Inlägg

Inlägg som anon88790 har skrivit i forumet
Av anon88790

Looptroop - Live At HultsfredFestival 2001

Av anon88790

Hittade även jag några sedlar förra sommaren, min farbror hade använt dem i sin gammla van för att täppa till ett litet hål...Säger väll det mesta om deras värde

Av anon88790

Då vart man antagen på Skövdes ekonomprogram. Känner mig väldigt osugen på att plugga här I skövde dock. Vad är det för krav som ställs om man vill byta till en annan högskola med samma program? Byter mer än gärna till gbg, lund, uppsala, jönköping eller liknande så fort som möjligt. Är det gymnasitebetygen man går på då?

Alternativt, vad är det för krav som ställs om man vill byta efter 3 år och vill göra sin master på ett annat universitet/högskola.

Av anon88790
Skrivet av Juggernawt:

Vid artefakter så är det oftast temperaturen på grafikkortet som spökar. Kan du kolla att dom inte är helt åt skogen med t.ex GPU-Z ?

Fast tempen borde väll inte bli högre om man kör i 1440x900 fullscreen eller 1440x900 windowed?

Iaf testade att ominstallera directx och det funkade D:

Av anon88790

Problem med att spela i fullscreen

Så fort jag försöker spela ett spel i fullscreen så fylls hela skärmen med artefakter så man inte kan se något. Tabbar jag ner spelet och tabbar upp igen funkar det i någon minut, sen samma sak.

I windowed mode funkar dock alla spel perfekt.

Något som även är konstigt är att vissa spel verkar funka i fullscreen tex gmod, css och tf2.

Har provat att byta drivrutiner ca 10 gånger nu alltifrån till riktigt gammla till de senaste men inget verkar hjälpa.

Hittade även dessa två trådar med en kille som hade samma problem, dock inget som var till hjälp
http://www.sweclockers.com/forum/61-stationara-datorer-suppor...

http://www.sweclockers.com/forum/61-stationara-datorer-suppor...

Av anon88790
Av anon88790

Känns som om det kan vara rätt trådd att fråga i. Är ca 1.76 och väger 59kg.

Det är så att jag verkligen behöver gå upp i vikt. Har tränat taekwon-do i 6 år samt gymmat i två år, la av med båda för ungefär två år sen. Då låg jag på 62kg och kunde inte hur mycket jag än tränade och åt rätt gå upp i vikt något mer.

Eftersom jag slutade träna för två år sen så har jag således gått ner istället, ligger nu på 58-59kg och mina kläder som redan är i de minsta storlekarna passar inte längre.

Behöver tips på övningar jag kan göra i gymmet. Det jag måste fokusera på är helt klart överkroppen, mina armar är väldigt väldigt smala, speciellt överarmarna som nästan är snäppet smalare än mina underarmar.

Mina ben är bra som de är då jag har en hel del benmusklar av all taekwon-do plus att jag åker longboard i princip hela tiden.

Så bra övningar för överkropp, främst bröst och armar. Målet är väll att gå upp ca 65-70kg. Känner även att jag behöver övningar som ger snabbt resultat. Kosten har jag god koll på vad jag behöver äta så där är det inga problem.

Av anon88790

Suck endast i Sverige blåser man upp en sån här sak:

Vägrar ge upp
Christina Fleetwood, ordförande i Överviktigas riksförbund:
– Det är ingen hejd på hur människor tillåter sig att agera när det gäller överviktiga utan att ta något som helst ansvar för det. Det är ett förtryck, säger hon.
Zara, som gjort en polisanmälan, vägrar låta sig nedslås av händelsen.
– Jag älskar att servera och vill inte arbeta med något annat. Jag hoppas att det här bara var en engångsgrej. Nu ska jag söka ett bättre jobb.

Suck, en polisanmälan, vad ska polisen göra.

Chefen ville uppenbarligen ha "attraktiv" servitrispersonal och det ser jag inget fel i, det är hans restaurang och jag förstår om han inte vill ha någon överviktig som jobbar där när han lika gärna kan anställa en "attraktiv" kvinna. Varför göra en sån grej av det.

När jag bodde i Australien så gick arbetsgivarna rakt ut med det i annonserna, att de sökte attraktiva tjejer att jobba i deras restaurenger. Visst kan man var attraktiv om men är lite överviktig, men rent generellt sätt tycker inte folk det.

Av anon88790

Jag tänkte upgradera någon gång i november, flyttate istället till australien då. Vid den tidenhade de mycket problem med sitt modem.

Jag åker hem om tre veckor och funderar på att redan nu säga upp mitt bredband hos BBB så jag får comhem xxl lagom tills jag kommer hem.

Hur ser de ut idag, har de fortfarande strul med sitt modem eller andra problem?

Något som suger är dock att bredbandsbolaget har TRE månaders uppsägningstid på deras bredband, jag funderar istället på deras 60 tjänst. Det jag är rädd för är att jag inte kommer få ut någon märkvärd skillnad pga avstånd till telestationen.

Just nu har jag deras 20/4 tjänst som jag är nöjd med, får ut följande:

1.7-1.8 mb/s ner
250 kb/s upp

Någon som vågar sig på att uppskatta vad jag skulle få ut med deras 60 tjänst?

Av anon88790

Uppsägningstid på manpower

Jag och min flickvän (vi jobbar på samma ställe) sa upp oss för två veckor sen. Manpower sa då att vi hade uppsägningstid på 1 månad hos dem. VI har nämligen kontrakt med manpower till den 18e januari.

Manpower sa att det var lugnt att vi gick tidigare om det inte fanns behov av oss på företaget där vi jobbar.

Vi pratade med personalansvarig här på jobbet och det var lugn att vi gjorde vår sista dag imorgon på fredag eftersom att vi har ett flyg den 14 januari till Australien.

Sen så ringer manpower och säger att de prtatad med personalansvarig här och plötsligt finns det behov av oss för att jobba den sista veckan, fram till den 18 januari alltså.

Vi är inte heller schemalagda något mer än tills på fredag, imorgon alltså.

Undrar nu om det inte är möjligt att på någt sätt säga upp sig från kontraktet från manpower och att inte jobba nästa vecka då alltså. Om inte är det en enkel sjukskrivning som gäller? Skulle helst vilja slippa att göra så men när de håller på och ändrar sig fram och tillbaka utan att ens prata med mig om det så blir jag lite sur.

Av anon88790
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nektar
Chrille kan dra vidare till moppenet för han passar in bättre där och dustin bör se över sitt system när dom öppnar igen. snorvalparna på Flashback håller på för fullt med att skapa nya konton och beställa julklappar genom produktlänken..

Skrivet av DHAB:

Nu har jag 28st. :evilgrin39:

Allt det här tjafset med scripts som folk kör osv kunde lösas så enkelt genom att bara låta konton som handlar varor under 2009 att delta.

Och när fan ska folk fatta att dustin skiter fullkoimligt i vilka som får julklapparna då de inte gör detta för att vara snälla och tacka sina nuvarande kunder för allt de köpt sedan tidigare. De gör detta för att få nya potentiella kunder och sprida en jävla massa reklmad.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av weewqw
MEN era jävla idioter, jag blir så fruktansvärt jävla trött. Seriöst.

Det har varit samma jävla visa varje år (att man har fuskat, folk har fått flera klappar osv), och varje år har Dustin löst detta med bravur. Orka sitta och spekulera och sprida massa nonsens. Orka att man håller på och skvallra" till Dustins representanter på forumet, hur gamla är du/ni, fem? De har koll på läget, tro mig.

Håll bara käften och invänta vad som kommer i paketen.

OK?

(ber om ursäkt för språket, men nu får det fan vara nog. jag tar gärna en varning för mitt otydliga språk, men jag orkar seriöst inte mer konstiga inlägg osv.)

Så jävla sant.

Av anon88790
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Joakim Ågren
En del av poängen med denna årliga kampanj är att få många nyreggade konton, detta då man av erfarenhet vet att det finns ett visst köpmotstånd hos potentiella kunder som ännu inte har konto och således tvingas regga ett innan första köpet. Genom denna kampanj får man således många som sedan har ett lägre köpmotstånd i framtiden då de redan har konto reggade.

Ett andra syfte med kampanjen är varumärkesbyggande. Man vill att så många som möjligt skall känna till varumärket. Den här kampanjen kan till förhållandevis låg kostnad erbjuda en varumärkes-stärkande effekt som är likvärdig eller starkare än TV-reklam tex.

Jag tycker den här iden med Julklappsjakt är fullständigt briljant, en av de bästa reklam-ideerna jag sett.

Således vore syftet i förhållande till kostnaderna helt förfelat ifall man bara vände sig till endast tidigare kunder.

Äntligen någon som förstår! Det var detta jag försökte förklara några sidor bak. Vet man lite om marknadsföring samt ekonomi inser man hur jävla bra ide det här är från dustins sida.

Av anon88790
Citat:

Ursprungligen inskrivet av stofe
En forumtråd på sweclockers med 20 sidor måste väl va rätt bra reklam! ;)..

Tror mycket på att det är en kul grej, samt att de blir av med lite gamla skitgraijor...

Precis.

Swec: 583 svar
Moppenet: 2735 svar, 50 193 visningar
Flashback: 3171 svar, 115 815
Swebits: 341 svar

Av de jag hittade på bara några sekunder.

Att nå ut till en sån bred målgrupp på enbart några dagar som dustin nu gör skulle kostar sjukt mycket pengar. De vet garanterat att en hel del av alla dessa människor sedan tidigare inte kännt till dustinhome. De vet även att en hel del av dessa människor som får och inte får julklappar säkert kommer knäppa något under mellandagsrean. Förmdoligen kommer även många av dessa människor rekomendera dustinhome till vänner:

-Skitbra sida, de gav ut julklappar till allihopa, har snabb frakt och schysta priser.

på så sätt genererar de ännu fler potensiella kunder.

Och vad kostar de dem? Bli av med gammla grejer som ingen köper som ligger på lagret och kostar pengar.

Att de inte går ihop får vissa här spelar ingen roll, hade de inte funnits något att tjäna på detta hade de inte gjort de heller.

Reklam+lagerkostnader är oerhört mycket pengar.

Av anon88790
Citat:

Ursprungligen inskrivet av borz
Denna effekt kommer att försvinna vid midnatt! Imorgon finns det inga julklappar och därmed ingen mening att gå in på sidan...
Men vad vet jag, de kanske har någon jättesmart som har tänkt igenom detta. Varför inte fler försäljare kör med samma grej är intressant, kanske för att effekten inte är bestående?..

Förmodligen så tjänar de på det jag betvivlar startk på att de skulle fortsätta med det i tre år annars. Tror faktiskt att dustins marknadsförare samt ekonomer har rätt bra koll på hur mycket de "tjänar" på att ge ut julklapapr såhär.

Av anon88790
Citat:

Ursprungligen inskrivet av borz
Tyvärr, har svårt att köpa argumentet.
Vill de bli av med något så finns det enklare sätt att göra det på.
Varför inte då kräva en motprestation? Varför inte dölja blomman bland befintliga produkter och därmed låta användarna själva hitta den?
Varför inte erbjuda en julklapp i samband med köp av något annat?

Döljer de blomman så man måste leta kommer garanterat inte lika många att gå in på sidan och således få reda på vad som mer finns där bland deras produkter.

För att om man måste köpa något så är det samma sak där, färre kommer bry sig. Så här sätt generar de sjukt mycket mer reklam (som vanligtvis kostar en jävla massa pengar)

Så chansen blir betydligt högre att folk som tagit del av julklapparna berättar de för sina kompisar/andra forum/irc kanaler osv osv. Så sätt generar de en jävla massa reklam och förhoppningsvis nya kunder.

Av anon88790
Citat:

Ursprungligen inskrivet av borz
Min syn på saken!

Jag har svårt att se hur Dustin kan tjäna något på denna julklappshets.
Dels ger Dustin bort flera julklappar till en kostnad av tusentals kronor.
I samband med det låter Dustin bombardera sin hemsida med tusentals anrop som kan mer eller mindre liknas med självvållat DDoS-attack!
Till råga på allt blir befintliga och trogna kunder irriterade och besvikna när de ser att opportunistiska individer roffar åt sig flera julklappar och sedan går vidare till billigare konkurent och handlar därifrån.
Svara nu mina kära Sweclockare på detta - finns det något sunt förnuft i detta?

Märk jag är inte avis eller whine:ar på er eller andra som har varit duktiga och driftiga. Jag kan bara inte förstå vad Dustin får ut av detta...

Som sagt, reklam. Att ha massa utgående varor som ingen köper, stå på lager kostar oerhört mycket pengar. Nu blir de av med de grejerna, samtidigt som de nästan garanterat får nya kunder i framtiden då folk som inte hade en aning om vad dustin är får reda på deras sida. Gratis reklam från dem är rätt nice.

Av anon88790

Gud vad synd det är om dig, du är förmodligen född 93 och får således massvis med julklappar hemma som det är redan.

Jävla i-landsproblem det här.

Av anon88790
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MasteraCe
Japp.. synd att det finns lamers på Sweclockers t.om.. som tar flera paket.. så jäkla dålig stil..

JAG tycker att dom som roffat åt sig massa julklappar borde inte få något alls! .. Hoppas dustin fixar något sånt..

Var nån på FB som hade roffat åt sig 10 när jag läste tidigare...

Ja herregud det är synd om oss stackars swecare som inte lyckats få någon julklapp från dustin trots att det har gått hela 6 timmar!

Och ja, jag tillhör också skaran som inte lyckats plocka någon ännu, men jag har fått från tidigare år.

Av anon88790

Fick en akai lpd8 av flickvännen

Av anon88790

Hade enbart tänkt att använda den till lagring

Okej, lutar mot

http://www.dustinhome.se/pd_5010197143.aspx

Vad är egentligen skillnaden om en hårddisk har 16 eller 32mb? Behöver inget invecklat svar utan något mer konkret, hur påverkar det mig? Den samsungen som länkades senast har nämligen 16mb, till skillnad från http://www.dustinhome.se/pd_5010197143.aspx som ligger på 32mb buffertstorlek.

Sen så har samsung disken 3 års garanti medans WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK låg på 5 års vilket alltid är trevligt.

Edit: Äsh skitsamma det blev WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB 7200RPM SATA/300 32MB

impulsinköp ftw, behöver mer lagringsutrymme eftersom hdbits ska köra freeleech :3