Inlägg

Inlägg som Langos har skrivit i forumet
Av Langos

Mycket goda nyheter men jag tror det när jag ser det...

Av Langos

\\\\\\\\\\\\\\\ WWWooohhhooooo \\\\\\\\\\\\\\

Av Langos

Prisjakt

Man måste ju bara älska prisjakts produkt som är kopplad till artikeln, 1984 av Orwell.

Av Langos

Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke säger man ju, det verkar helt rimligt att göra stora investeringar i en lågkonjunktur eftersom man kan pressa priserna i lågkonjunktur. Synd att inte fler företag inser detta.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 0utsider
"Källa: The Inquirer" - Jag tar det med all salt i havet!

Det är klart att det är lätt att misstro saker man inte begriper...

Av Langos

Jag sitter med ett DiNovo Mini just nu och frågar mig själv samma sak, hur gör man backslash?

Av Langos

Uppskattad kostnad för garantiärenden = 1,25 miljarder dollar
Kostnad för åtgärd i form av stötdämpning = 75 miljoner dollar

Bra jobbat... asshats.

Av Langos

För mig som kommer från Skåne och bor i Malmö känns denna mycket julaktigt, jag kan inte riktigt identifiera mig med dessa snötäckta loggor men snöblask och pissregn, det är jul det!

http://img205.imageshack.us/img205/7888/w8zf4.gif

Grattis till vinnaren! Fö. tycker jag dock att SWEC julloggor är lite väl likriktade, de ser alltid ut som årets finnare, mer eller mindre men mycket små variationer.

Av Langos

Tja, det talar ju sitt klara språk tycker jag, lägg ner begränsande kopieringsskydd. Håller med andra om att jag aldrig köpt så mycket spel, TV-serier och filmer som nu. Hade jag köpt Spore utan att testa den färdiga produkten hade jag kännt mig mycket lurad, buggigt skit...

Av Langos

Raaooowwrr!!! Sehxy!

Av Langos

De kommer ju dock släppa en plattform väl lämpad för Netbooks utan någon referensdesign som direkt kommer att konkurera med Intels Atom så de kommer nog få sin del av Netbook-tårtan ändå.

Av Langos

Jag har min dator (och all kringutrustning) kopplad till en fet grendosa från ikea med on/off-knapp och bryter alltid strömmen till datorn när den inte är på, för att spara energi. Likadant med TVn/HTPC/Digitalbox/Stereo, bryter strömmen till allt när det inte används. Följdaktligen är Asrocks snabbstart inget för mig...

Av Langos

Intressant det där med karteller, OPEC är ju ett bra exempel på en vedertagen karetell. Kan ingen fälla dem för kartellbildning? Jag vill ha mina pengar tillbaka!

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Iliyena
Varför dessa ändringar?

Nu visar de väl ikon+text tills det blir för "många" program, då försvinner väl texten redan nu tills bara ikonerna visas? Och miniatyrerna finns redan i Vista...

Nu är det väl tvärt om, man kan välja att inte visa dem, nu har de alltså gjort så man får välja om man vill visa dem. Det nuvarande låter mer användarvänligt enligt mig...

Hålle med dig, den nya lösningen känns mer som att de "dummat ner" det, när det gäller OS vill iallafall jag välja vad jag INTE ska visa istället för vad jag ska visa, som en generell regel iallafall.

Av Langos

Varför skulle man lägga 7-8000 på den datorn när man får t.ex http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=342226 (även den från Dell) för typ 5-6000? Vikten? Då får man VERKLIGEN prioritera vikten om man vill lägga 2-3000 för att slippa bära runt på 300 gram extra.

Av Langos
Citat:

Glada nyheter, tack för upplysningen.

Av Langos

Har ni inte missat det faktum att bara intel kommer kunna tillverka styrkretsar med de nya specarna på USB 3.0 och att konkurenterna arbetar på en egen standard som är öppen för alla eller är det det ni nämner i förbi gående på slutet av nyheten? Såvida Intel inte har öppnat upp 3.0-standarden tycker jag att ni gjort ett faskligt dåligt jobb i att förmedla hur Intels grinighet kan påverka oss som slutkonsumenter.

Av Langos

En normal disk drar ofta drygt 10W i drift, somliga lite mindre och somliga med väl utvecklade energisparfunktioner kan hålla en mycket låg idel-effekt. För att vara på säkra sidan bör man kanske räkna med 12W per disk.

Av Langos

Det enda Apple gör som är prisvärt är iPods, allt annat är löjligt dyrt men mp3-spelarna har de fått till ordentligt imo.

Av Langos

Gött att se att AMD/ATI leder prestanda/pris vilket trots allt är det som är mest instressant.