#atx

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

29

Be Quiet Silent Base 601

Med ett helt omarbetat inre från sin föregångare tar Be Quiets chassi Silent Base 601 plats i testlabbet med löften om låg ljudnivå och goda expansionsmöjligheter.

30

Phanteks Enthoo Evolv X

Phanteks äntrar testlabbet med sitt senaste flaggskepp på chassifronten. Enthoo Evolv X ska kombinera kvalitetsnivå i den översta klassen med ett välsvarvat och lättarbetat inre.

10

Cooler Master Mastercase H500M

Cooler Masters tredje försök att återuppliva sin populära HAF-serie är på besök i testlabbet i form av Mastercase H500M, vilken bjuder på både flashig ARGB-belysning och härdat glas.

7

Gigabyte H370 Aorus Gaming 3 hittar ut på webben

Moderkort med Intels mer plånboksvänliga styrkretsar för Coffee Lake har under den senaste tiden listats hos webbutiker. Nu skymtas även en ATX-modell från Gigabyte i läckta bilder.

2

Gigabyte lanserar chassit Aorus AC300W Lite

Taiwanesiska Gigabyte är en tillverkare med många strängar på sin lyra. Nu presenterar företaget återigen ett chassi, där integrerad belysning och en öppen design är i fokus.

87

Fractal Design Define R6

Det har blivit dags att lyfta på locket för den sjätte revisionen av Fractal Designs populära Define-chassi, där ett nyutformat inre ska ge modellen nytt liv för nutidens datorbyggen.

32

Antec P8

Antec vill tillbaka in på chassimarknaden och satsar därför på ett flertal nya modeller. Bland dessa syns miditowervarianten P8 som idag tar plats i SweClockers testlabb för en genomgång.

26

Phanteks Eclipse P300

Phanteks tar sikte på det plånboksvänliga segmentet med sitt nya chassi Eclipse P300. På menyn står bland annat en kvalitativ stålkonstruktion, ett genomtänkt inre och inte minst härdat glas.

52

Fractal Design Meshify C

Fractal Design skiftar fokus från tystnad till högt luftflöde med den nya chassiserien Meshify, där premiärmodellen Meshify C tar plats i SweClockers testlabb för en ordentlig genomgång.

14

Cooler Master Mastercase Maker 5t

Taiwanesiska Cooler Master satsar vidare på modularitet med sitt nya flaggskeppschassi Mastercase Maker 5t, och denna gång kryddar de till det med dubbla paneler härdat glas.

10

Cooler Master lanserar Mastercase Maker 5t – flaggskeppschassi med härdat glas

Cooler Master hoppar på årets hetaste trend på chassimarknaden, där det nya flaggskeppet Mastercase Maker 5t bestyckas med sidopaneler av härdat glas och avancerade ljusfunktioner.

44

Corsair Crystal 570X RGB

Corsair storsatsar på konceptet härdat glas och flerfärgsbelysning med sitt nya chassi Crystal 570X RGB. Modellen tar idag plats i SweClockers testlabb för en rejäl videogenomgång.

125

Fractal Design Define C

Svenska Fractal Design ger sig på kategorin kompakta ATX-chassin med nykomlingen Define C. Modellen tar idag plats i SweClockers testlabb för en rejäl videogenomgång!

27

Be Quiet Dark Base Pro 900

Tyska Be Quiet slår ett slag för extrem modularitet, härdat glas och trådlös laddning med sitt flaggskeppschassi Dark Base Pro 900, som idag tar plats i SweClockers testlabb.

27

In Win 303

Taiwanesiska In Win pressar prislappen med sitt nya miditowerchassi 303, där mycket av krutet har lagts på det estetiska med rena linjer som toppas med en sidopanel av härdat glas.