Era värsta spelmoment

Permalänk
Medlem

minns en gång när jag spelade starcraft och blev totalt dominerad av ett par koreaner och blir så sur att jag bestämer mig för att kastsa ut skivan ur fönstret så jag trycker ut den ur datan, men detta tar ju tid och innan den har kommigt ut så tar jag tangentbordet och drar det genom fönstret:P

mindre lyckat efftersom en ny ruta kostade 1700kr:S

Visa signatur

//Pir0-

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mortifer666
Låter väldigt mycket som mortal kombat. Man är död när man står och vacklar. I det läget kan man dock göra snygga avslutningar.

Möjligt att det var Mortal Combat. Tror vi satt och spelade det på ps1

Visa signatur

We are the police you moron, We got helicoptors.

Permalänk
Medlem

Hehe det här är lite kul faktist...

Jag och en polare hade ett lan för ett tag sen... Och efter några timmar med cs spelande så tröttnade vi och lirade lite dawn of the dead. Och minns inte vart men nån stans på banan så kom en 4-5 zomisar och jaga mig. det var på natten också så jag trådde jag skulle skita på mig + att jag fick cpryck och kasta mig ur dator stolen och fastnade med benet i stolen också så jag dunka skallen rätt i govet..

Musen följde med ner på golvet och gick så kart sönder

Så rädd har jag aldrig vart för ett spel... Dessutom körde jag skivan i micron och kastade det sen för att jag var så förbannad för att min nya mus pajjade.

[edit] Sen har jag också bankat sönder 3 st tangentbord och ett par möss av ren frustration när man dör på tex cs

Så jag kanske inte är den lugnaste personen av mig

Visa signatur

Fractal Design Define R3 | Intel Core i5 2500K | Gigabyte P67A-D3-B3 | Corsair 8GB CL9 1600Mhz VENGEANCE | EVGA GeForce GTX 560Ti 448 Core FTW | Samsung SSD 830-Series 128GB

Permalänk
Medlem

Spelade Drakan (PC) för ett par år sen. Tyckte det var ett riktigt kul spel för pengarna, då jag köpt det för 59 kr på Expert . Efter ett par timmars spelande så ska man jaga en drake i en bergsklyfta. Problemet var bara att varenda j*vla gång man kom till slutet så flög drak-h*lvetet in i väggen (!) och fastnade där. Omöjligt att ta sig vidare. VARJE GÅNG hände detta, även när jag installerat om spelet och börjat från början. Så CD-skivan togs lugnt och fint ut ur CD-släden, blev en frisbee, for in i väggen och ned på golvet. Den var fortfarande hel. Diverse svordomar senare plockade jag upp skivan, öppnade balkongdörren och skickade iväg den (skivan alltså) så lång jag kunde (5:e våningen)... In på en annan balkong, tvärs över gården... Stängde balkongdörren snabbt, drog för persiennerna och kikade ut genom de små springorna som inte täcks. En förvånad gestalt på andra sidan gläntade på sin balkongdörr, stack ut huvudet, såg sig omkring och stängde sedan dörren, utan att ha upptäckt skivan..

Men i övrigt är jag lugn, om man bortser från de tillhörande svordomar och verbala vredesutbrott man kan få ibland

Visa signatur

"Ett spel behöver inte vara bra för att det ska vara kul att spela, men ett spel måste vara kul att spela för att vara ett bra spel."

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av PointMan
Battlefield 2, behöver jag säga mer?

Satt och spelade och blev mer och mer förbannad för att det inte fungerar som i verkligheten (gjort lumpen för ett tag sedan).

Efter ett antal händelser där jag dör på grund av spelets 'dålighet' så slår jag så hårt jag kan rakt ner i tangentbordet... varav morsan kommer in och skriker att jag är "psykiskt sjuk"... och häller en kopp gammalt kaffe rakt över mig och mina trådlösa lurar med resonemanget "Du behöver kyla av dig!".

Lurarna klarade sig men min nya kontorsstol för över 1000kr gick det inget vidare med...

Flyttar ut så fort jag får råd... kärringjävel...

LoL!
Ta ett djupt andetag och andas ut!

Battlefield 2 gör mig riktigt arg.... blir så satans arg när det buggar sig.
C4 buggen .... spelet bara stängs av... connectar till en server och jag är plötsligt på första ranken....

Och jag HATAR när jag dör av samma person hela tiden, speciellt om det e på ett lame sätt.
T.ex. granatkastare hela tiden.... USCH!

Var nära att ta sönder mina icemat siberias en gång, knäckte nästan hela bågen.

Visa signatur

[Intel Dual Core 6420 @ 2,13GHz || 2048 DDR2 || ATI Radeon x1950Pro || MX518 || Koss SB45]
[iAudio U3 1 gb + Sennheiser CX-300]
daVanii på PSN