Inlägg

Inlägg som Nilssonnet har skrivit i forumet
Av Nilssonnet

Jag har ett skumt problem, jag kan inte gå upp i rank. Har 517 eller nåt sånt, och har inte fått ny rank... Måste jag göra något speciellt, förutom att komma upp i tillräckligt antal poäng? Senaste ranken gick jag upp i utan problem.

Av Nilssonnet

Okej, tio minuter låter rätt så schysst.

Av Nilssonnet
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ballistic
Då får du medicutmärkelsen. Jag har tagit mina flesta basic-badges när jag flugit flygplan, så en kill är en kill oavsett vapen. Undantaget kniv, pistol, explosive ordinance osv.

Gött! Hur fungerar det när man lämnar rundan innan den är slut, får man tillgodoräkna sig sina poäng (och utmärkelser) ända? Blev utslängd från en server igår pga uppkopplingen, men hade hunnit gå upp en rank. Sen på nästa server gick jag upp i rank igen, samma rank förövrigt...

Av Nilssonnet
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Frux
10 kills osv för olika utmärkelser gäller för en och samma runda. Man får inrikta sig på en klass alltså och nästan bara köra den. Fast en del av de högre märkena har t.ex. 50 kills totalt också.

Om man lirar som medic, och skjuter 10 pers i tanken, får man ändå medicutmärkelsen då, eller det gälls bara som... tankskjutare?

Av Nilssonnet

Jag ändrar mig, nu kunde jag se min utmärkelse i BFHQ. Hur fungerar det med utmärkelserna, tex att man ska skjuta 10 motståndare för att få utmärkelsen, är det 10 st i rad (samma match) eller det läggs ihop (resultaten från flera matcher)?

Av Nilssonnet

Okaj, på bf2s.com kan jag se att jag har fått specialstyrkautmärkelse, men i BFHQ kan jag inte se... eller kunde inte se innan iaf... Någon som har tips?

Av Nilssonnet

Grr!! Jag fick specialstyrkautmärkelse, men den finns inte att finna i BFHQ...

Av Nilssonnet

FX 5600 vs 6200

Kommer köpa nytt grafikkort, men tycker det inte känns lönt att fläska på alltför mycket, utan funderar istället på att köpa ett budgetkort, som tex Geforce 6200. Hur är skillnaden mot 5600, i tex BF2?

Datorn i övrigt är:
Athlon 2400+, 768MB minne (kommer snart fixa så jag har 1 gig), och det går att spela BF2 med allting på low, men det ser ju så tråkigt ut...

Iaf, är det lönt att köpa 6200 eller skillnaden blir för liten?

Edit: Köpte ett 6600 istället, kostade bara några hundringar mer, så numera är denna tråd rätt så... onödig. Tjing!

Av Nilssonnet

Okej, ska försöka att placera om fläsnarna med samma tejp, annars får det bli suberlim. Tack för tipsen!

Av Nilssonnet

Okej, det låter smart! Hur svårt är det sen att ta loss flänsarna med superlim, går det lätt med något tunnt, typ skära bort?

Av Nilssonnet

Men hur fästa flänsarna? Finns det sånt tejp att köpa?

Av Nilssonnet

Flytta Zalman VF700

Har en Zalman VF700-CU för närvarande på mitt grafikkort, men kommer köpa nytt graffekort, och då undrar jag om det är möjligt att flytta över kylarpaketet till det nya grafikkortet, med tanke på att kylflänsarna sitter fasttejpade på minnena? Går det smidigt att få loss flänsarna från minnena, och framförallt fästa de på det nya grafikkortet?

(det ballade ur när jag skulle posta, så ifall det blev dubblett ber jag om ursäkt, men jag kunde inte se några inlägg i tråden...)

Av Nilssonnet

Varför skulle t-röd förstöra prollen? Körde på med både aceton och bensin (kemiskt ren) när jag bytte fläkt på grafikkortet, det avdunstar direkt och allt gammalt klet hamnar på bomullstussen. T-röd avdunstar inte lika snabbt, men det avdunstar ändå snabbt.

Av Nilssonnet

Ha! Jag har lagt i SP1 på en dator med 64 meg ram, tog tre år och en bedrövelse! Visserligen snabbare CPU, tror det var en PII, men dock!

Av Nilssonnet

Ibland ballar min dator ur, och msnmsgr.exe hamnar på max CPU-användning. Tvingas reseta datorn manuellt för att kunna starta om. Har inte MSN installerat, tror tom jag har tagit bort det. Störigt som satan.

Av Nilssonnet

Lägesrapport: Han fäste en sytråd i hörnet och spände fast grafikkortet i toppen av chassit (som tidigare nämnt) och det fungerar bra nu, dock lite omständigt...

Av Nilssonnet

Brukar det ofta hända, att portar på datorn bänds upp? Och går det att fixa?

Vad är björntråd? Motsvarande fiskelina?

Av Nilssonnet

Problem med moddat grafikkort

Min svåger har bytat fläkt på sitt grafikkort (Geforce 6600 eller 6800, spelar visserligen ingen roll) och har fått problem med att det glappar i AGP-porten. Orginalkylningen var så stor att grafikkortet knappt fick plats pga en SATA-port, utan han fick klämma in kortet. Det gick heller inte att spänna på "spaken", utan kortet satta bara fast med skruven i chassit. Nu har han satt på Zalman VF700-CU -kylning, och det fungerar bra, grafikkortet går bra in och måste inte klämmas in mellan SATA-porten och AGPn, Windows startar och så, kortet är kallare, men grafikkortet glappar. Så fort han rör vid grafikkortet svartnar skärmen och datorn måste startas om. Han upptäckte det efter att han hade satt in kortet, startat datorn för att se att det fungerade och skulle sätta på sidan på chassit, då slocknade skärmen vid minsta beröring.

Kan det vara så porten har vidgats pga att kortet tidigare fick klämmas på plats (och trycktes uppåt) eller är det kortet som har blivit snett, eller kan det vara så att den nya kylningen är för tung (den gamla vägde visserligen en hel del den också). Slutligen, några bra tips på hur han kan stabilisera kortet? Han skulle prova med sytråd i ett hål i kanten, där orginalkylningen tidigare suttit, och hänga upp kortet i taket på chassit så kortet inte skulle hänga ner, men det känns inte så jättehållbart i längden. Orginalkylningen är inget riktigt alternativ, då den som sagt satt i vägen för SATA-porten.