Inlägg

Inlägg som JoltMaster har skrivit i forumet
Av JoltMaster

Val av bärbar

Är precis i hugget att köpa en bärbar, valet står nu mellan Acer Travelmate 291LMi och Acer Aspire 1452LCi.

Ska mesta använda datorn till att surfa och sånt, kanske något spel någon gång, i så fall är ju 1452LCi att föredra, eftersom det har ett 9200.

Men mina funderingar:

Är det några större prestandaskillnader mellan en 1,4 Ghz Centrino och en AMD XP -M 2200+?
Går det alls att spela på Travelmaten?
Ni som har erfarenhet; hur viktigt är 2h extra batteritid?

Är öppen för förslag på andra också, men max 13000 kr. iBook är inte aktuellt.

Av JoltMaster

Vad sa AW om frakt etc?

Av JoltMaster

Kolla först att kabeln verkligen sitter i ordentligt, speciellt i räknaren.
Sedan kan du ju prova att högerklicka på de filer du vill skicka till räknaren och ta Skicka Till. Har du Ti Connect så ska Connected Ti Device finnas med där.

Av JoltMaster

Japp, fungerar. Man tackar och bockar

Av JoltMaster

Har precis köpt GPL begagnat, kommer dock aldrig längre än till skapa-förare menyn. Har installerat 1.2-patchen och CPU fixen. Men hinner bara vara inne i max någon minut i menyn, sen slutar det fungera normalt, och det tar nån minut innan den reagerar på något klick. Kan alltså byta skrivfält etc, men det tar väldigt lång tid.
Någon som vet vad jag kan göra åt det?

Av JoltMaster
Av JoltMaster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rambo
sure..det var därför han vann i Benetton 93-94

94-95 annars

Av JoltMaster

Synd det om det nu är sant. F1-live har ingen nyhet om det, och McLaren har inte släppt någon pressrelease. Coulthard har gjort sitt i McLaren, kanske kan han få en nytändning om han får sits i något av mellan-stallen istället.

simulcra: Tror faktiskt han tänker på Coulthard. Om man tittar på hans resultat, speciellt då kvalen, så ser man att Coulthard är klart passerad av Räikkönen. Visserligen sägs han ha stora problem med det nya kvalformatet, men hans resultat har börjat dala.
Och angeånde att använda föregående årets bil: det har dom gjort iår med, så även McLaren. Faktum är att årets McLaren, MP4-18, förmodligen inte kommer att tävla. Båda McLaren-förarna kör en förbättrad version av förra årets modell, MP4-17D. Förstår inte varför det skulle vara fusk. Det är fritt fram för alla att göra så om dom vill, har du inte en bra bil så tjänar du ju knappast på det med tanke på att konkurenterna har nya bilar. Att konkurenterna inte kom ikapp Ferrari förra årets är ju knappast Ferraris fel.
Tro nu inte att jag är någon Ferrari/Schumacher-fan, tvärt om, är McLaren och Räikkönen-fan.

Av JoltMaster

2003 är iaf bara att installera, så kommer den upp som ännu en säsong, inget krångel med andra ord. Antagligen fungerar de andra modsen på samma sätt...

Av JoltMaster

Motorsågen finns även i Apartment 3c..

Av JoltMaster
Av JoltMaster

Nej, men har också fått e-mail från ett par konton på friserverplads.dk, innehållande samma text som ditt. Detta hände samma dag som jag fick nån sort nyhetsbrev från friserverplads.dk, har inte använt deras tjänster eller hört något från dom på över ett år...

Av JoltMaster

Tack för rättelsen. Och nej.

Av JoltMaster

Konsitg paration

Har en konstig paratition liggnade, en som är 1,70 GB stor, och har labeln DISE_BACKUP. Så vad jag undrar är vad den gör, vilket program det är som använder den, och om jag skulle kunna ta bort paratitionen. Ingen av filerna verkar ha ändrats sedan jag installerade Windows XP.

Av JoltMaster

http://www.webhallen.com har väl Gameboy Color spel?