Inlägg

Inlägg som woofes har skrivit i forumet
Av woofes

denna bild gjorde jag efter att ha inspirerats av Ollolus fina bilder!
http://www.pbase.com/woofes/image/40319454/large

http://mishami.image.pbase.com/u43/woofes/large/40319454.CRW_947...

föresten, hur gör man för att bilden skall synas direkt i forumet?

Av woofes

Hur bli av med t0skmgr.exe??

Har drabbats av en mycket störande spyware/adware som körs under namnet t0skmgr.exe. Någon som vet hur man blir av med den? Har kört Ad-Aware och spybot utan resultat.
Vore mycket tacksam för hjälp!

Av woofes

ska väl tilläggas att jag är helt grön på detta område...

Av woofes

funderar endel på hur jag ska göra. Vill ha en sida som visar bilder som thumbnails och när man klickar på thumbnailsen så kommer det upp en fullsize bild. Så standard det kan bli. Sen vill jag att detta skall uppdateras automatiskt när jag laddar upp nya bilder, alltså jag skall inte behöva ändra i koden för sidan. Om ni förstår? Hur löser man det?

Av woofes

hur gär man en sådan sida på ett webhotel?

Av woofes

Nätdel FSP300-60PF något att ha?

Tänkte kolla om det är någon som har erfarenhet av detta nätagg, säljs bl.a. på gtek och kyls av en 12cm fläkt. Är det tyst och är det bra kvalitet i övrigt?

Av woofes

tror det fanns till modellerna 8850 eller vad den heter? finns titan och aluminium, silver och guld också om jag inte minns helt galet.

Av woofes

Aluminiumskal till 6510...

finns det äkta aluminium eller kolfiberskal till Nokia 6510? finns ju till några av deras andra modeller vad jag sett.

Av woofes

whynoise tystaste har jag provat, den gick sönder och den lät ändå ganska mycket. Vill inte ge mig på vattenkyld heller, vill ha så lite delar som möjligt. Har haft vattenkylning till förra cpu:n , och då har man ändå en pump som står och murrar samt att det blir en massa slangar och man slipper ändå inte fläktarna. Strävar efter den fläktlösa låddan...

Av woofes

är tacksam för all info! är ute efter ett på 300w eller mer... Är värt nästan hur mycket som helst att slippa det där sista surret från fläktar.

Av woofes

Fläktlöst nätagg...

Tänkte kolla om någon vet någon tillverkare av fläktlösa nätagg. Fanns något från en tyskfirma som någon länkade till i samband med Acer's chassi med nätagget med 12cm fläkt. Dock nätagget på ca 2000:- Finns det andra alternativ, är Zalman på gång med något? Börjar tröttna på det sk "ultra tyst" Zalman som kostade shjortan... vet inte hur dom definerar ultra tyst...

Av woofes

Min 3310 jag hade i 2.5år krånglade aldrig trots hård behandling. min nya 6100 har lyckats pajja 2ggr på 1månad!

Av woofes
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kaleid
Vad sägs om en fläktlös PSU på 350w?
http://www.silentmaxx.de/nt_prosilence_fanless.php

finns det svenska återförsäljare??

Av woofes

ok, vart kan man köpa en sådan nätdel?

Av woofes

måste hålla med Blahhzt endel. Ett hemmabyggt system för 3000:- kan mycket väl utklassa ett färdigtbyggt för 8000:-. Om man skall räkna på alla mellanhänder, utvecklingskostnader och sånt för ett företag att ta fram en högtalare tills den hamnar hos konsumenten så förstår man att man kan spara mycket pengar själv! Det är dock väldigt viktigt att man har koll på vad man sysslar med, att matcha diskant med mellanregister och att hitta en vettig filterlösning är inte lätt, men lyckas man med det så har man kommit långt. Vill minnas att elementen i XL Fidelity PG-1200 och uppåt(har inte påstått att dessa är världens mest välljudanden högtalare) som ligger i prisklassen 10000+ beroende på modell. Använder sig av Seas diskant och ett mellanregister från Vifa och om jag inte minns helt fel så kostade diskanten max 300:-/st...

Av woofes

köpte en 6100 på fel sida 5kkr, finfin mobbe annars.

Av woofes
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Schluug

Byggsatser? Låter intressant, var hittade du de byggsatserna? Jag antar att det kostar en del men det kan ju va intressant ändå. Är designen på lådorna egengjorda eller gjorda efter någon ritning?

såg att LC Audio sidan på www.goldenagemusic.se inte funkade. Här är länkar till LC Audios egna sidor och danska priser på det hela.
http://www.lcaudio.dk/forfo.htm
http://www.lcaudio.dk/zap.htm

minns inte hur mycket man sparade på att köpa byggsatsen men många tusenlappar var det, extra kul också när man får sätta ihop det hela själv! Högtalarlådorna är av egen design helt och hållet. Diskanten skall sitta något bakom mellanregistret i mitt fall för att komma i rätt fas, kanske ser lite skumt ut. Hela systemet körs i äkta tri-wiring där basen är aktivt delad. Har funderat på att bygga ett eget digitalt aktivt filter för hela systemet någon gång framöver när man får tid och kommer över vettiga prylar för ändamålet.

Av woofes
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Schluug

Trevlig anläggning.. hur har du haft råd med den som studerande? Elementen i de där lådorna är ju svindyra. Ser ut som Thiel-diskanter och de är ju inte direkt gratis. Byggt dem själv förresten, ser ju bra ut måste ja säga.

Har tagit ett tag att få ihop anläggningen, är ju ingen man bara går in och köper rakt upp och ner. Både försteget och dom två monoblocken (ca120 watt klass A ) var byggsatser och tog var sin vinter att pilla ihop. Högtalarna har jag byggt själv, har använt mig av mätsystemet Clio (som fö är till salu). Lådorna är byggda i MDF med viskoelastiskt dämplim mellan skivorna. I baslådorna är det även sand i vägarna mot den innersta lådan. Stabilt och tungt blir det. Baselementen(TC Sound) ligger på ca 4500:- /st , diskanterna (Thiel) 2500:- /st , mellanreg (Eton)ca 2000:-/st, känner återförsäljaren (www.goldenagemusic.se) ganska bra så jag har fått väldigt bra priser på detta.

Av woofes

http://www2.ostanback.com:8080/~woofes/stereon.jpg

cd: Pioneer PD-S06
försteg: LC Audio Sidewinder
slutsteg basar: Nad 218 THX
slutsteg toppar: LC Audio Zapsolute Mk4

element i högtalare från, Eton, Thiel och TC Sound...

Av woofes

min IBM GXP75 46.1gb la av för några veckorsen, hade då varit i bruk i 10månader. Kontaktade DB som gav mig ett returnr. Jag skickade dit hårddisken och efter 1.5veckor så får jag en splirans GXP60 60gb i ersättning. Efter allt man hört om DB så blev jag smått förvånad att det gick så fort. Har fått tillbaka förtroendet för DB nu, det känns skönt!