I början av månaden arrangerade AOC en tävling för SweClockers medlemmar där de fick chansen att vinna företagets gamingskärm C24G1 – en modell med både hög uppdateringsfrekvens och stöd för AMD Freesync. Utslagsfrågan för tävlingen gick ut på att berätta om sitt klumpigaste minne gällandes datorer och teknik, och det rådde verkligen ingen brist på sådana.

Bland de hundratals bidrag som skickades in handlade många om att spilla diverse vätskor på både datorer och kringutrustning. En annan populär fadäs var att ställa om nätaggregatets inmatning för spänning till 110 V, vilket resulterade i en och annan trasig dator i hemmet och inte minst skolornas datorsalar.

Tävlingsvinnare

#

Medlem

Bidrag

1

LiMa69

Under min tid på militärhögskolan (läste till officer i teknisk tjänst) i början på 2000-talet. Vi fick ut egna datorer på den tiden och vi hade ett pass i garaget där stridsvagnarna (Stridsvagn 122) stod. Vi skulle klättra upp på en av vagnarna som stod där, få en snabb genomgång. Ivrig som jag var ställde jag ner datorväskan mot bandet och klättrade upp.

Förevisningen pågick en stund och när vi sedan skulle in i en föreläsningssal för att gå igenom tekniken i vagnen glömdes självklart datorväskan kvar. Efter en par timmars föreläsning var det ännu en gång dags att titta på vagnen, den stod nu ute på motorplan. Kan nog säga att när 65 ton stridsvagn möter en Dell är det ingen tvekan om vem som vinner!

Det vinnande bidraget tog dock klumpigheten till en ny nivå, där medlemmen LiMa69 lyckades med bragden att få sin bärbara dator överkörd av en stridsvagn på drygt 60 ton. Vi hoppas att han håller vinsten på skrivbordet och långt borta från tunga stridsfordon i framtiden.

Ett stort grattis till vinnaren önskar vi på SweClockers!

Vinnaren kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses en ny vinnare.