Vi på Geeks älskar fula jultröjor och förhoppningsvis delar vi den kärleken med SweClockers community. För att plantera ett ljus i det kommande mörkret anordnar vi därför en tävling för att gemensamt ta fram och utse den första, men förhoppningsvis inte den sista, fula Sweclockers Jultröja™!

Värm glöggen, vässa pennan, släck ned Chrome och överklocka Paint för att pilla ihop hur just du vill att en SweClockers jultröja ska se ut. På följande länk finns designmall samt SweClockers logotyp och färger för nedladdning.

Klicka här för designmall och logotyp

Designen får innehålla max sex stycken färger och för bästa resultat i produktion önskar vi att ditt bidrag även görs i vektorbaserad grafik, antingen som eps., pdf.eller ai.-fil. För att inte begränsa din möjlighet att delta i tävlingen går det också bra att skicka in pixelbaserad grafik eller rent av en utskriven version som du fyllt i med kritor som kan konverteras till något som är möjligt att producera vid eventuell vinst.

Värt att poängtera är att det inte är okej att använda varumärkesskyddat eller upphovsrättsskyddat material rakt av i tröjdesignen, men sådant kan dock användas för inspiration. Bidrag med skyddat material kommer uteslutas från finaletappen.

jultröja.jpg

Praktiskt information:

 • Ladda ner designmall och grafik här.

 • För bästa resultat ta fram din design i vektorbaserad grafik, i t.ex. Adobe Illustrator eller Inkscape

 • Din design får max innehålla 6 stycken solida färger

 • Ladda upp en bild på ditt bidrag i forumet

 • Vid vinst behöver vinnare förse oss med vektorbaserat eller högupplöst original via dm.

På tal om vinst ligger följande i potten för tre stycken vinnare:

 • Plats 1: 5 000 kr presentkort hos Webhallen, 2 st. jultröjor

 • Plats 2: 1 000 kr presentkort hos Webhallen, 1 st. jultröja

 • Plats 3: 1 000 kr presentkort hos Webhallen, 1 st. jultröja

För att delta i denna festlighet laddar du helt enkelt upp ditt bidrag i tillhörande forumtråd.

Tävlingen pågår t.o.m. 9/10.

Denna designbedrift görs tillsammans med SweClockers community och förhoppningsvis är intresset så pass stort att den vinnande designen kan tas till produktion. För att SweClockers Fultröja™ ska bli verklighet behöver 500 stycken beställningar trilla in. För transparensens skull är detta ett pilotprojekt och tiden är rätt knapp om leverans ska ske i tid innan jul, vilket är en ökänt dålig tid för leveranser av olika slag. I schemat finns minimal marginal, vilket betyder att om det uppstår problem någonstans i produktionen kan leverans ske i januari 2023, men vi kommer jobba hårt för att SweClockers ska få mjuka paket under granen.

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

 • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

 • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

 • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

 • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

 • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

 • Tävlingsvinster kan inte bytas, t.ex. mot kontanter eller andra produkter.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

SweClockers förbehåller sig även rätten att ta bort allt material som på något sätt utgör eller kan befaras göra intrång i tredje mans immateriella rättigheter, på något sätt är olagligt eller i strid med SweClockers policies eller värderingar, i något avseende bryter mot dessa tävlingsvillkor, eller som SweClockers efter eget gottfinnande anser vara olämpligt.

Tillstånd och rättigheter

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Den tävlande garanterar att denne själv har skapat tävlingsbidraget. Varje tävlande ansvarar själv för alla bilder som denne laddar upp samt att det finns erforderliga rättigheter, tillstånd och medgivanden till uppladdning på SweClockers samt till SweClockers användning av bilderna.

Föreställer bilderna exempelvis personer skall deras tillstånd till publicering ha inhämtats av den tävlande. SweClockers avråder tävlande från att ladda upp bilder till vilka de inte har samtliga rättigheter, tillstånd och medgivanden.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

SweClockers tillämpar gällande integritetslagstiftning har en tydlig integritetspolicy. Du har rätt enligt lag att få information om vilka personuppgifter om dig som SweClockers, samt att få felaktiga personuppgifter rättade. Kontakta gärna SweClockers om du har några frågor kring om/hur dina personuppgifter behandlas.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer