Inlägg

Inlägg som Mart har skrivit i forumet
Av Mart

N'ice Chouffe
Nøgne Ø Underlig Jul
Great Divide Hibernation Ale

Av Mart

Ofta är det bara klistermärket på kylaren som skiljer.

När det gäller just 5770 finns det även några fabriksöverklockade versioner och kylning som skiljer sig från referensdesignen.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BurningHeretic
Ehm, nja. Du med många har helt missuppfattat köplagen. Du har två års reklamationsrätt om du kan bevisa att det är fabrikationsfel på produkten. Det är alltså upp till kunden att bevisa att det har varit fel på produkten redan från början. Lagen fungerar inte som en vanlig garanti som vissa tror. Slitage och liknande faller inte under köplagen.

Självklart behöver du kvitto om du ska åberopa lagen till butiken du köpte den. Att man inte måste ha kvitto är bara struntprat. Butiken måste kunna verifiera att de är just dom som sålt varan.

Tre års reklamationsrätt (inte två) enligt konsumentköplagen (inte köplagen) är det som gäller!

Av Mart

X
X
X

Av Mart

Som Elite skriver så behöver du inte installera några codecs, MPC-HC har det inbyggt.

Av Mart

X
X

Av Mart

Kanske har ATI/AMD tagit bort det för 5800-kort? Med mitt 3850 finns Theater Mode mellan "Basic Quality" och "All Settings".

Jag vill minnas att det egentligen är en feature från Microsoft att funktioner som Theater Mode inte fungerar. Någonting för att förhindra piratkopiering.

Av Mart

Aktivera avancerade läget i CCC. Sen finns det under Avivo Video-> Theater Mode.

MPC-HC är gratis (och open source). http://mpc-hc.sourceforge.net/

Av Mart

Jag har inte heller fått Theater Mode att funka under Win7. Inställningarna finns ju i CCC men det funkar helt enkelt inte.

I MPC-HC kan man välja på vilken skärm materialet ska spelas upp när man kör fullscreen. Välj tv:n i MPC-HC och tryck Alt+Enter för att köra fullscreen.

Av Mart

Beställde 18/9 från Dustin Home och fick den igår

Av Mart

Har kört min WDC Green 1,5T i en vecka utan problem. Disken känns snabbare än vad jag hade väntat mig. Jättenöjd än så länge.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fesen
Det borde man fan nästa listat ut! Lovar att dom inte hade kunnat få dit den svarta Ferrarin utan honom

Speciellt då det verkar vara han själv som äger just det exemplaret som var i studion. Ferrari FXX verkar dessutom inte vara laglig att framföra på allmän väg och borde därför inte finnas med på tavlan med Power Laps.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ferrari_FXX

Jag tvivlar starkt på att Michael Schumacher är The Stig, även om det säkert var han som körde FXX runt banan.

Av Mart

Har ett maximus formula (bios 1102). Mina Crucial Ballistix 2GB kit dog spontant för ett par dagar sedan. Inte kört dem utanför spec eller med för hög spänning.

Av Mart

http://www.chokladshopen.se/

Bra priser och hyfsat snabba leveranser. Bara choklad dock.

Av Mart

http://www.driverpacks.net/

Integrera det du behöver i din installationsskiva innan installation. Du behöver inte tänkta på vad det är för hårdvara i burken för du har drivrutiner till _allt_.

Av Mart

Du kanske inte ska lägga bilderna på dina styrelsemedlemmar i en katalog som heter "banners". Många filtrerar nog bort dem med Adblock då...

Av Mart

Finns billiga med Silicon Image 3114-chip på ebay. Jag köpte ett själv från http://stores.ebay.co.uk/A1-Computer-Shop_W0QQcolZ4QQdirZ1QQf... för några veckor sedan. Kostade strax under 200:- med billigaste frakten.

Av Mart

JBOD är det du är ute efter.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kanel
Bara att ändra till "GSM" i inställningarna.

Tack!

Av Mart

Någon av er som vet om man kan låsa 6220 Classic till att enbart använda GSM?