De vassaste datorkomponenterna kan inte ensamma leverera en ultimat spelupplevelse – draghjälp från både skärm och ljud är två nyckelkomponenter. För att hitta perfekta följeslagare till datorn är det vanlig att titta på skärm och högtalare eller hörlurar på skilda håll. Nu kliver Huawei fram med Mateview GT, som är en 34 tum stor spelskärm med tonvikt på bra bild och stabilt ljud med inbyggd soundbar och dubbla mikrofoner. För att fira lanseringen vankas tävling för SweClockers medlemmar.

Tävlingsvinster

Huawei Mateview GT.jpg

Förstapriset är påkostade Mateview GT, värd 5 490 kronor

huawei-mateview-gt-triple-screen@2x.jpg
Freebuds.jpg

Brusreducering och trådlöst ljud för både första- och andraplatstagarna.

#

Pris

Värde

1

Mateview GT

5 490 kronor

2

Freebuds Studio

1 490 kronor

3

Freebuds 4i

749 kronor

Prispotten givetvis innehåller ett exemplar av Mateview GT, med hörlurar till andra- och tredjepristagarna. Nykomlingen är en välvd variant med krökningsradien 1500R och bildförhållandet 21:9 med 3 440 × 1 440 pixlars upplösning. VA-panelen har uppdateringsfrekvens om 165 Hz och färgkorrekthet utlovas med delta-E-värden under 2, utöver färgomfång på 90 procent av DCI-P3. Ljudlimpan är utrustad med belysning och dubbla högtalare på 5 watt styck.

Tävlingsinstruktioner

För att ha chans att kamma hem priserna behöver du dyka lite djupare i specifikationerna för Mateview GT och med hjälp av de nyvunna kunskaperna besvara frågorna i formuläret nedan. Vinnaren lämnar därtill en klockren formulering på den avslutande utslagsfrågan.

Tävlingen pågår till och med den 25 oktober. Vinnare utses av en jury bestående av representanter från arrangörerna och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

huawei

Sponsras av Huawei
Denna artikel produceras i samarbete med Huawei, som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.