Helgsnack: "Vad hände med tillbehören?"

Permalänk
Medlem
Skrivet av roosenquist:

Det blir ju ganska långa stunder framför datorn oftast. Så jag slängde ut skitstolen jag köpte från Jysk i julas.
Sittdynan hade kanske kvar som max 20mm dämpande skumgummi, och då är jag ändå en lättviktare och ändå är den så nedsutten.
Tog och köpte en Malkolm från Ikea. Störtskön!

När man räknar på det, så kostar allt som står på skrivbordet ungefär lika mycket som allt i den vita lådan under O_O
Men det är väl spenderade pengar ändå tycker jag.

http://i.minus.com/iTQYLqCu4rQs0.jpg

Tja... tar du hand om grejerna kommer de hålla längre än datorn din under skrivbordet. Ur den synpunkten så är det jävligt vettigt spenderade pengar.

Visa signatur

System: Aerocool DS Cube|| i5 4690K @ Stock || Phanteks PH-TC12DX || MSI Z97M-G43 || G.Skill Ripjaws 8-9-9-24 1866 MHz 8 GB || Gigabyte GTX460 1GB OC || PNY Optima SSD 480GB || Crucial C300 128 GB || Samsung Spinpoint F3 1TB || Fractal Design Edison M 750W 80+ Gold

Permalänk

Beror ju på vad man har för rum och hur mycket pengar man har. Jag har t.ex kvar mitt rum som jag har haft sen barnsben men dock så fick jag en kontorsstol av min kära moder nu men jag lägger hellre pengar på en dator är en skärm som ska vara helt perfekt. Om jag har 10k som jag ska lägga på en dator så tvekar jag inte att lägga det på datorn och inte skala ner budgeten för att jag vill ha en lite skönare stol, den bästa skärmen eller något dylikt.

Visa signatur

En del har undrat varför jag ständigt tar av mig glasögonen. Det är för att slippa se er...

-Göran Persson, Inför den socialdemokratiska riksdagsgruppen, 2 oktober 1999.

Permalänk
Medlem

Mitt allt i ett system
Film, spel, musik? funkar skit bra!
Kör med en usbkabel längs väggen(helt osynlig såklart) och under mattan till en usb hub som finns i bordet till vänster om fåtöljen där mus, tangentbord, extern cdrom etc kopplas in. Ska också göra lite modifikationer i framtiden.

Visa signatur
Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av sj6:

Nu blir jag besviken på dig, jag har haft stor respekt för dig men att låta din heliga hörna dikteras av kärringen din är hädelse! Vi bodde i lägenhet innan och tantan fick bestämma hur hela lägenheten skulle se ut förutom min lilla hörna som jag sa ifrån att den bestämmer jag över. Ungefär lika stor som din hörna fast jag sågade till en bänkskiva i ek, lackade och sedan hängdes den upp med matchande hyllor av konsoller.

Nu säger du ifrån så jag får tillbaka respekten för dig

Haha, jag fick bestämma i den gamla lägenheten men med handen på hjärtat så måste jag säga att det blev både snyggare och mer funtionellt denna gången.

Särskilt stolt över kabeldragingen, datorn är även kabelsansluten till TV och försträkare utan att det blivit en massa kabeltrassel.

Visa signatur

Numera nöjd med en Chromebook.

Permalänk
Medlem

Många sitter med o ergonomiska QWERTY tangentbord när det finns mycket bättre alternativ och det stavas DVORAK. Det är en layout som är framtagen för att skriva snabbt med till skillnad från QWERTY som gjordes medvetet för att skriva långsamt med på gamla skrivmaskiner.

Jag använder ett TypeMatrix 2030

Permalänk
Medlem

Min hörna, kan säga att de flesta grejer jag äger är rätt billiga saker, men har köpt ungefär allt jag äger själv, så jag är rätt nöjd ändå, är ju bara 19 år så har inte hunnit samla på mig på mycket än, men trivs med det jag äger.. gammal skruttig IME 3.0 mus som är 3-4 år gammal, Qck+ musmatta som är ganska sliten, ett billigt sidewinder x4.. Benq 24" och någon 22".. duger för mig, lägger pengar på mycket annat än datorrelaterat också.

Tycker det ska kunna vara fint vid tv:n, dock är jag inte så kräsen på riktigt feta HiFi anläggningar, bara man kan se film ibland och slappa vid tv:n så funkar det bra.

Visa signatur
Permalänk
Medlem
Skrivet av ilstallione:

http://forumbilder.se/images/2f42012112025e921.jpg

http://forumbilder.se/images/2a420121121294d79.jpg

Min lilla hörna som efter mycket om och men är godkänd av frun i huset. Känns som en helt okej lösning som inte sticker ut för mycket i lägenheten.

Skrivbord: String av Nisse Strinning
Bakgrund: Tapet av Josef Frank
Stol: Eames Plastic Side Chair av Vitra

Här hör man vem som bestämmer hemma
Spexigt, men stolen ser inte det minsta skön ut, och skärmen ser ut att vara galet högt placerad.

Visa signatur

🖥 AMD 5600X (+ Noctua NH-L9a-AM4 chromax.black) | ROG Strix B550-I | 32GB Corsair Vengeance 3600Mhz | Asus TUF RTX 4070 Ti | Samsung 980 Pro NVMe | Corsair SF600 | Lian Li A4-H2O | 2 x Noctua NF-A12x25 | Acer Predator XB271HU | ⌨️ Varmilo VA109M | 🖱 Razer Deathadder V2

Permalänk

Jag värdesätter extern utrustning ganska högt, här nedan ser ni till exempel mitt bord som min mor snickrade ihop för över 10 år sedan, sedan så kör jag med 2st musmattor för handledernas skull. sedan, för att förebygga ryggproblem, så kör jag med en vanlig all-day stol så jag rätar på ryggen själv i stället för att låta en stolsrygg göra det. Då kan jag bara sitta vid datorn några timmar per dag, men den är bara en hobby, så no worries Vad mer... jo, jag har mycket belysning också, bra för ögonen osv, det sitter 2st väggmonterade spottar precis ovanför där fotot tar slut.. men sedan så ser ni också bordslampan där nere. Till sist så nämner jag pallen från Fogia som mest står där för att jag ska ha något att leka med, det blir fort ont i ryggen och nacken om jag ska slänga upp fötterna på den och samtidigt ha en stel matbordsstol att sitta på. L formation dirr :/

Ormbo 101..

Visa signatur

Palit RTX 3060 Ti | Ryzen 7 7800X3D | Gigabyte B650M DS3H | 32GB Vengeance 5600 MHz CL36

Permalänk

Ops inte min bild,Men har samma skrivbord som kom till ikea som beställningsvara så slog till. Fick betala över 10 pap då. Har en Datorstol från rusta från ungefär 3000 kr.

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av Gling:

Här hör man vem som bestämmer hemma
Spexigt, men stolen ser inte det minsta skön ut, och skärmen ser ut att vara galet högt placerad.

Alla som ser stolen säger likadant men den är faktiskt riktigt skön att sitta i. Skärmen är lätt att höja och sänka men ur en ergonomisk syn är den idealisk i den höjden den är på bilderna. Brukar dock sänka den när datorn är avstängd, blir lite mer diskret.

Visa signatur

Numera nöjd med en Chromebook.

Permalänk
Medlem

nog vet jag att folk satsar på kring utrustning men det är ju inte det mest flashiga sakerna att prata om, som jag sitter på ett skrivbord som kostade dryga tusen lappen för 9 år sedan jag använder det fortfarade för det är så förbannat skönt och använda. jag sitter också på en tre och ett halft tusen kr kontorstol, har två ips skärmar och ett qpad mk-85 tangentbord så nog är jag villig att sattsa på kring sakerna men det är inte så intresant och prata om skulle jag säga

Permalänk
Avstängd

- En bra datorplats ska ha benutrymme så att man kan bena rakt ut om så behagas, bordet ska inte ha någon kant som går ner eller något undertill som gör att bena blir blockerade.

- Armbågarna ska vila emot bordet eller så ska armstödet vara i samma höjd som bordet så armbågarna kan vila emot, handleden ska ALLTID ha ett stöd.

- Musmatta med bra glid är viktigt ihop med en bra mus och bra tangentbord bra headset, allt ska kännas bekvämt.

- Stolen ska man klara av att sitta på 12timmar utan att lyfta på sig, om man måste resa sig efter 2timmar så är de inte en bra stol.

Finns så många mogolider som sitter på... jag vet inte vad, trästolar som en idiot polare använder, ihop med skärmen snett på sidan på bordet och tangentbordet precis vid kanten utan något form av stöd. Han tycker de är bra så och vet många andra som skulle kunna förutspråka samma sak gällande alla former av saker som hör till dator.

I grunden så handlar de om människor som aldrig har suttit vid en bra datorplats och inte vet skillnad, många gånger ihop med att man inte har pengar till att köpa nå vettigare så man försöker inbilla sig själv att de man har duger funt jättebra.

Man har ju själv tänkt så många gånger att de man har duger, varje gång jag har gjort en upgrade till de som är över de jag hade tidigare så har jag alltid ställt mig själv frågan "what the fuck have i been doing for all these years???"

Permalänk
Medlem

Jag känner mig så utanför här på sweclockers när jag sitter med endast en skärm. Konstigt nog är jag nöjd med den.

Har själv lagt lite pengar på bättre ljud och planerar på att köpa en ordentlig stol från kinnarps istället för IKEA's skräp.

Permalänk
Medlem

Älskar datorer och datorspel, men när det kommer till inredning finns det enligt mig inget fulare en nån slags kommando central hörna alá star trek. Ett snyggt stort skrivbord som passar inredningen i övrigt, en skön bra stol.

Precis som en stilren och tidlös hi-fi anläggning som passar in i vilket hem som helst precis som ett smycke, så ser jag också till att min dator ser ut.

Jag anpassar datorn efter inredningen kan man säga, inte tvärt om.

Min smak iaf.

Visa signatur

Stuff

Permalänk

Emperor workstation

Emperor Workstation är nog det mest ultimata men kan skaffa för tillfället.

Är det någon som vet vilken låt som spelas i den videon?

Här får man veta lite mer om Emperor workstations, t.ex. prisuppgifter. -.-

Tycker nog det är värt att nämna kontrollerna till Steel Battalion från 2002 i en tråd som denna osså

Det går faktiskt använda kontrollerna till annat om man jobbar lite på det.

Permalänk
Medlem

Har aldrig prioriterat kringutrustningen till datorn jättemycket. Har en ikea stol som passar mitt arsle perfekt, billig och bra!

Men för ett tag sedan så gick både tbord och mus sönder i samma veva. Efter mycket funderande och några timmar övertid blev det ett mekaniskt tangentbord (MK-85). Definitivt ett av de bästa köpen jag någonsin gjort! Fick bli en steelseries sensei också, skulle dock inte vilja påstå att den är något super speciellt. Valde den eftersom jag faktiskt inte fastnade för Qpad 5K.

Är även totalt ljudtokig. Högt och mycket skall det vara. Självklart är det inget att ha för finlir, men enligt mig blir det inte mycket bättre än så här när man lyssnar på dödsmetal! Sen så vill jag be om ursäkt att bilden är så satans mörk.

Visa signatur

ESXi kluster: ca 250GB RAM, 32 kärnor
Filserver: 2U 12 bay Chenbro, 2x Xeon E5530, 72GB DDR3 ECC, 12x 2TB WD Red, 2x 120GB SSD, OmniOS
Spelrigg: Asus Sabertooth X79, 3930k, Gigabyte GTX680, 32GB DDR3, 64GB SSD, 5TB HDD

Permalänk
Medlem

Jag har ett galant från ikea som skrivbord, en steelseries ikari laser, ett sidewinder x6 och ett gamecom 780. Det som det skulle kunna klagas på är skärmen som är en acer x223w minst två år gammal. Fördelen är väl att den var billig och att den fortfarande funkar lika bra som när jag köpte den men annars är den rätt så dålig om jag ska vara ärlig. Dock gillar jag 16:10 och jag har testat en hel del andra skärmar men jag tycker inte att skillnaden är tillräckligt stor för att det ska vara värt ett köp. Lite bättre färger eller lite högre frekvens är imo inte värt så mycket som sådana skärmar kostar. För min del blir det nog att vänta tills skärmar med högre upplösning blir lite billigare. Det känns som att standarden 1920x1080 borde bytas ut snart.

Visa signatur

Chassi Silverstone FT03-MINI Moderkort ASRock Z77E-ITX CPU i5 3570k @ 4.4Ghz GPU Gainward GTX 670 Phantom PSU Corsair VS 450W Lagring OCZ Vertex 3 240gb x2 RAID0 Ljud Beyerdynamic DT770 pro 250ohm / Beyerdynamic T70p + Schiit Magni 2

Permalänk
Medlem
Skrivet av davidolw:

Nu när du säger det så! Om jag tittar rakt fram naturligt på skärmen så ser jag bara överkanten av den. Hmmmm hur skall man nu fixa det här då? Idéer någon?

Du kan nog höja den en aning, men lär man sig lyssna på kroppen så talar den faktisk om vad som är bekvämt eller inte. Förväxla inte detta med att anpassa sig. Pröva själv att sitt bekvämt och upprätt, slappna av med blicken. Notera att blicken inte kommer vara horisontal, utan vara riktad något nedåt, diagonalt mot skärmen och där på ett ungefär kan man säga att mitten av skärmen bör hamna.
Jag har valt att aktivt ha mina skärmar lågt. Sitter jag upprätt och tittar fram ser jag också ovankanten. Mina ögon är dock inte stelopererade så jag böjer inte på huvudet för att se ned, utan jag flyttar bara blicken (avståndet till skärmen spelar också in). Men det betyder också att jag kan sjunka ner en bit i stolen utan att behöva justera om skärmen/skärmarna (kör samma taktik på jobbet som hemma). Och det är väldigt skönt när man lirar spel att nästan ligga i stolen.

OnT:
Hade en stol från Kinnarps i många år som jag fick med mig från ett jobb när det gick i KK. Till slut gav dock tyget upp och jag började leta efter en ny stol... ett jobb lättare sagt än gjort. Tyckte inte Kinnarps var så mycket bättre rent ergonnomiskt men ändå kostade de en förmögenhet. Så det blev stolen Skruvsta från Ikea för dryga tusenlappen. Sen blev det bord från Ikea, sen blev det hyllor från Ikes, sen blev det lampor från Ikea... så inget ont om Ikea. Kvalitén kanske lämnar överigt att önska, men så kostar det inte så mycket heller.

Jag har inge större lust att visa upp min nuvarande datohörna eftersom den befinner sig i en garderob. Letar nytt boende så jag orkar inte kosta på något. Men min datorhörna ser ut såhär på ett ungefär (när det är städat):

Dator: Hemmabygge med vattenkyld i7 och Radeon 5870 med 6GB och SSD.
Skärm: Dell UltraSharp U2711.
Ljud: Bose Companion II 2.1 (skräp)
Hörlurar: Sennheiser HD202 (bra)
Nätverkslagring: NAS Synology DSJ411+II
Realtisdbackup: WD MyBook USB
Skrivare: HP LaserJet 1320n (vartannat papper fastnar)
Bredbandrouter: D-Link DIR-635 (centralt placerad i fastigheten)
AP: D-Link DAP-15223
Kringutrustning: HUR MYCKET SOM HELST (utanför bild!)

Visa signatur

There are two kinds of people: 1. Those that can extrapolate from incomplete data.
Min tråkiga hemsida om mitt bygge och lite annat smått o gott: www.2x3m4u.net

Permalänk
Medlem

Har lagt mer på kringrustning än datorn, men det är fan inte många som gör samma.
http://i.imgur.com/0cuSx.jpg (Tbordet är där när jag spelar på nostromon)
Ingen av mina kompisar har lagt över 1000kr på ett enskilt tillbehör.
Men sen sitter de ju och klagar på dålig stol och köper nya lurar varje år för att de går sönder.

Antar att vi kommer se problemen från alla icke ergonomiska hörnor om några år.

Visa signatur

i9 11900k ||32GB 4000MHz CL15||ASUS ROG STRIX Z590-E||Noctua NH-D15s
Intel Arc a750 ||Samsung 980 pro|| EVGA Supernova G3 850W
Asus xonar essence STX|| Lian-Li O11 Dynamic XL
Asus VG27AQ 165Hz IPS, Sennheiser HD650, Logitech g502 Hero, fUnc f30r, Vortex TAB90M, Audio-Technicha ATR2500x-USB
Server: x10SL7-F, Xeon E3 1230v3, 32GB Samsung ECC ram, 6x3TB WD RED, FD Node 804.

Permalänk
Medlem
Skrivet av KaZZiM:

Många sitter med o ergonomiska QWERTY tangentbord när det finns mycket bättre alternativ och det stavas DVORAK. Det är en layout som är framtagen för att skriva snabbt med till skillnad från QWERTY som gjordes medvetet för att skriva långsamt med på gamla skrivmaskiner.

Jag använder ett TypeMatrix 2030 http://www.typematrix.com/shop/images/products/2030-skin-041-...

Jag tvivlar på att qwerty designades för att det skulle gå långsamt att skriva Sen tycker jag att det är rätt så dumt att försöka lära sig något annat är qwerty. Det är ju det som används överallt. Och sen tror jag ärligt talat att man skriver snabbare om man lägger tiden man skulle ha lagt på att lära sig en ny layout på att öva ännu mer på qwerty som man redan är van vid.

Visa signatur

Chassi Silverstone FT03-MINI Moderkort ASRock Z77E-ITX CPU i5 3570k @ 4.4Ghz GPU Gainward GTX 670 Phantom PSU Corsair VS 450W Lagring OCZ Vertex 3 240gb x2 RAID0 Ljud Beyerdynamic DT770 pro 250ohm / Beyerdynamic T70p + Schiit Magni 2

Permalänk
Medlem
Skrivet av KaZZiM:

Många sitter med o ergonomiska QWERTY tangentbord när det finns mycket bättre alternativ och det stavas DVORAK. Det är en layout som är framtagen för att skriva snabbt med till skillnad från QWERTY som gjordes medvetet för att skriva långsamt med på gamla skrivmaskiner.

Jag använder ett TypeMatrix 2030 http://www.typematrix.com/shop/images/products/2030-skin-041-...

Finns ingen större poäng med att lära sig Dvorak idag när Colemak finns, då det är mer likt qwerty vilket underlättar genvägar och liknande, men samtidigt har fler av de mest använda tangenterna på hemraden och kräver mindre att fingrarna flyttar sig för att skriva samma mängd text. Om någon är intresserad finns mer info på www.colemak.com. Jag använder en egenskapad svensk version som har alla svenska qwerty-specialtecken på samma tangenter som innan. Det är en Microsoft Keyboard Layout som finns här (zip-fil med en MKL-installer). Använder man ett program som Typefaster går det relativt fort att lära sig skriva utan att titta på tangenterna, tog runt 2 månader innan jag var uppe i samma hastighet som Qwerty innan jag bytte med lite övning, då behöver man inte köpa ett tangentbord med andra tecken på heller.

Permalänk
Medlem

Setup

Skrivbord och stol från IKEA, säkert 5-6 år gammalt nu.

Mus: Logitech Gaming Mouse G400
Tangentbord: QPAD MK-50
Chassi: Antec P280
Skärm1: BENQ GL2750 27"
Skärm2: Samsung SyncMaster 920n 19" (modell 2006...)
Högtalarsystem: Creative GigaWorks ProGamer G500
Hörlurar: Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha

Är nöjd med min setup än så länge, men det är alltid skoj att köpa nytt

Permalänk
Skrivet av ilstallione:

http://forumbilder.se/images/2f42012112025e921.jpg

http://forumbilder.se/images/2a420121121294d79.jpg

Min lilla hörna som efter mycket om och men är godkänd av frun i huset. Känns som en helt okej lösning som inte sticker ut för mycket i lägenheten.

Skrivbord: String av Nisse Strinning
Bakgrund: Tapet av Josef Frank
Stol: Eames Plastic Side Chair av Vitra

haha jag har något liknande, gamea i eames stolar alltså..

Visa signatur

Asus ROG Strix B550-F Gaming WIFI, AMD Ryzen 7 5700x, MSI Ventus 3080 OC

Permalänk

Jag har en 24" vanlig benq-skärm. Jag köpte den när min gamla gick sönder och jag behövde en så billig som möjligt. Den fungerar bra och är inte värd arr bytas mot en annan skärm som jag har råd med skriver gör jag på ett billigt logitech med platta "laptop-knappar"., Jag har tänk byta det många gånger, men kommit fram till att jag faktiskt inte vill ha ett nytt. Om det inte handlar om ett mekaniskt då, men det har jag inte råd med musen är en väldigt sliten razer deathadder. När den inte håller längre tänker jag köpa en ny likadan, alternativt en mamba, som har exakt samma form, men är bla trådlös, om jag har råd Skönare mus har jag aldrig använt för ljudet står ett steelseries siberia v2 som snart ger upp. Jag är riktigt nöjd med det. Det har börjat glappa på olika ställen, men jag känner att om jag ska köpa ett nytt, så vill jag märka stor skillnad. Högst upp på önskelistan står ett trådlöst logitech g för nära 1500kr. Gissa om jag har råd med det?

Sammanfattning: billiga grejer, som jag gärna byter ut. Problemet är att grejerna jag har råd med inte är tillräckilgt mycket bättre för att det ska vara värt det. Jag är ändå ganska nöjd med min kringutrustning trots allt

Skickades från m.sweclockers.com

edit: Här är önskelistan. Så länge jag inte har råd med den och känner att det är det jag vill lägga pengarna på, och allt jag har nu håller, så blir det nog inget nytt http://www.inet.se/kundvagn/visa/2023927/2012-07-14

Permalänk
Medlem

sitter med en ikea stol som kostade 200€ 2000 kr), sen ett gammalt skrivbord för det jag hade gick sönder, men ska köpa elr bygga nytt, har 2 skärmar, en 22" och en 23", nytt headset mus och tangentbord ska inköpas.

Permalänk
Skrivet av KaZZiM:

Många sitter med o ergonomiska QWERTY tangentbord när det finns mycket bättre alternativ och det stavas DVORAK. Det är en layout som är framtagen för att skriva snabbt med till skillnad från QWERTY som gjordes medvetet för att skriva långsamt med på gamla skrivmaskiner.

Jag använder ett TypeMatrix 2030 http://www.typematrix.com/shop/images/products/2030-skin-041-...

Det tar nog väldigt långt tid innan jag kan skriva lika snabbt på ett sånt som på ett QWERTY om jag nu skulle få för mig att köpa ett, även om det kanske är bättre på något sätt. Däremot är det många som sitter vid datorn väldigt mycket, som skriver med bara pekfingrarna eller något liknande. Om det finns något som är värt att lära sig om man sitter vid datorn mycket, så är det att skriva med alla 10 fingrar, som man "ska" göra. Jag tvivlar på att QWERTY är designat för att det ska gå så långsamt som möjligt att skriva, men en sak vet jag, det är designat för att man ska använda att fingrar när man skriver. Kolla upp vad de små upphöjningarna på F och J är till för

Jag kommer i alla fall inte kunna skriva mycket snabbare vad jag än använder, helt enkelt för att jag inte kan röra fingrarna så snabbt Det är bättre att lära sig att använda standarden som långt över 99% av alla tangentbord idag är byggda efter

Permalänk
Avstängd

Jag har en föstärkare på skrivbordet och två gigantiska högtalare. Men tycker att förstärkaren och högtalarna tar upp för mycket plats. =/

Har haft flera kontorsstolar men tyget på dem har alltid gått sönder, så kommer skumgummi fram.

Permalänk
Medlem
Skrivet av LarsGran:

http://forumbilder.se/images/61420121215230942.jpg

Skrivbord och stol från IKEA, säkert 5-6 år gammalt nu.

Mus: Logitech Gaming Mouse G400
Tangentbord: QPAD MK-50
Chassi: Antec P280
Skärm1: BENQ GL2750 27"
Skärm2: Samsung SyncMaster 920n 19" (modell 2006...)
Högtalarsystem: Creative GigaWorks ProGamer G500
Hörlurar: Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha

Är nöjd med min setup än så länge, men det är alltid skoj att köpa nytt

-------------------
Har exakt det där bordet du har, supernöjd med det också:)

Det enda jag inte var nöjd med var de där sabla hållarna för hyllan över när jag skaffade eyefinity, erhm, hamnade magiskt rakt ivägen för synfält och skärmar så vinkelslipen åkte fram och vips var mitt bord perfekt igen ^^
Kör med tre st billiga benqskärmar i eyefinity, sure, det är inga högkvalitetsgrejer precis men plånboken fick säga sitt.

Kör med 500kr högtalare från logitech 2.1, är helt perfekt eftersom jag inte dunkar på högt för hela kvarteret utan bara vid min dator^^
Har plantronicshörlurar däremot som är mycket bättre än högtalarna.

Stolen jag har, minns jag inte ens var jag köpte, vet bara att den kostade strax under tvåtusen någonstans då jag la ner pengar på att få en bekväm stol, tusan vet om det inte märkligt var på Biltema, har för mig att de köpt in stort parti dyra stolar, men ajja, den har jag haft i sex,sju år iallafall och sålänge den inte går sönder kommer jag inte göra mig av med den.

Tangentbordet är corsair K90 och mus från verbatim, rapier någonting.

Min käre dator står på ett lackbord från ikea för att undvika dammsugareffekten och två ton hår från jycken^^

Visa signatur

fanns inte plats för alla mina leksaker här:(

Permalänk
Medlem

Duger. Bord och byrå från Jysk. Gör sitt jobb. Hyllan har jag snickrat ihop själv.

Ingen stol. Jag står upp och spelar. Kabelhärva courtesy of me.

Permalänk
Medlem

Men om man istället la 300kr på ett grafikkort och 5000 på tre skärmar skulle man ju inte ens kunna spela ms-röj. Man måste ju välja och vraka, man kan inte bara köpa allt man ser för att man har ett grafikkort för 4000.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Alla mina leksaker får inte plats här, så här jag listar istället mina favoritinlägg:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Utelåst hobbymoderator