Gå från Logitech G35 till G533?

Permalänk
Medlem

Gå från Logitech G35 till G533?

Tjena, har använt mina G35'or i flertal år nu och är nöjd, råkade knäcka dom för litet tag sen så sitter med en halv rulle silvertape runt skallen men nu sitter de som de ska iallafall. Fick ett par G533 förra veckan men inte velat öppna dom pga vill inte använda dom sen inse att de är sämre, + kostar 1500 spänn. Någon som har använt båda lurarna och kan säga lite åsikter? hittar ingenting i jämförelseväg på internet mellan dessa!

Permalänk

@plangton: Har ju tyvärr inte använt G35an. Dock har jag lite erfarenhet med min G533. Jag fick dem för 1000 spänn från komplett. Hade personligen inte lagt ner mer för dem. Ljudet i dem är perfa, och trådlösheten är guld värd! Men byggkvalitén känns som något budget. Väldigt plastigt och de gör konstiga knakande ljud när man rör på huvudet. Lyckades faktiskt ha sönder dem inom en vecka. Fast det var väl lite mitt fel också (gick in i en vägg när jag skulle ut ur tvättstugan ).
Plus på de är de ganska obekväma också. Det går inte lång tid innan det börjar göra ont uppe på huvudet. Vilket borde vara ett stort NEJ när det kommer till hörlurar.

Jag hade personligen lämnat tillbaka dem och köpt mig någonting annat. Möjligtvis ett par sennheiser? Har bara hört gott om dem.

Kikade in det där med G35 vs G533 också. Vad jag förstår är G35an den trådade versionen av G930? Testa om du hittar en jämförelse mellan g930 och g533 istället.

Permalänk
Medlem

@Burhan123: Öppnade G533'orna ändå. Var riktigt nöjd. Visste sen innan att de skulle vara mycket plastiga men de är ju ett + för vikten. Märkte de du skrev med att de knakar när jag rycker med huvudet men måste göra ganska drastiska ryck för de. Ska hålla mig från att springa in i väggar så de håller sig intakta!;)