Inlägg

Inlägg som anon84089 har skrivit i forumet
Av anon84089

Awesome var mer awesome innan Lua kom in i bilden...

Av anon84089
Skrivet av DeluxXxe:

IV == 4
VI == 6

Whupps, gick lite snabbt där. Tackar!

Av anon84089

HOMMVI och Skyrim ska bli sjukt nice. Hoppas bara HOMMVI blir bättre än fyran och femman. Och att min dator pallar Skyrim på höga inställningar!

Av anon84089
Skrivet av Otukt:

Är det den expansionen som en spelare har gjort? Är det verkligen bra?

Ja, precis. Ett par ryska heroes-fantaster, eller nåt Det är riktigt bra! Absolut värt att prova, det ger en helt ny dimension i spelet.

Av anon84089

Bah... När man väl upptäckt Wake of Gods-expansionen så känns det som att inget någonsin kommer att vara lika bra...

Av anon84089

Shit, ser riktigt bra ut alltså!

Av anon84089

Trevligt! Köpte en Crucial M4 128GB häromdagen, nu är jag ännu mer nöjd med det köpet

Av anon84089
Skrivet av Majora:

Och ingen brydde sig...

Det roliga är att typ inga Linuxanvändare bryr sig heller. Ehm, förlåt, GNU/Linuxanvändare.

Av anon84089

Hårddisk vaknar ej...

Köpte nyligen en ny dator, inspirerad av Swec's sommardator. Hårddiskar blev en SSD (Crucial M4 128GB) och en lagringsdisk (Seagate Barracuda Green 2TB). Operativsystem är Windows 7 64-bit, installerat på SSD'n.
Nu är det så att varje gång jag satt Windows i sömnläge, och väckt upp den igen, så försvinner min lagringsdisk, som om den inte vaknar upp igen. Måste starta om datorn för att åtgärda detta. Hur kan man lösa detta?

Av anon84089

En fråga, den inställning som måste göras för att lösa detta problem, är grått för mig. jag kan kryssa i rutan men slidern är grå. får svarta kanter när jag kör 1080p, men inte när jag kör 1360x768. Idéer?

Av anon84089
Skrivet av Hund:

Man kan ju hoppas att det är en riktig fork och inte bara nån som paketerar senaste versionen av Gnome2. Om det är det senare så kommer det att skapa problem förr eller senare.

Av anon84089

Min enda erfarenhet var min gamla fina laptop med ett mobility radeon 9600. Det funkade till 100%, och Warcraft III i Wine hade högre fps än i Windows. Det var med open source drivrutinen, har aldrig provat den stängda. Som jag har förstått det så fungerar den öppna i regel hyffsat bra, men den ligger nån generation efter, så de nyaste korten har inte alltid stöd.

Av anon84089

Jag kör dual-boot, det tycker jag fungerar utmärkt. Orkar inte trixa med Wine längre, känns bättre att spela på den plattform spelen är skrivna för. Rätt verktyg för rätt ändamål. Fast å andra sidan spelar jag nästan aldrig längre, så det blir inte så mycket omstarter längre.

Om du har pengarna så är idén med en stationär speldator med Windows och en laptop med Linux riktigt bra. Men gör dig själv en tjänst och köp en laptop med Linux i åtanke, dvs. kolla upp hur bra stöd hårdvaran har. Själv har jag en Asus UL30a, en all-intel-laptop, vilket är ruskigt skönt. Allt funkar precis som det ska direkt från början.

Av anon84089
Skrivet av Kaoskadosk:

Instämmer med tidigare inlägg om att Chrome är snabbare än Firefox, speciellt vid uppstart. Så för nu håller jag mig nog också till Chrome även fast den saknar vissa funktioner jag gärna skulle vilja ha.

Avstår du från funktioner för att Chrome startar snabbare? O.o

Undrar vad det betyder för oss Linuxanvändare. Bättre integration i Gnome/KDE-miljöer? Eller bara ett par Unity-tweaks för Ubuntu?

Av anon84089

Vad jag hört runtom kring på internet så är de flesta eniga om att KDE nu är (minst) lika bra som KDE3 var. Jag själv har kört KDE sedan i augusti förra året (har provat det periodvis tidigare också) och jag måste säga att det fungerar hur bra som helst. Det härliga är att varje version är en markant förbättring av den förra. Just nu kör jag första betan av KDE 4.7, och jag kunde inte vara nöjdare. Det flyter på snabbt och fint även på min hyffsat lågpresterande dator (Asus UL30A) och snyggt som tusan.

Av anon84089
Skrivet av Aspire33:

Någon som har några tips om hur jag kan fixa till mitt skrivbord? Jag har Linux Mint 11 32-bit.

http://data.fuskbugg.se/skalman02/4ddfc94bbed28_Sk%E4rmbild.p...

Fixa till? Vad vill du göra? Jag tycker det ser gött ut som det är, jag. Älskar din bakgrundsbild

Av anon84089

Mitt ändras väldigt lite och sällan nuförtiden, men postar ändå bara för att. Arch med KDE 4.7 Beta 1.

http://i.imgur.com/DIYQG.png

Av anon84089

Installera Ubuntu 11.04 64-bit, men ta inte bort Windows. Se sen till att allt fungerar som du vill, och ta sedan bort Windows om du kännner att det är nödvändigt. Det finns inget som hindrar att ha flera operativsystem på datorn, och det enda som krävs är hårddiskutrymme.

Av anon84089

Hett tips är att uppgradera till Spotify Unlimited. Man kan köra den nativa versionen och slipper Wine. Dessutom slipper man all dret, annonser och sånt 49 spänn per månad är inte så farligt, gå en gång mindre på donken så är det klart.

Av anon84089
Skrivet av plunn:

Vilket kvalificerat "bullshit" du skriver !!! Skype funkar utmärkt för våra behov !

Jag skulle nog säga att det DU skriver är bullshit. Förstår inte riktigt vad du menar med "våra behov". Ingår mina där också? Även om du byter ut "våra" mot "mina" så är det fortfarande en åsikt du uttrycker, inte fakta. Allas behov är olika.