#atx

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

22

APNX C1 – en utmärkt "nykomling" på chassimarknaden

Det nya varumärket APNX gör sin entré på chassimarknaden med utmärkta modellen C1, vilken erbjuder hög kvalitetskänsla, god potential för ventilation och en konkurrenskraftig prislapp.

28

Hyte Y70 Touch – form och funktion i kombination

Testlabbet har satt tänderna i Hytes nykomling Y70 Touch och imponerats av den stora och flådiga skärmen på det akvarieliknande datorchassit.

58

Cooler Master Qube 500 Flatpack – IKEA-inspirerat datorchassi

Enligt Cooler Master kommer framtidens chassin i platta paket, där testlabbet får besök av Qube 500 Flatpack – ett kompakt ATX-chassi som levereras i byggsats.

57

Phanteks NV5 – ett utmärkt och estetiskt tilltalande chassi

Jonas sätter tänderna i Phanteks nya chassi NV5, vilket är en utmärkt modell med hög kvalitet och fokus på stora mängder härdat glas.

21

NZXT H7 – välbyggt men svårrekommenderat

Jonas tar en närmare titt på NZXT:s miditower-chassi H7, vilket ska erbjuda såväl hög kvalitetskänsla som en trevlig byggupplevelse.

31

Snabbtitt: Fractal Design Focus 2

Calle och Jonas tar en titt på Fractal Designs nylanserade "budgetchassi" Focus 2, där modellens nedskalade utförande inte riktigt stämmer överens med prislappen.

59

Fractal Design Pop Air – prisvärt chassi med fäbless för 5,25"-platser

Fractal Design satsar på mer prispressade chassin med sin nya familj Pop, där testlabbet får besök av miditowermodellen Pop Air med något så ovanligt som dubbla 5,25"-platser.

32

FSP uppdaterar nätaggregat med stöd för ATX 3.0 och 12VHPWR-kontakten

Den taiwanesiska nätaggregatsmakaren förbereder sina toppmodeller för framtidens grafikkort med den nya 16-pinskontakten som ingår i ATX 3.0-standarden.

53

Den nya 16-pins PCI Express-kontakten blir krav med ATX 3.0-standarden

Framtidens strömmatning till grafikkort blir en standard när Intel spikar nästa generations nätaggregatsspecifikation i form av ATX 3.0.

70

Fractal Design Torrent – ett väl genomfört chassi med högt luftflöde

Fractal Design satsar fullt ut på högt luftflöde med sitt chassi Torrent, vilket idag tar plats i SweClockers testlabb.

85

Plexgear PS-600 Bronze – Kjell-kraft!

Kjell & Companys egna nätaggregat har hittat in i SweClockers testlabb och sätts på en rejäl prövning i redaktionens konstlast.

28

Be Quiet Pure Power 11 FM 750 W

Be Quiet satsar på tyst drift och god elektrisk prestanda med sitt nätaggregat Pure Power 11 FM, som idag tar plats i SweClockers testlabb.

76

Fractal Design Meshify 2 Compact – suverän uppföljare till Meshify C

Testlabbet får besök av den nya minstingen i Fractal Designs chassifamilj Meshify, där det bjuds på högt luftflöde och smarta lösningar i ett mer kompakt format.

108

Fractal Design Meshify 2

Fractal Design siktar på högt luftflöde och ett lättbyggt inre med chassit Meshify 2 som idag tar plats i testlabbet.

45

Corsair 4000D Airflow – ett vettigt miditowerchassi

Corsair tar plats i testlabbet med sitt nya chassi 4000D Airflow, vilket ska erbjuda högt luftflöde och ett lättarbetat inre.