag kan bara lösa det genom att byta kanal på recievern och sen byta tillbaka igen. Jag använder dock PS3 med HDMI-kabel till HDMI-växeln i en Harman Kardon AVR-645. Har aldrig varit med om detta i något annat spel, eller över huvud taget.

För min del är det mer eller mindre konstant... Förstärkaren kalibrerar om sig varje gång ljudströmmen försvinner, tex om jag kollar på en DVD och pausar och sen återupptar tittandet kalibrerar förstärkaren sig igen, kallas Dialogisation nomralisation eller nåt sånt. Totalt onödigt eftersom det verkar alltid som att förstärkaren ställer in rösterna på att ligga på +4dB men det har aldrig stört innan.

Av Nilssonnet

Har problem med ljudet ut till förstärkaren, lite då och då försvinner ljudet för ett ögonblick men man hör att ljudet från TVn fortfarande är igång. Är lite jobbigt... någon annan som har samma fel? Har Xbox 360 och optisk kabel. Fungerar bra i alla andra spel.

Av Nilssonnet

Finns det en list man kan ta bort vid tangentbordet?

Av Nilssonnet

Nyfiken på förboka också, innebär det att man betalar direkt eller betalar man när den har släppts?

Av Nilssonnet

Har samma fel, lyckas dela på den så jag kan kolla in i innanmätet men längre än så kommer jag inte...

Av Nilssonnet

Öppna Compaq 2700

Har en Compaq 2700 liggandes här hemma som jag har lovat fixa, den låter en hel del samt processorn blir väldigt varm, uppåt 85 grader enligt Everest. Tänkte byta ut kylpastan och se om det finns något damm att ta bort dock lyckas jag inte öppna upp den. Har skruvat av alla skruvar jag kan hitta (inte de fyra över expansionsslotsluckan), plockat ut hårddisken (som man tydligen skulle göra) men det händer inget när jag lyfter. Det är som att det sitter någon dold skruv i bakstycket eller nåt sånt, det är vid gångjärnen allt sitter fast. Tips bitte!