World of Tanks | Breams Gone Wild | Strongholds och Plutoner

Permalänk

World of Tanks | Breams Gone Wild | Strongholds och Plutoner

Hej på er!

Vi är en helsvensk klan i Tanks som söker en handfull nya spelare till att spela stronghold skirmishes. Vi har spelat spel tillsammans i närmare 15 år (CS, WoW, EVE etc.) under namnet Vildabrax. Våra spelare är organiserade i små IRL-nätverk kring Norrköping, Stockholm och Luleå, men självklart rekryterar vi över hela landet. Ett flertal av oss har spelat Tanks sedan betan och vår profil skulle kunna beskrivas som typiskt svensk: med en ambition att göra bra ifrån oss utan att det blir för allvarligt, påverkar vuxenlivets åtaganden för mycket eller får en negativ inverkan på det sociala - eftersom vi i första hand spelar skrimishes för att göra roliga saker tillsammans och ge våra medlemmar tillgång till content.

Vår idé med att spela mer skirmishes handlar därför mycket om att bli flexibla: att smidigt kunna gå från 3-6-10-12-14-15 spelare över en pluton, två plutoner, en T-6 skirmish, T-8 skirmish, T-10 skirmish eller två T-6 skirmishes och se till att vi kan spela tillsammans. Idag rör vi oss upp till 10-15 spelare online på kvällarna de flesta dagarna, men vill gärna kunna få iväg T-8 skirmishes lite pålitligare, eftersom vi nästan alltid spelar T-6 och vill ha mer variation.

Vi strävar helt enkelt efter att göra bra ifrån oss och utvecklas, men inte efter att på något sätt bli bäst - utan alla ska få åka med och vi ska ha kul ihop. Vår syn på kul är dock en vilja att vara med i gänget och utvecklas, så någon mån av allvar finns och sökande bör betrakta sitt spelande som en hobby bland alla andra, som prioriteras därefter. Då vi börjar bli lite äldre vill ingen av oss boka upp oss i onödan eller planera hela veckor efter vårt spelande, men vi söker spelare som är så pass allmänt aktiva att de kommer in och hälsar dagligen och kan lägga ett par timmar under ett par dagar i veckan på spelet.

> Länk till klanöversikt <

Vad vår klan kan erbjuda dig
- Medelålder: 30-40 år.
- Antal spelare: 32 (ett 15-tal med daglig aktivitet)
- Coms: Mumble
- Forum: Vildabrax.se (men vi använder ofta Facebook för den begränsade planering WoT behöver).
- Primetime: kl. (18-) 20-23.
- Skirmish: 1-2 timmar åt gången (inget planerat, vi spelar så länge folk och intresse finns).
- Tanks (Lag): Vi fokuserar på Tier 6 (7 spelare) och Tier 8 (10 spelare) skirmishes.
- Tanks (Personligt): Nästan alla av oss har 5+ Tier 10 och spelar allt mellan 4 och 10.
- Plutoner: Dagligen, fr. lunch och framåt.
- Skirmishstatistik: ca. 1200 matcher än så länge med omk. 65% WR.
- Personlig rating: Våra medlemmar ligger i regel runt 4000-8000 i ingame rating (1200-2000 WN8), och 52-54% WR.

Du som söker
- Vi har få formella krav, men du bör kika på vår beskrivning ovan och fundera på hur du skulle passa in.
- Din ålder är oviktig men tänk på att vi är något äldre och det är den miljön du ska passa in i.
- Kommunikation: Använd Mumble (idla gärna i någon mummelkanal även när du inte aktivt spelar, så vi kan nå varandra).
- Dina tanks: Det räcker om du har ett par Tier 6 tanks, men vi rekommenderar att du spelar mot att låsa upp minst Tier 8.
- Din aktivetet: Du bör vara tillräckligt intresserad att du loggar in varje dag, petar av någon match och säger Hej.
- Som lagspelare: Du bör ha tid att lägga någon timme på skirmish under ett par dagar i veckan, som med andra hobbies.
- Statistik: Vi bryr oss inte speciellt mycket om rating eller antal spelade matcher, det är något som kommer med tiden.
- Erfarenhet: Du bör ha grundläggande kunskap om hur kartan fungerar, hur du hanterar din tank och spelar med andra.

Hur du söker
- Du kan svara i den här tråden om du vill att vi kontaktar dig ingame eller via meddelanden på worldoftanks.eu.
- Du kan själv skriva till Golmazh (CO), IPRO (XO) eller Noisrevbus.

Permalänk

Vår senaste skirmishkväll gav oss 26 vinster på 26 matcher.

Om du söker en mindre, personlig tank-klan med spelare som är både erfarna och hyffsat duktiga men attityder som samtidigt är ganska nybörjarvänliga och förstående, så hör av dig :).

Vi gissar att få andra klaner kan erbjuda lika mycket i förhållande till hur lite vi kräver från våra spelare.

Permalänk
Medlem

Hej, läste igenom er post i jakt på WoT vänner att lira med och tyckte ni lät som ett trevligt gäng. Har dock inte lika mycket erfarenhet som ni verkar ha. Har mest kört solo, kollat på streams och lirat lite platoner i början av min karriär (innan alla IRL vänner hoppade av). Har kört en 1000 battles och jobbar mig så sakterliga uppåt. So far har jag skrapat ihop två tier 6 tanks. Är 28 år och bor i Norrköping. Lirar casual och brukar riva av några matcher var annan dag + på helgen.

//Brov_

Permalänk

Vi har plockat upp Brov som ny rekryt, är fler av er vänliga Klockare sugna, så hör av er :).

Permalänk

Glad lucia på er klockare!

Här kommer veckans uppdatering:

Vi söker fortfarande ett par sugna tankspelare. Du som söker kan vara en veteran som vill trappa ned från schemalagt spelande eller en relativ nybörjare som hunnit se sig omkring lite och tröttnat på att spela ensam för att du främst är en lagspelare. Vi har märkt att det är de grupperna av spelare som visar intresse för oss och som fungerar bra i klanen.

Vi finns till för er som inte vill spela själva, som trots pluton ändå irriterar er på övriga 12 i lagen som XP-hetsar till förlust, som vill ha något "smartare" och spela för matchvinst; eller för er som har rutin av Clan Wars men som tappat intresset för att försvara er på fasta tider och tvingas boka upp era kvällar. En vanlig dag hos oss ser ut som så att ett par av oss spelar dagtid, sedan börjar fler spelare dyka upp efter arbetstid och trillar in mellan kl 18 och 20. Vi brukar utnyttja den tiden till att se över ifall vi kan få ihop lag till skirmish. Får vi det så brukar vi riva av ett antal matcher från 20-21 till 22-23 med olika grupper där spelare byter av varandra vid behov eller grupperna anpassas efter spelare.

Är du en sådan spelare som kommer hem kring kl 18, loggar på, kollar läget och spelar någon match, som dessutom kan bli sugen på någon timme av lagspel med 6-9 andra svenska grabbar var- och varannan dag? Då borde du höra av dig till oss!

Permalänk

Hej igen!

Vi har spelat in våra 2-3 nya rekryter i klanen på ett bra sätt och söker nu en ny omgång spelare som är sugna på att komma med och spela med oss i plutoner och skirmishmatcher.

Är du intresserad? Hör av dig :).

Permalänk

hej har en clan just nu. vi kanske borde tänka på en sammanslagning? vi är ca 10 aktiva spelare. men skulle vilja bli ännu större. hade kanske varit en bra ide för att växa lite snabbare? har inte hört med de andra vad de tycker. vi är 30+ i majoritet också.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/518013061-kabelapan...

http://eu.wargaming.net/clans/500041127/

Visa signatur

| Intel i5 4670K | Asus ROG maximus VI gene | Corsair 8GB (2x4GB) CL11 2133MHz VENGEANCE | sapphire r9-290 arctic cooling accelero hybrid |

Permalänk

Hallå Apan! Vi är absolut öppna för, att allra minst, diskutera olika lösningar.

Hugg tag i oss ingame någon dag när ni pratat igenom det hela och funderat lite på om ni har några specifika önskemål kring det praktiska, så ska jag snacka med våra grabbar med. Efter det så kan vi bolla lite ingame eller träffas på coms och se vad som går att lösa :).

Permalänk
Medlem

Jag har funderat ett tag på att hoppa med i en klan igen och med införandet av personal missions så känns det än mer aktuellt, tyvärr är man den enda i sin bekantskapskrets som spelat WoT.
Har bara 2 TierX för stunden, T110E5/E4.
Några Tier IX, 50 120, 212A, JT
http://www.noobmeter.com/player/eu/pope85/500180946/
Hugg tag i mig om jag är intressant.

Visa signatur

Det kan inte bli mer än fel.
En renrasig homosapiens, en härförare, en titan - kort och gott: en Göteborgare!
Självmord är en långvarig lösning på ett tillfälligt problem.