Inlägg

Inlägg som Langos har skrivit i forumet
Av Langos

Jag fattar det inte, varför avlasta processorn? Det är ju inte den som kämpar när man spelar, det är grafikkortet. Klart att nVIDIA vill att man köper ett grafikkort till för fysikberäkningar men jag ser ingen anledning till varför processorn inte skulle kunna göra de beräkningarna. Speciellt med tanke på att de flesta har två eller fler kärnor i sina processorer och således står en eller flera kärnor nästan arbetslösa, använd dem istället.

Av Langos

Lite OT men... tror ni man kan få längre garanti på sitt 8600 om man reggar sig? Hehe... he ha hahahaaa muhahhahah!

</crazyness>

Av Langos

Ska snart köpa ny telefon och lite andra prylar, får nog stödja DB lite, alltid bra bemötande därifrån och bra priser också. Skönt att höra att det inte är någon större ko på taket.

Av Langos

Bra att det börjar komma lite fler brädor från andra tillverkare, hoppas bara att någon vågar gå utanför referensdesignen och byta ut nordbryggan mot något bättre.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MightyMag
Linux har fullt stöd för OpenGL, dock så har det inte kommit så många spelklienter till Linux, vilket är synd. Men tydligen är det en hel del på G, bl.a. STEAM håller på att portas till Linux. Det kan göra mycket tror jag.

Om steam kommer till någon Linux-distro är jag villig att testa just den men jag pallar inte boota om datorn för att spela och sedan boota upp Linux igen för allt annat. Det måste vara en väl fungerande helhetslösning annars får det vara. Förresten, vad menar du med porta "steam", bara steamklienten eller spelen som släpps genom steam? Hoppas på det senare, att bara sitta och chatta i steam är inte så givande, det är ju spelen man vill åt...

Av Langos

Bra jämförelse raaaz.

MSI Wind verkar ju har överlägset bäst spec men om den kommer uppfylla förväntningarna/löften återstår att se.

Av Langos

Lite skum rubrik som många redan nämnt, det är ett budgetkort och väldigt få förväntade sig några storverk från det.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TwiceFire
usa e lame

Väldigt sant men otroligt OT.

Jag väntar med spänning på gfx från intel, kan nog röra om rejält i grytan tror jag.

Av Langos

Här ryker våra rättigheter till både höger och vänster. Snart har yttrandefriheten, pressfriheten och meddelandefriheten totalt tappat sitt värde. Inte ens under kalla kriget bevakades vi i närheten i så stor utstreckning som nu. Jag undrar om det kommer bli förändring när vår generation kommer till makten? Vi verkar ha en helt annorlunda syn på vad som är acceptabelt i frågor om personlig frihet och övervakning av sammhället.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Smartidiot89
Det har jag inte förstått. Är det verkligen en fullt random amerikansk invånare som kan kallas in som jury medlem?

Nja, de ska ju ha rätt åsikter, gärna vara puretanska extremhöger och så nära ortodoxa kristna man kan komma.

Av Langos

Bomber och granater, mjältbrand, RPG18, aktion, CIA-kontor, amerikanska ambassaden.

Så, nu väntar jag bara på att FRA/Säpo kommer och hämtar mig och skickar mig på semester till Guantanamo.

Av Langos

Jag paxar domänen "off", kan tänka mig många roliga adresser som skulle kunna sluta på off...

Av Langos

Jag kan tänka mig att det kommer att bli status i att ha en .com eller .se-domän istället för att byta till saker som bmw.car eller eller liknande. Men det kan såklart bli tvärt om också, vem vet.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av echo
Vad får du 1.4 ms i skillnad ifrån?
SSD 0.2 ms
velociraptor: 7.1 ms
enligt hdtach

Från det sista testet där även uttalandet om matsopandet står. Klart att SSD är bättre på vissa saker men jag står fast vid mitt uttalande om att tekniken inte är mogen ännu. Utan tvekan kommer den att bli bättre, vi är bara inte där ännu.

Av Langos

1,4 ms skillnad i söktid skulle jag inte kalla för att sopa mattan med motståndet, det enda detta säger mig är att SSD fortfarande är för dyrt i förhållande till prestandavinsterna och alltså inte ännu en mogen teknik. Bra test annars.

Av Langos

Det är både upprörande och pinsamt att en lag som denna röstas igenom i ett tillsynes demokratiskt land som Sverige. Jag känner en enorm frustration och stort missnöje med de folkvalda politikerna som uppenbarligen inte har samma värdegrund som resten av det Svenska folket. Jag vill protestera, jag vill kräva en misstroendeomröstning men inget av alternativen skulle leda till någonting så jag biter ihop och tiger, jag kanske kan tiga ihjäl FRA.

Av Langos

Go BAHNHOF!!!!

Av Langos

Jag tror AMD har helt rätt, jag kan tänka mig en helt generation grafikkort där alla modeller är baserade på samma kärna men med varierande antal kärnor och minnesmängd. Det skulle verkligen underlätta tillverkningsprocessen jämfört med dagens kort.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Domifuling
Du kan inte vidare mycket om nätverk va?

Givande inlägg, sugen på att utveckla din kommentar bortom ogrundad sarkasm?

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av anton_mjor
men den där kabeln är ju till för Denons HiFi-produkter som använder "Denon-link", inte för Ethernet-nätverk.....
Nån har uppfattat det här helt fel verkar det som...

Det enda som spelar någon roll är att det är digital överföring, du kan göra precis samma sak med en kabel från Kjell&CO för 30 kr.

Om audiofiler bara la tillräckligt mycket pengar på guldkablar etc skulle de tillslut dö svältdöden och på så vis bättre genpolen lite grand. Nedrans kvacksalvare. Jag har lika lite till övers för audiofiler med vanförställningar som jag har för religösa fundamentalister.