Inlägg

Inlägg som Tri_State har skrivit i forumet
Av Tri_State

Låter ju som något normalt.

Skrivet av Ferrat:

Gissning är att den är ytbehandlad med något och vid en viss temp så släpper det lite eller så, troligen inget att bry sig om men kan ju vara värt att iaf slänga iväg ett mail till Intel och fråga vad det är och säga att man är orolig, säger de ingen fara och sedan muppar det sig så kan man ju peka på att man faktiskt tog sig tiden att kolla.

Jag gör nog som du säger ändå. Har ingen brådska med att koppla in den. Får se vad dom säger.

Av Tri_State

GTX 680 på ett 620W?

Denna frågan lär ha ställts ett antal gånger men då drar jag igång den igen i riktig julanda.
Vågar man köra ett GTX 680 på ett 3-4 år gammalt (dock i fint skick) Corsair HX 620W nätagg?
Övriga komponenter ser ni i sign, förutom GTX 560ti då.

God Jul.

Av Tri_State

Tack för svaren.
Om det nu är så att det är något vanligt så kanske man kan leva med det. Man orkar inte kriga sig förbi snön till Netonnet i onödan.
Dessutom lär dom inte kunna svara på vad det är ändå, dom lär ju bara ge mig en ny. Det lär ju knappast påverka SSDn på något sätt tycker man.

Av Tri_State

Ny Intel SSD läckage på baksidan

Hej.

Såg en skum sak när jag öppnade min nya Intel 330 180GB SSD jag köpte idag. På baksidan såg det ut såhär:

http://i47.tinypic.com/9vh7qp.jpg

Vad är h*lvete är detta? Något läckage eller smuts av någon sort? Isåfall vad?
Blir det en självklar RMA eller har någon annan sett detta förut?

Av Tri_State
Skrivet av bengtz:

Gillar inte dom på scavenger som tror att allt man ska göra är att sitta i ett hörn å få mest kills, istället för att hjälpa laget att ta baserna

Skickades från m.sweclockers.com

Sånt händer dock även i andra game modes. För att inte tala om campande attackers i Rush. -.-

Av Tri_State

Aftermath är faktiskt riktigt kul. Ibland är kartorna lite för röriga, men de kan man ändå stå ut med. Armborsten är riktigt jävla dålig, vissa pilar droppar som sten och andra flyger långt som fan. Sen tar den 100 år att ladda om. Men som sagt, man behöver ju inte använda den. Den kanske passar mer på några av de vanliga kartorna, där har jag ej testat den så mycket.
Jag gillar faktiskt Scavenger läget, man slösar inte så mycket ammo och lär sig klara sig med det man har.

Av Tri_State

Flytta hela designen till mitten istället? Fattar inte de där med att ha den på sidan? 60 % av min skärm visar nu en tom vit sida varje gång jag är på Youtube. "Stilrent"? Hah!
Riktigt fail på designen, speciellt om man sitter på en skärm med 2560x1600.

Av Tri_State

Har haft Sensein men lämnade tillbaka den just för att de ända stället man kan placera ring och lillfingret är på motsatta sidan (obviously) men där finns två knappar till. Ibland skaver dom lite mot fingrarna, speciellt deras kant dom sitter på. Det blir faktiskt störigt i längden. Sen kan man även råka trycka på dom knapparna, vilket också är störigt.

Sen påstår dom att materialet på ytan inte ska få dig att svettas om händerna, vilket är just vad som händer.
Men för övrigt :D, är det en skit bra mus.

Av Tri_State
Skrivet av TiasE:

Bara att införskaffa SSD snarast, skillnaden i laddningstider mellan SATA2 och SATA3 är minimal, däremot vid filöverföringar (som man inte gör överdrivet många av till eller från en SSD) så märker man av skillnad på de olika SATA standarderna men även där så är SATA2 fullt tillräcklig, och då SATA är bakåtkompatibelt så fungerar en SATA3 SSD på dina SATA2 portar.

Okej, tack så mkt för svaret. Då blir de nog en 180 GB till jul.

Förresten, är de någon jättestor skillnad mellan 330 och 520 serien? 200 kr i prisskillnad mellan dom.

Av Tri_State

Tjenare.

Funderar på att uppgradera till en SSD men då jag sitter på ett X58 moderkort så undrar jag ifall det inte är bäst att vänta tills jag kanske uppgraderar till ett moderkort som stödjer SATA 3.0? Just nu har jag bara SATA 2.0. Är det en avsevärd skillnad? Jag tänkte satsa på Intels 330 serie.
Moderkort ser ni i sign.

Av Tri_State

Som sagt innan, så flyter spelet sämre än ex. Crysis 2 men ser samtidigt lite sämre ut på vissa punkter. Tycker just SSAO ger extremt fula "halos" runtom alla objekt som är väldigt störande, speciellt runt människor, därav är HBAO att föredra. Dock är det fortfarande ett väldigt snyggt spel och förbaskat kul.

Testade både med de nyaste officiella drivisarna till mitt 560ti, samt de nya beta drivrutinerna. Jag upplever möjligt att de flyter på bättre med beta versionen men det är fortfarande en marginell skillnad, iaf när man har ett 560ti. Om BF3 kraschar återstår att se.

Av Tri_State

Gäller dessa "boosts" endast i den nya 600 serien?

EDIT: Okej, såg nu att de står att de varierar från system till system vilket är ganska självklart. Men man undrar ju hur mycket man skulle få i boost i AC3 med ett 560ti. Hörde även att en del hade problem i BF3 med dessa nya drivrutinerna.

Av Tri_State
Skrivet av XsvennebananX:

tänk ett corsair k90 helt och hållet i aluminium, jämt bakgrundsbelyst som man kan ändra färg på, bara mekaniska brytare, usb 3.0 hub, Full NKRO, PS/2 kontakt, mobil hållare, all tangenter ska vara programmerbara, steglös bakgrunds belysning och en knapp som ändrar typen av switchar.

...och viktigast av allt - det ska kunna flyga.

Av Tri_State
Skrivet av ilsk3n:

Vad har din jobbsökning för relevans i denna undersökning? "Extremt oseriöst och barnsligt beteende" att låta det påverka ditt betyg som konsument...

Jag skrev ju ändå att jag tycker butiken i sig är bra, men det kanske var svårläsligt. Men det är klart att de inte påverkar mig speciellt mycket som konsument, annat än att det stör mig. Därför är det inte världens legitimaste anledning men det skrev jag aldrig heller.

För övrigt lade jag min röst på Komplett då dom skulle vunnit oavsett vad. Tycker dom har bra priser, snabb leverans och en god service.

Av Tri_State
Skrivet av Kajlie:

Haha välkommen till arbetsmarknaden!

Tack! Jag älskar den!

Av Tri_State

Oj vad förvånad jag blir om Inet vinner igen. -.-
Dom är bra, men jag fattar inte varför dom är så högt upp då dom knappast är överlägsna.

Komplett kommer högst upp för mig.

Även om Webhallen som butik är bra så kan jag inte göra annat än att rata dom efter hur dom behandlade mig när jag sökte jobb hos dom. Lovade mig i princip först jobbet sedan hörde dom aldrig av sig, inte ens ett mejl. Extremt oseriöst och barnsligt beteende.

Av Tri_State
Skrivet av Extrapaj:

När du inte använder numpaden så använder du ju istället 8 fingrar och två händer istället för en hand och 5 fingrar och du behöver inte flytta händerna upp eller ner.

Dom flesta som är snabba på att skriva siffror använder numpad, men jag tror att man kan bli mycket snabbare om man lär sig skriva utan den.

Kanske om du bara slår in siffror, men när man ska räkna ut lite enklare saker så är nog numpaden snabbare då du redan har alla tecknen där.

Av Tri_State
Skrivet av Extrapaj:

Lär man sig att skriva på nummerna ovanför bokstäverna så skriver man mycket fortare än man skulle kunna göra med en numpad.

Det där är jag tveksam till. Jag tror man kan bli snabbare med en numpad, för jag har sett människor med stor "numpad-vana" och dom är löjligt snabba. Snabbare än vad jag kan föreställa sig att någon blir på övriga tangentbordet. Speciellt när man ska räkna ut saker.

Av Tri_State

Har alltid gillat Hitman och Absolution är inget undantag. Som FredriKkkh säger så kanske det är lite linjärt, men det gör ändå inte spelet sämre i min mening. Kampanjen klarar man dock på mellan 10-13 timmar, men det var otroligt roliga timmar.
Även om online conctracts modet finns så är det synd att man spelar igenom sådana här spel så snabbt. Man kan spela igenom banorna säkert 5-6 gånger, men till slut vill man ändå ha nya, girig som man är.

Av Tri_State

Hade nog velat ha en MX brown TKL med vita LED's. Men då måste jag sälja mitt nuvarande.