Inlägg

Inlägg som Tri_State har skrivit i forumet
Av Tri_State
Skrivet av Hattifnatten:

Jag skulle lätt ha kört på HD650, men jag är iofs partisk.

Du har testat båda lurarna då, antar jag?
Isåfall, beskriv gärna kort vad det är som får dig att dras till HD650.

Av Tri_State

Slänger in en fråga här.

Jag tänker införskaffa ett par nya lurar till jul då mina Denon D2000 lagt av. Gillade dom väldigt mycket men de blir samtidigt kul med ett par nya lurar. Jag kör med ett Xonar Essence STX som har en inbyggd hörlursförstärkare. Jag undrar dock om kortet är tillräckligt för att göra HD650 rättvisa? Jag blir helst utan separat förstärkare med andra ord.
Annars hade jag tänkt att köra på P7 från B&W då dom är lättdrivna. Vill dock bara ha lite synpunkter på vad ni tror blir bäst för en budget på runt 3500?

Sennheiser HD 650 eller B&W P7 på ett Xonar Essence STX?

Av Tri_State
Skrivet av anon99565:

Förjäkligt fel att förstöra för piraterna.

Trollar du eller är du allvarlig här? Du får gärna förklara varför du tycker detta är "förjäkligt fel".

Av Tri_State

Helsike vad mycket fanboys de finns från Samsung och dylikt här. Hatet skiner igenom tydligare än tydligast.

För övrigt så är jag faktiskt sugen på en 5,5 tums iPhone, även om de är väldigt stort.

Av Tri_State

Enligt mig ett väldigt bra pris på en 42 tums LED TV från LG:

Komplett.se: https://www.komplett.se/lg-42-42lb561v-led-tv/817456

LG 42" 42LB561V LED TV
Ord. Pris 3.999:-
Nu 2.699:-

Prisjakt: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2591882 (3990:-)

Av Tri_State

Vissa scener ser väldigt bra ut medans vissa, t.ex. runt 02:50, ser hemskt ut.

Av Tri_State

Den här såg fan intressant ut.

Av Tri_State
Skrivet av Sebastian R:

IPS som saknas.
Då hade priset sprängt alla gränser.

Fast det finns fler önskemål IPS-144Hz 4K och G-Sync.

Ja, men då får man hosta upp stålarna serrö.

Av Tri_State
Skrivet av Aeosoth:

Känns som att det bara är jag som INTE hoppas på modstöd... I SP sandboxspel som t.ex. Elder Scrolls/Fallout-serien fungerar det väldigt bra, men jag spelar väldigt mycket online på GTAV på min PS3 och känns som att upplevelsen skulle förstöras av moddning (tänker på editor eller vad det nu hette till IV, lite störande när det regnade tanks från himmelen osv.)

Skickades från m.sweclockers.com

Vissa saker kan bli störigt med mods, ja. Men moddarna är fan ändå en stor anledning till varför man lirar de på PC. Spelet blir helt plötsligt mycket mer.
Bara att testa nya moddar till fordon kan jag spendera veckor på.

Av Tri_State

I varenda forum har jag läst massor av kommentarer som lyder "CS CS CS". Bara för man är polis/badguy så är de inget försök till att bli ett CS spel?
Det skulle betyda att alla WWII spel skulle bli ett försök att likna "Medal of Honor" eller vem fan de nu var som var först.

Jag ser iallafall fram emot detta.

Av Tri_State

Haha folk fokuserar mer på håret än på själva recensionen/chassit.

Av Tri_State

Wacoms plattor är de bästa på marknaden med en bra bit. Sen om du behöver Bamboo (deras billigare serie) eller Intuos (deras professionella) beror på vilken precision han behöver i sitt arbete.

Jag skulle rekommendera Intuos, men frågan är om han verkligen behöver en Large, den är verkligen stor. Det blir lite fäktningsmatch när man använder den. Har han dock provat large och vet att den passar honom så kör på den, annars är Medium storleken "bäst" enligt mig. Vill han ha en ritplatta och du köper en Intuos Pro Large till honom lär han inte bli missnöjd.

Av Tri_State

MSI 780GTX Lightning fläktproblem

Hej.

Idag när jag startade datorn gav den ifrån sig ett högt fläktljud. Det visade sig att de var mitt GTX 780 Lightning som började blåsa utan anledning. Temperaturerna är normala och ingenting är ändrat överhuvudtaget sedan igår då allt fungerade perfekt. Jag försökte kontrollera fläkten med Afterburner men kortet svarar inte alls på det?
Är kortet defekt eller kan man försöka tvinga kortets fläkt till något eller kanske återställa kortet på något sätt? Det verkar ju ha spårat ur duktigt.

Tacksam för hjälp!

EDIT: Kan tillägga att fläkten är normal när jag väl installerade om drivrutinerna. När drivrutinen installeras om så finns där ett kort moment då ingen drivrutin är installerad och då är fläkten normal så de verkar vara drivrutiner som bajsar med varandra. Jag har provat 2 olika och kört clean installs men ljudet är likadant med båda drivisarna.

Av Tri_State

Riktigt intressant. Gärna mer sådana här reportage när det finns tid.

Av Tri_State

Var med i en tävling som Gigabyte hade på sin Facebook sida för ett tag sen. Man skulle göra en wallpaper från scratch i princip, med ett FPS spel tema.
Vinnare blev en snubbe som hade tagit en wallpaper från ett spel (kommer ej ihåg vilket) och lagt in några Gigabyte loggor på produkter ovanpå. Han vann tävlingen på det alltså. Först efter att flera användare och jag själv rapporterat om upphovsrättsbrott började dom radera kommentarer och ville ej svara på det.

Med andra ord är jag knappast förvånad. Gigabyte verkar inte riktigt ha koll på vissa saker, åtminstone inte när det gäller tävlingar.

Av Tri_State

Nu måste jag också klaga lite i vanlig anda. :/ Synd att de var så fult, annars hade man lätt plockat det. RGB belysning med Ducky eller Corsair design så är man nöjd...i 2 veckor.

Av Tri_State
Skrivet av Affe69:

Han är rätt duktig

Rätt duktig men samtidigt lägger han ju främst ut klipp när de går extra bra för honom.

Av Tri_State

Nog ett av de spelen jag ser fram emot mest detta året.

Av Tri_State
Skrivet av SweSparky:

Har inte läst igenom hela tråden, men har du kört driversweep eller installerat om windows efter bytet av grafikkort?
De är alltid känsligt att gå från Nvidia till AMD och tvärt om. Ofta så märker inte folk av en större förbättring/eventuell försämring tom. Pga att del ligger gamla filer kvar.

Jag körde driversweep i safe mode precis som man ska göra och det fungerar alltid bra. Tvivlar på att de ligger kvar något efter det.

Av Tri_State
Skrivet av Jalle64:

Detta tror jag inte är annat än kabel/signalfel. Testat med annan kabel?

Ja, det är möjligt. Tänkte bara inte på de först då kabeln fungerade perfekt precis innan jag bytte grafikkort. Men ska testa det.
Nu är som sagt prestandan där jag vill ha den, men temperaturerna är dåliga, alltid ska de vara något.