HKTS 16, 3500:- dustinhome

Permalänk
Medlem

HKTS 16, 3500:- dustinhome

Tja!

Såg dessa för 3,5k på dustinhome.
http://www.dustinhome.se/pd_5010518950.aspx?

Är det ett bra köp? Priset är ju överkomligt, men, om systemet i sig är crap så spelar det ju ingen roll även om det skulle kosta nästintill gratis...

Ska försöka komma iväg och lyssna, men det är ju så jeeevla svårt nuförtiden, finns ju knappt affärer som har grejor uppe för demo, och när dom väl har det så är det sällan instegsmodellerna som sitter uppe.

Tankar?

Permalänk
Medlem

HK gör ju bra grejer men det beror lite på vad man är ute efter,de kanske inte är så lämpade för just musiklyssning men för film passar de nog bra men det beror lite på vilka krav man har.

Permalänk
Medlem

Blir nog uteslutande film + tvspel.

Tyvärr har jag nog extrema krav (kan inte minnas om jag någonsin hört ett surround-paket jag varit nöjd med), men då både ekonomi och plats i hemmet tryter för tillfället så funderar jag på om detta är bättre än inget..
(I övrigt kanske ska sägas att det är B&W soundet som jag fastnat för, ett par CM9 eller 804:or är nog vad jag hade valt om jag haft ekonomi till det)

Men är rädd att jag ska bli såpass extremt besviken så att det känns som man bokstavligen slängt 3,5k i sjön...

Ångrar ju grovt att jag lyssnat runt såpass mycket, jag menar, har man högtalare i 40-60kkr klassen som referens så tvivlar jag på att ett par hkts 16 kommer "blow my mind" he he he