Inets inslag på SweClockers Live! 2021 visade sig vara mycket uppskattat då specialerbjudanden riktade specifikt mot SweClockers läsare och tittare haglade tätt under sändningens gång. För dig som gått och suktat efter ett kort ur Geforce RTX 3000-serien till ett rimligare pris finns det starka anledningar att hänga med på veckans stream.

Häng med på torsdag eftermiddag klockan 16:00 för att ta del av specialerbjudanden som enbart kommer att vara tillgängliga för verifierade SweClockers-medlemmar på Inet. Du verifierar lätt ditt konto genom att följa instruktionerna på Inets webbplats.

Här kommer ni till kampanjen!

Utöver kampanjerbjudanden kommer vi också att passa på att prata med John Ljungström, inköpschef på Inet. Förhoppningsvis kan han ge lite insikt i hur det varit på "andra sidan" i den väldigt speciella situationen vi befunnit oss i. Har ni frågor till John redan nu kan ni med fördel ställa dem i forumtråden som tillhör artikeln.

I samarbete med Inet

inet-logo-black-RGB.png

Denna artikel produceras i samarbete Inet. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.