Facebook - skaffa admin rättigheter till extern sida

Permalänk
Medlem

Facebook - skaffa admin rättigheter till extern sida

Hej,
Jag fick en förfråga av någon om jag ville ladda upp 20 inlägg/året på deras Facebook-konto, och se så att det inte finns gammal inaktuell info bland inställningarna på kontot.
- Verkar inte vara så värst ansträngande!

...........
I alla fall...
Om jag nu ska kunna lägga till/ändra/ta bort innehåll på någon annans sida, så behöver jag admin-rättigheter. Jag har kontrollerat ett stort antal Youtube-sidor och andra länkar som berör detta ämne, men blir inte särskilt klokare hur jag gör det. Jag har letat igenom många menyer på min Facebook-sida men hittar inte lösningen på mitt problem.

Är det någon på detta forum som kan berätta för mig hur man skaffar admin-rättigheter till någon annans sida ?? Sidan som ska administreras är en mindre, icke kommersiell Facebook-sida där alla besökarna i dagsläget kan kommentera gjorda inlägg.

-Vore mycket tacksam om ni kunde lösa detta problem!

Ett annat problem är att jag väldigt sällan använder Facebook och då jag gör det är det enbart Marketplace som gäller. Jag är totalt värdelös på att utnyttja sociala medier fullt ut.

Permalänk
Medlem

Den som äger gruppen/sidan måste lägga till dig som administratör.

Permalänk
Medlem

Det är ju inte du som kan göra detta utan det är den som har skapat sidan på Facebook som kan bjuda in dig med olika rättigheter efter behov.

Sidägaren får göra det som står under "Give someone Facebook access" här:
https://www.facebook.com/help/187316341316631

Visa signatur

Windows 11 Pro | Intel i7 8700 | ASUS Prime Z370-P | Corsair 16GB 3000MHz | ASUS GTX 1080 | Fractal Design Define S | Corsair RM750x | Hyper 212 EVO

Permalänk
Medlem

Tack för informationen. Jag ska kontakta sidoägaren. Jag får se om sidoägaren kan sitt Facebook-lösenord. Han har dålig reda på alla sina lösenord och de flesta är auto-sparade i mobilen eller datorn. Om jag har tur så kan jag använda Teamviewer och styra hans dator.