Inlägg

Inlägg som Fook har skrivit i forumet
Av Fook

Går att ordna med javascript, även om jag tycker ditt syfte är fel...

Läs mer här:
http://alistapart.com/articles/fontresizing

Av Fook

1. Ja, alla chassin som tar ATX-moderkort (korrekt) är även kompatibla med m-ATX.

Av Fook

ICD uppger att de har dem i lager.
http://www.icd.se/default.aspx?aSa=Vp&Pi=1260

Av Fook

Conrad.se har, t.ex. art-id 527827

Av Fook

Har du någon köpknapp på den Misco-sidan? Det har inte jag... hm.

Av Fook

Optiskt enhet använder jag nästan aldrig, bara skönt att slippa bära runt på en sådan

Man kan ju i princip få en X60s med 8-cells batteri och extra minne till samma pris som en Dell D420, känns som det är ett rätt tungt argument eftersom prestandan också är bättre än hos Dell:en.

Skärmen är det enda som hittils hindrat mig för att slå till på X60s, 1024x768px känns lite fattigt :/

Av Fook

Ja, det är lite snurrigt.

Core Duo hade även Dustins gamla modell samt "16,7 milj färger". Lär inte skett något byte av skärm alltså. Du kan själv jämföra med Misco-modellens specifikationer på Lenovos sida.

Tack för änken till 8-cells batteriet, slipper jag leta själv

Av Fook

Jag sitter också i samma sits, kan inte bestämma mig mellan Si1520, X60s (tillbaka hos Mecenat nu såg jag) och D420. Svårt detta.

Inte mycket till hjälp, men jag följer denna tråd med intresse, ville bara säga det

Av Fook

Eftersom jag delvis jobbar som webbutvecklare har jag kört betor och RC en längre tid, tycker de fungerar väldigt bra faktiskt. Klart uppsving i CSS-stödet jämfört med IE6, även om det finns en hel del kvar att jobba på för MS. IE-teamet har ju lovat att komma med nya versioner mer frekvent i framtiden, får hoppas det stämmer.

Dock surfar jag oftast med Firefox.

Av Fook

Ok, hade ju inget UL-nummer på denna så jag gissade bara utifrån utseendet

OCZ har förövrigt ett eget UL-nummer, E243823, som de använder på åtminstone GameXStream-serien. Så någon vattentät metod är det inte.

Av Fook

Är du säker på att det är FSP bakom även denna modellserie? Jag ser inget som direkt tyder på det. Skulle inte förvåna mig om det är Topower som är bakom denna serie, precis som i fallet med Modstream-serien.

Av Fook
Citat:

Ursprungligen inskrivet av headcleaner
jag vet inte hur swec fick tag på aggen till testet, men om de fick dem från tillverkarna så kanske cooltek handplockade ett perfekt agg för att få så bra testresultat som möjligt? eller är jag kanske lite väl konspiratorisk nu?

Jag fick nätdelarna i testet i obruta, inplastade, orginalkartonger. Så ja, du är för konspiratorisk

Av Fook

Hurvida man rakt av kan räkna ihop två 12V "linor" (dvs 16A+18A = 34A) för att få den maximala kontinuerliga maxbelastning för 12V skiljer från nätdel till nätdel. I regel kan man det INTE, eftersom de inte är helt oberoende av varann.

Varför det finns två "rails" (ibland bara på pappret dessutom...) kan man läsa lite om på den här sidan.

Av Fook

Hipers modeller har inte särskillt hög effektivitet i praktiken. Ett intressant alternativ kan nog vara quiet!:s nya Straight Power 350W. Har inte haft möjlighet att testa det, men på pappret verkar det passa dina önskemål.

Av Fook

Min erfarenhet är att fläkten har låg ljudnivå jämfört med de flesta konkurrenterna. Problemet var snarare att fläkten höll för låg hastighet vid tung belastning. Nätdelen finns med i det test jag gjorde åt Sweclockers i somras, du kan läsa mer där.

Av Fook

Ja, det måste vara en tumregels-rekommendation som uppskattar hela systemet under last. Det ska inte vara några problem med CT600 hursomhelst, använd den medföljande kabeln så behöver ingen rail belastas med båda korten på egen hand.

Av Fook

GTEK är generalagent och distributör för Cooltek i Sverige. Att de därför också har hand om cooltek.se är inte så konstigt tycker jag.

Av Fook

Ett annat alternativ är att lägga den upprepade bakgrunden i <div>:en, och sedan applicera den övre bakgrunden på ett (block-)element som alltid ligger överst inuti det <div>-elementen. I regel brukar man kunna använda någon rubrik tagg (<h1>, <h2>, ...).

Av Fook

Hur har det gått?

Jag tror på Finkelzvins teori i Daniels fall, med tanke på vilken nätdel det är (såvida det är första versionen S12, utan kabelstrumpa). Finns mer att läsa om problemet på SPCR.

Flera av de nätdelar jag testade åt Sweclockers för en tid sen hade inbyggda effektmotstånd för att råda bot på problemet.

Av Fook

Minns sagt knapert utbud av bra ATX 2.0-nätdelar som även har -5V. Tagan EasyCon är de ända jag kan minnas på rak arm, men deras priser börjar straxt ovanför din budget tror jag.

Överväger du trots allt ett billig Chill-Innovation bör du också överväga modeller från NorthQ och LC-Power (dock inte deras senaste Green Power, den saknar -5V). Alla de tre tillverkare använder samma fabrik i Kina, så kvalitetsmässigt borde skillnaden vara marginell. Jag testade själv en NorthQ-modell här på Sweclockers med ganska dåligt resultat.