Inlägg

Inlägg som anon84089 har skrivit i forumet
Av anon84089

Crucial M4 är ju helt ok också. Satte in en 128gb i min stationära i somras, har gått som en klocka sedan dess.

Av anon84089
Skrivet av JohnnyWalker:

Vad tycker ni om denna ? det är nämligen första gången jag bygger en dator själv så jag har inte så bra koll

https://www.inet.se/kundvagn/visa/1274119/dator-10k

Glöm inte hårddisk/ssd!

Av anon84089

Köpte BF3 dagen det släpptes, blev exakt samma sak. Sjukt störande. Jag har inte ens köpt B2K än, ändå kan jag inte spela ikväll. Dåligt är det.

Av anon84089

Vilken fail, köpte bf3 på origin dagen det släpptes, 499:-, ej LE. Min kompis köpte LE innan det släpptes för typ 250. mitt är dubbelt så dyrt, plus att expansionen kostar för mig

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon84089
Skrivet av Geforce9500gt:

Okej, låter ju bra, men vart kommer själva kostnaden bli på ett ungefär, eller finns det ingen sådan info tillgänglig ännu, hittade lite om det btw, men känns som 3k är lite över min budget. Spelar inte större spel än Css eller Cs go :/ Kanske ska lira BF3. Men bara kanske. Och D3 kommer ju att spelas, men tror inte det är så krävande att man bör ha ett 7xxx-serie kort för att kunna maxa ut något av dom spelen jag lirar. Förutom BF3

BF3 flyter perfekt med mitt 6950 på ultra@1080p. Har dock inte mätt fps, utan går bara på min smak. Bara så du vet

Av anon84089
Skrivet av Lagom:

Alrighties....

Finns det möjligheter att snabbswitcha mellan os´en, eller måste man reboota?

Tyvärr är det omstart som gäller när man vill byta OS. En SSD och viloläge kanske kan hjälpa mot långa väntetider. Linux tar i allmänhet inte så mycket hårddiskutrymme, så även på en liten SSD kan man få plats med två OS. En 10Gb-partition bör räcka gott och väl för en Linuxinstallation, så länge man inte lagrar data på den (platskrävande filer tex video och musik).

Av anon84089

Dualboota. Ett tag försökte jag också köra alla spel i Wine, och det funkade med typ Warcraft III och liknande, men det är oftast inte värt besväret. Nu använder jag Linux för allt utom själva spelandet. På detta sättet slipper man ju också att Windows blir "gammalt", virusinfekterat o. dyl. då man minimerar surfandet

Av anon84089

Mitt rekord är 544m, från toppen av antennen till attackhelikopterplatsen i amerikanska basen på Caspian. Tyckte jag läste tidigare i tråden om någon som fick 900m på samma distans, låter konstigt tycker jag. Kan tilläggas att mitt var äkta också, i en riktig match

Av anon84089

Med denna drivrutin går spelet oftast inte att starta, avslutas bara och det står att drivrutinen kraschat. De få gånger det går igång är det så mycket grafiska buggar att det är ospelbart. Helt sjukt att de kan släppa en så värdelös uppdatering när förra versionen fungerade finfint...

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon84089
Skrivet av kvadde:

Laddat hem CAP 4

Vad är det?

Av anon84089

Vet inte om det bara är jag, men denna funkar SKITDÅLIGT i BF3. Så otroligt mycket artefakter så man knappt ser nånting alls... Eller är det nåt speciellt man behöver göra? Har nyligen börjat använda Windows så är inte helt hundra på vad som är underförstått... Nån speciell inställning? Funkar prima med förra versionen.

Av anon84089

Har samma problem. Blir Dota för mig tills det funkar!

Av anon84089

Stoppa in det, vänta 5-10 sekunder, klicka på nätverksikonen uppe till höger, leta efter något liknande "skapa ny anslutning" under rubriken mobilt bredband, följ instruktionerna.

Av anon84089
Skrivet av Can0n:

Då börjar väntan på en nightly från Cyanogenmod då

Precis vad jag tänkte också! Fast lär ju dröja ett tag, AOSP släpps väl inte förrän i november...

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon84089

Google Chrome eller Chromium (i princip samma sak) kan du nog installera genom USC, Ubuntu Software Center?

Av anon84089

Såhär ser mitt ut just nu. KDE 4.7.1 på Arch.

http://i.imgur.com/9m2aI.png

http://i.imgur.com/9m2aI.png

Av anon84089

Började som många andra med Ubuntu för ett par år sedan, gick sedan till Arch när jag nördade ner mig ordentligt, provade dwm, awesome, openbox - alla möjliga. Tröttnade sedan och installerade KDE, har stannat med det ett bra tag nu. Antar att jag följer modellen någon nämnde tidigare - nybörjare -> äventyrare -> "vuxen".
Har man Linux-vänlig hårdvara så är Arch minst lika stabilt som andra distar. Ser absolut ingen anledning att byta till något annat. AUR, ABS, pacman, rolling release, KISS.

Av anon84089
Skrivet av RPGWiZaRD:

Själv hade jag en vana att stoppa all saker i Battle Arena källaren, kunde finnas typ 500 saker där nere som man var osäker på om man ville sälja osv xD Visst använde jag t.ex. kistor som var typ ens egen vid sovställena men problemet blev ju att man kanske inte kommer ihåg vart man stoppade en viss sak så bättre att ha allt på en o samma ställe.

Jag lägger allt mitt i sovrummet i mitt hus i Skingrad. Känns lyxigare att ha det i ett fint eget hus Fast säljer ändå det mesta, man klarar sig långt med bara bågen när man är master i Sneak och Marksman

Av anon84089

Trevligt! Har haft denna SSD nån månad nu, den är grym, men roligt om den blir ännu bättre Men... CD-skiva? The fuck?

Av anon84089
Skrivet av Dosshell:

Personligen tycker jag att det är ett bra val att använda lua som skriptspråk till awesome. Det går snabbt att ändra saker och har bra prestanda. Jag använde dock aldrig Awesome innan lua kom in i bilden. Vad var det som kändes bättre förut?

Jag tyckte det kändes mycket mer minimalt, enkelt... mer KISS! Jag hade en konfigfil på typ 30-50 rader, var tvungen att porta den till Lua som var svårt och svåröverskådligt, samma funktionalitet på 250 rader.