Inlägg

Inlägg som jockej har skrivit i forumet
Av jockej

Jag spelar på frengrot. heter Belgone är Psionicist, HighElf

Av jockej

hej.

Som jag skrev tidigare i tråden så är jag ny i Vanguard (som så många andra).

jag har försökt sätta mig in i hur crafing samt diplomati fungerar men hittar inget om det varken här eller i spelet, Är det någon som har lust att förklara lite hur det fungerar? vore tacksam för det.

ha det bra

mvh

//Jocke

Av jockej

jo tack, märker att det är krävande (konstigt för jag tycker inte att det är super snyggt men det e klart det är ju en del som skall ritas upp) hoppas att det kommer "riktiga" drivrutiner till ljudkortet snart, jag tror att om man kan få ljudet att köra i hardware så kanske man kan få lite bättre flyt, men somsagt det är bara en tanke

ha de gött

mvh

//Jocke

Av jockej

Johros: Tackar tackar,

har nu lirat en liten stund, gillar det skarpt, en friskfläkt. Mitt problem är att jag upplever spelet lite laggit och responsen kunde ha vart bättre när man klickar på saker, det har säkert att göra med att jag kör Windows Vista. Min dator borde klara av iafl hyffsade inställningar. är det någon som har lite tipps hur man kan optimera spelet?

Min dator i korthet.
Intel C2D 2.4gz
2gb minne (standard hastighet)
Nvidia 8800gts

tack för hjälpen

mvh

//Jocke

Av jockej

hejsan.

jag har precis skaffat mig ett ex av Vanguard.

Jag letar nu efter en server med många svenskar på. Efter att ha läst tråden så förstår jag att jag vill köra teamPVP, men jag har inte förstått om det endast finns en teampvp server eller om det finns flera. Om det endast finns en så borde valet bli ganska lätt. men finns det flera så vill jag gärna gå med den med mest svenskar på.

Hoppas Vanguard har lite mognarepublik än vad wow har (har inte med ålder att göra utan mognad)

mvh

//Jocke