Inlägg

Inlägg som Acahlon har skrivit i forumet
Av Acahlon

Installerade h50 igår kväll, Blev dock inte 100 nöjd körde tidigare en Noctua (NH-C12P) till ett tidigare bygge, och måste säga att jag hade hellre köpt en noctua även denna gång för ljudskillnaden. Upplever att jag hör pumpen också.
Blir o kolla till allt en gång till...

Jag vände på kylblocket, så loggan blir upponer som nån tidigare skrivit, och den blev betydligt tystare.. Om det nu har med det att göra, Men detta går klart att leva med, ligger just nu i 52-53c i full load.

Av Acahlon

Ser ingen större poäng med det där tangentbordet.. Vad ger det att ha några oled knappar ute till höger sådär? naj, ge mig apples superslimmade tangentbord !

Av Acahlon

Vad i h***et... Har köpt nytt mobo proc o minnen grafikkort har haft mitt vista i 2 månader... o nu när man installerar om det står det att det används redan. irreterande till max om du nu låser till hårdvara.

Av Acahlon

Ahhh så skönt o hitta denna topic, tackar har exakt samma problem.. Gainward 6800gt gs och 225bw... undra vad fasen man ska göra dock åt problemet att byta till vga kabeln hörs inte som något vidare alternativ.. då kan man väll köra på vga rakt av istället.

edit, har testat från andra porten i grafikkortet verkar funka klockrent.. tackar återigen

Av Acahlon

Tft DVI Windows miljö flicker

Tjena,

Har som ett problem med min ny inköpta Syncmaster 225 bw Samsung Tft skärm, grafikkortet är Gainward 6800 Gs.

Funkar felfritt med vanlig vga kabel men när jag byter till dvi kabeln så börjar de trilskas och det är bara i windowsmiljö, det sker vid olika tillfällen så som startmenyn aktiveras nån bild kommer upp etc.

Nån som känner igen syntomen eller vet hur man kan åtgärda detta.

Vänlig hälsning