Inlägg

Inlägg som anon84089 har skrivit i forumet
Av anon84089

Arch Linux är den enda dist jag har gamingerfarenhet av, spelar Dota2 native och Skyrim i Wine, fungerar klockrent. Laggfritt på högsta grafiken med öppna drivrutinen till mitt 6950 känns riktigt, riktigt bra också, men det är väl inte distrospecifikt antar jag.

Av anon84089

Va. De har ju redan en Nexus 10. De borde börja sälja den här också, jag älskar min och det är en perfekt storlek för mig. En stor och en liten platta, det är väl en bra plan? Ska de avveckla tian också eller kommer det en N8 och N10 2014?

Av anon84089
Skrivet av Inveramsay:

heroes of might and magic fungerar bra med pekplatta och är min favorit för tåg och flyg. Brukar bli trean eller fyran

Hur spelar du det? VCMI? Eller har du en x86-platta?

Av anon84089
Skrivet av d0b:

Gör som Anna Troberg; skänk pengarna till Piratpartiet så de kan verka för avskaffandet av privata företags beskattning av produkter som andra företag producerar och säljer.

Jag gillar Anna, hon skriver ofta väldigt bra inlägg. Här håller jag helt och hållet med, hon summerar fint vad jag känner. Enda skillnaden i fallen är att jag faktiskt inte ska ha pengarna överhuvudtaget. Ska definitivt överväga att ge pengarna till PP men jag hade egentligen tänkt mig något mer humanitärt.

Av anon84089

Jag fick ett brev med en utbetalningscheck på 650kr från Copyswede. Gällande ett projekt jag inte ens var med i. Tur att de tar betalt av alla, och sedan betalar ut till folk som inte ska ha... Dessa pengar blir donerade till välgörenhet.

Av anon84089

Har ingen erfarenhet av någonting annat än min HTC One X, men jag ÄLSKAR min N10. Du kommer inte bli missnöjd med den.

Av anon84089

Konstigt att Ipad nämns men inte Nexus 10, som har mycket högre ppi. Jag är iaf nöjd att högupplösta skärmar äntligen börjar bli populärt, är trött på att se alla pixlar.

Av anon84089

Xubuntu är riktigt trevligt. Har det på en gammal P4, fast med 1gb ram, och det funkar finfint. Alternativt, som oTiuZ tipsar, Arch. Kanske med XFCE?

Av anon84089

Om de inte ordnar ett bättre sätt att spela med vänner så kommer jag inte köpa spelet. Så många timmar man ägnat åt att försöka hamna i samma lag. "Playing with friends have never been this easy!"? De måste skämta, det är snarare tvärtom.

Av anon84089

Jag köpte en Nexus 10 när jag var i USA för någon månad sedan, och jag älskar den! Om du har någon möjlighet att få hem en så kan jag varmt rekommendera den.

Av anon84089

Jag driver min Pi genom usbhub, endast en kabel. Data+ström i samma. "Laddhålet" används alltså inte. Fungerar utmärkt.

Av anon84089
Skrivet av Ecchi-BANZAII!!!:

Varför är du i NY?
Hatar att allt ska har så hög VAT här.

Funderar på om jag ska länka till hur man rootar den men inte säker eftersom en del saker går emot reglerna på SweC.

Är här i jobbet. Du behöver inte länka, kan googla

Skrivet av thexps:

Hur är skärmen? Sitter på en Samsung galaxy note 10.1 nu som jag är nöjd med.
Men skärmen kunde varit bättre.

Är de värt att byta till Nexus 10 bara för skärmen, är den så bra?

Skickades från m.sweclockers.com

Den är kalas. Är dock min första tablet, så har ingen vidare erfarenhet. Ska se om jag kan hitta något att jämföra med.

Av anon84089

Jag köpte en i NY för nån timme sedan, 3500sek för 32gb Om någon undrar något, bara fråga. Men citera så jag hittar hit.

Av anon84089
Skrivet av Typen_200:

På Pi:n, inte på datorn jag SSH'ar ifrån. För att klargöra, provade att SSH:a från två olika datorer imorse och jag kunde logga in till PI:n från båda datorerna men då jag körde kommandon på pi:n via SSH från de andra datorerna såsom "whoami" eller "sudo shutdown -r now" svarade pi:n bara "Segmentation fault". Då drog jag ur strömmen till pi:n och kopplade i strömmen på nytt i hopp om att en hård omstart skulle lösa problemen. Men efter det kan jag inte logga in alls via SSH till pi:n.

Hm, det kan vara lite allt möjligt, men jag skulle tippa på att i alla fall en del av sd-kortet har blivit korrupt på något sätt. Det enklaste är helt enkelt att installera om systemet. Du kan också kolla ditt sd-kort mot denna listan. Jag har två kort till min, ett av dem fungerar märkbart sämre än det andra.

Edit: En tanke som slog mig, startar ssh-servern automatiskt på Pi'n? Prova att koppla in skärm och tangentbord i den, om möjlighet finns, och se om den fungerar!

Edit2: När du ändå ominstallerar, lek med tanken på att prova Arch. Väldigt bra dist, fantastisk dokumentation/wiki och community, plus att pacman är så mycket bättre än apt.

Av anon84089

Får du segfault på din Pi, eller på datorn du SSH'ar ifrån(när du försöker logga in)?

Av anon84089
Skrivet av Slaktardej:

Ingen använder klocka ändå så

Strunt. Massor av människor använder armbandsur. Om man vill ha sådana här högteknologiska nymodigheter är en annan sak.

Av anon84089
Skrivet av Fluf:

Just tryckt in XBMC för Android på min HTC One X (tegra3), tyvärr är det fortfarande lite segt med 720p .mkv filer

Kolla in dessa. 1080p flyter perfekt på min One X.

Av anon84089
Skrivet av Flofman:

jaha...jo är väl lite i kortaste laget kanske. Jo att den läser bra vet jag, logitech skryter väl lite med att den ska kunna användas på glasbord. Men ungefär hur långa fingrar har du då? jag har också ganska stora händer och söker verkligen en skön mus. Jag har upplevt den som väldigt skön när jag kännt på den i butik fast då ligger den ju på en larmsak och kommer upp lite så kanske blir annorlunda.

19,5cm från långfingerspetsen till handledens början. Alltså, den är ju inte obekväm... bara att den kunde varit aningen bättre.

Av anon84089

Jag har en Performance MX och jag tycker den är sådär. Batteritiden är på tok för kort, ett par dagar bara. Jag har väldigt stora händer, och jag tycker att tummen ligger ganska obekvämt runt musen. Hela musen kunde dock varit aningen större. Ska tilläggas att den läser väldigt bra, har haft soffan som musmatta rätt länge nu och inte haft minsta problem med det.

Av anon84089
Skrivet av dave333:

http://image1.geekbuying.com/content_pic/201209/geekbuying-26...

Har hittat en mobil modell för xbmc i hela huset.

Denna sticka mk808 kör jag xbmc för android 4.1, har hårdvara som räcker för 1080p och kostar 330kr ink frakt.

Tack för tipset, beställning lagd. Har en RPI med raspbmc sedan tidigare, men den dubblerar som fil/torrentserver och XBMC, vilket den inte riktigt pallar. Detta blir nog en bättre lösning. Yatse skriver jag för övrigt också under på, alldeles underbar fjärr. Om du inte köpt den, gör det, folk som skriver så bra appar bör stödjas

Edit: Har du lagt in någon custom rom eller bara installerat APK'n direkt från xbmc.org direkt på medföljande OS?