Inlägg

Inlägg som SM-LoD har skrivit i forumet
Av SM-LoD
Skrivet av ozo64:

Asså det är solklart att de snott delarna från apples fabriker och byggt en telefon och släppt den innan apple fått ut sin. Ren stöd det här men det är kina så de kommer säkert undan med det. I kina kopierar de ju hela butiker/koncept numera.

Om inte annat så är det ju exakt det som står för oss som orkar läsa texten

Det står även att det är gjort delvis för att provocera Apple, men även att om dem väljer att faktiskt gå vidare så har dem ingen större chans att vinna.

Läs texten nästa gång

Av SM-LoD
Skrivet av Sir Skybalotte:

Jag tror att många här överdriver (omedvetet) om hur fort den startar.

Vi är inte jätte bra på att uppskatta tid.

True, jag sa åt min polare på jobbet att den drog igång på typ 5-6 sek med min nya ssd, sen gick jag hem å mätte tiden med ett tidtagarur, tror det låg på mellan 18 å 20 sek, så alla ni som uppskattar tiden, mät den med ett tidtagarur

Av SM-LoD

Varför tar du inte med datorn till butiken och visar dem felet? Till att börja med är det på det sättet enkelt att bevisa felet, för det andra kan felet sitta i datorn, inte i musen, eller hur?

Av SM-LoD
Skrivet av Pantern1337:

Jag ser ingen marknad för dessa hybrider. Mekanisk som lagring, och en ssd som systemdisk, och en ssd som spel.

Vad ska hybriderna vara till? I så fall en bärbar dator med enbart en hdd-plats. Men annars förstår jag inte, men visst är det bra om man vill ha mycket utrymme. Men oftast räcker 120-240 gb gott och väl som system, likaså för spel.

För mig är det iaf för lite. Sen får du ju tänka på att du pratar bara om sånna som faktiskt orkar bygga själv (så förstår jag det iaf) tänk på alla miljontals oem-burkar som säljs varje år, där har du den stora potentialen!

Av SM-LoD
Skrivet av ost486:

Ja men se nu funkade det igen

Puss å Kram

En annan fråga.

Behöver bakplåten till en H50, alltså någon form av reservdelskit, är det något ni kan ta in?

Av SM-LoD

Bara jag som inte kommer in på sidan eller har andra samma problem? :/

Av SM-LoD
Skrivet av rinosaur:

Är du blåst eller bara blåst? Jag svarade på det han påstod och inget annat. Eftersom ämnet kom upp så bryr sig folk uppenbarligen.

Oj, någon som vaknat på fel sida av sängen?

Mitt inlägg riktade sig mer till alla som gnäller över likheter, än till dig specifikt. Kanske skulle valt ett annat inlägg att citera, ber om ursäkt om detta gjorde dig ledsen

Av SM-LoD
Skrivet av rinosaur:

Finns inga bilder, ingenting från innan dayz. Websidan registrerades detta år. Finns absolut ingenting som stödjer det faktum att warz skulle utvecklats innan dayz

Måste bara fråga, vem f*n bryr sig?

LoL är samma skit dom Dota, Dota är samma skit som HoN, Warcraft är samma skit som Starcraft, Guildwars är samma skit som Wow, alla FPS-spel är som alla FPS-spel, så ärligt talat, vem !%"&¤#)=¤/# bryr sig?

jag gillar Zombie-spel, skiter ärligt talat i hur många zombiespel det släpps och hur mycket alla liknar varandra, får jag spela spelen är jag nöjd...

Av SM-LoD

Vad är projektet? Något jag alltid velat göra, eller att du snor våra ideer?

Har ett chassi hemma hos farsan jag aldrig blir klar med, skulle villja köpa en gammal moppe och pilla med för det är så förbaskat roligt, skulle vilja bygga en ordentlig baslåda till bilen, fixa ett ordentligt ljud till teven. Finns en miljard projekt jag skulle vilja sätta igång med, men sen måste jag jobba 40 timmar per vecka för en lön som gör att jag inte har råd med åtminstånde hälften av projekten jag vill göra, och resten har jag inte tid med.

Av SM-LoD

Tänk på att olika kort har olika utgångar!

Mitt 7970 t ex har displayport och inte mini displayport så min adapter jag använde till 6950 är för tillfället värdelös, och eftersom jag är superlat har jag inte använt mitt eyefinity sen jag köpte nya grafikkortet

Förövrigt skulle jag säga att 7950 eller högre är att rekomendera, 3gb minne är behövligt med så många skärmar!

Av SM-LoD
Skrivet av piccaboo:

Vad är det för skit processor du har lagt med där?.... Intel Core i5 2450P 3,2GHz

Det går inte få bättre för 15k ? Verkligen?....

Vet inte om du lider av lässvårigheter, men skrev ganska tydligt att jag var osäker på val av processor, right?

Absolut går det att få bättre för 15k, nu valde jag att hålla mig UNDER (3500kr under) detta, ifall det är så att du har problem med matten också.

Du behöver inte vara otrevlig bara för att jag inte är insatt i intels utbud av processorer, herregud...

Av SM-LoD

Köpte ett då JAG gillar samlarobjekt, men för spelet är 79 kr? 79 kr för mycket, tyvärr

Skickades från m.sweclockers.com

Av SM-LoD

Vet inte hur det var med OS men det är INTE med i detta paket!

-Mus/Tbg får man ju självklart välja själv, tog en random mus och ett mekaniskt tangentbord, men som sagt, upp till användaren.
-Processorn är jag osäker på, då INTEL har en uppsjö av prollar med olika betäckningar, valde bort integrerad grafik dock.
-Bluraysplare, onödigt? Vet inte vad hon ska använda datorn till i övrigt så bara att ta bort.
-HDD, SSD kändes onödigt, har inte inte haft det förrut är det inget hon kommer sakna
-Nätagg, välkända FSP med Guldklassificering, bör räcka till det mesta.
-Basic Moderkort med möjlighet till både CF samt SLI och sata3 ofc
-Skärm, får väl välja själv om man vill ha en standard TN eller om man vill gå på IPS eller 120hz, lite dyrare, men andra saker går ju dock att spara in på.

Pris runt 11500':-

http://www.inet.se/kundvagn/visa/2125817/dator

Av SM-LoD

omöjligt att svara på utan bilder, men då det bör vara åtminstånde S-ATA (1) på den första datorn har jag svårt att se varför det inte skulle fungera. Bara kika in i datorn, går det två mindre kablar från HDD är det S-ATA, går det en väldigt bred, men smal kabel från HDD så är svaret nej, om du inte lyckas hitta ett moderkort som har en IDE-anslutning.

Av SM-LoD
Skrivet av aron65:

Jag tror inte dem är rädda för att inte få en stor publik, då dayz lockat till flera miljoner.

Haha förlåt, men är väldigt förväntansfull å
På detta spel då jag o en polare drömt om detta spel väldigt länge. Enligt artiklarna, låter det som mitt ideal spel.

Då är vi tre då

Av SM-LoD

Orkar inte läsa egenom 3 sidor välfyllda inlägg, men äger själv en SSD av märket OCZ, och satt med samma tankebanor som du innan köp. Hur tänkte jag? Ja, går den sönder kör jag upp den i iris på killen i kunddisken och säger "TITTA, den fungerar inte", så får man en nu, det där det som är så bra med garantier förstår du, att fungerar det inte så får man byta Disken jag köpte var även ruggigt billig vid inköpstillfället så hade helt enkelt inte så mkt att förlora. Visserligen hade jag lite strul i början, men det vara Asus sketna "sata3"-portar som strulade till det, inte disken.

Summa sumarum kan jag sammanfatta det hela med att jag är tokönöjd. Aldrig haft problem och den har rullat på stabilt (och snabbt) i lite drygt ett år nu! Börjar dock dra ihop sig för nyköp då utrymmet börjar tryta, men den får väl fungera som OS-disk tills vidare

EDIT: Kan väl för övrigt tillägga att jag inte har ngt stort behov av en stabil disk. Rasar disken installerar jag om OS, fungerar inte det lämnar jag in den på garantin. Behåller aldrig något tillräckligt länge för att en garanterad drifttid på 6 miljoner timmar ska vara av intresse. Mediabiblioteket ligger på en extern HDD, och semesterbilder på SD-kort.

Av SM-LoD

Ny SSD, Är OCZ Petrol ngt att ha?

Är på jakt efter en ny SSD då min OCZ Agility på 120 börjar bli lite liten.

Har kikat runt lite och OCZ petrol verkar ge mycket utrymme för pengarna, men är den något att ha, hur levererar prestandan irl och är den stabil?

Tack på förhand!

Av SM-LoD

Ang PirateBay-målet, vem fattar beslut om stämningsansökan/anmälan?

Enligt Topic är jag lite sugen på att veta vem det är som kan lämna in en stämningsansökan, alternativt lämna in en anmälan gällande just piratkopiering/brott mot upphovsrättslagen?

Vad gäller stämningsansökan är jag hyffsat säker på att det bara är upphovsrättsinnehavaren alternativt ägaren av ett skyddat varumärke som kan lämna in ansökan, men en anmälan gällande brott mot just detta, hur ser det ut där?

Vart vill jag komma? Jo, domen mot PirateBay grundar sig, om jag förstått det hela rätt, mycket på att ansvar för vad som fanns på sidan låd på ägarna till sajten, korrekt? Detta betyder att andra sajter som t ex tradera, youtube m.fl har ett ansvar att ta bort liknande innehåll från sina sidor, vilket min bestämda uppfattning är att dem INTE gör. För att styrka detta länkar jag längre i slutet på sidan till material/produkter på deras sidor som bryter mot upphovsrättslagen alternativt där det saluförs piratkopierade varor.

Den stora frågan med tråden är om jag, som privatperson kan lämna in någon form av anmälan/stämningsansökan till polis gällande brott mot det som tidigare nämnts på dessa sidor, trots det faktum att jag inte äger varumärkena eller är upphovsrättsägare? Detta som en protest mot dommen mot PirateBay och mot den motesägelsefullhet som finns i polis och regerings agerande gällande vilka som har ansvar och vilka som inte har ansvar!

Länkar:

Äkta D&G-halsband, eller?

Äkta, eller inte äkta?

en hel film på youtube

Så, några möjligheter här eller är jag ute på djupt vatten?

Av SM-LoD

Kontors/surfdator åt kompis, förslag bättre än Elgiganten?

En kompis ska köpa en dator enligt topic. Inget spelande etc är huvudfokus utan det är staiblitet och pålitlighet som är nyckelord.

Normalt sett hatar jag (och ni andra med utgår jag ifrån) tanken på att köpa stationära datorer från Elgiganten, men gällande detta erbjudande har jag svårt att motivera honom till att köpa något annat.

Den tilltänkta datorn är denna: http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/stationar-dator/PRESCQ1140SCM/compaq-stationar-dator-cq1140scm-20-datorskarm

Krav för datorn är följande:

Inkl Skärm
Inkl OS
Färdigmonterad, inget "bygg-självpaket" eller liknande

har kikat runt en del på Inet med mera, men inkl skärm, os och monteringskostnad är det närapå omöjligt att hitta något alternativ som är försvarbart sett till hans behov.

Av SM-LoD
Skrivet av Dr. MASS:

DUKE NUKEM FOREVER

Satt precis och undra varför ingen nämnt det skitspelet än.

Spelade 1h sen avinstallerade jag skiten och ställde det i hyllan, där står det nu och kommer förhoppningsvis göra en bra tid framöver.