Norton Ghost spärrar inkomst till windows

Permalänk
Medlem

Norton Ghost spärrar inkomst till windows

Jag installerade precis Norton Ghost och tänkte göra en backup. Installationen fungerade fint, datorn rebootade och när ghosts backup skärm ska komma upp så fryser den och programet startar inte. Problemet är att ifall jag stänger av och startar om datorn så startas inte windows utan norton ghosts PC DOS 7.1 meny som vill göra backup startas.

Jag har försökt boota upp från min hårddisk med windows på men det är ändå norton ghost menyn som kommer upp. I norton ghost menyn kan man välja att starta upp windows vanligt istället men det fungerar inte utan allt bara stannar. Hur kan jag komma in i Windows nu? Det känns lite jobbigt att norton ghost har fryst åtkomst totalt :/ Jag vill inte behöva installera om Windows pga detta.

Permalänk
Medlem

Jag tror du kan boota med xp-cdn och välja att reparera MBR. detta ska gå med reparations konsollen eller vad den nu kallas på xp skivan.

Permalänk
Medlem

Vad händer när man reparerar MBR då? vill helst inte förlora något.

Permalänk
Medlem

jag har lyckats med det där också

slutade med att jag gjorde en image av hela disken och formatera om... lyckades aldrig få bort Nortons PC Dos.. samma sak där.. den hängde sej när jag skulle använda det..

jag kör nu bara med TrueImage.. mycket bättre imho

Visa signatur

.: Learn the system, Play the system, Break the system :.