hjälp drivrutiner till pinac. PCTV USB Stick

Permalänk

hjälp drivrutiner till pinac. PCTV USB Stick

hej har köpt ett pinnacle PCTV 70e DVB-T USB kort. jag har win vista 32 och jag körde igån medföljande cd med programvara direkt. Installationen kör inte igenom och jag får blåskärm med tex om att installationen inte fullföljts och att systemet måste återställas (nått sånt iaf) jag återställde datorn och den startade upp fint. Tänkte att detta säkert hade nått att göra med att jag har vista. Tv-kortet stöder vista och på kjell.com där jag köpt kortet står det en supportlänk för drivrutiner när jag är inne och tittar på aktuellt kort på deras hemsida. Klickar på länken och kommer hit:
http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Pr...

har inte fattat hur jag ska gå till väga nu, måste jag ladda ner drivrutiner från hemsidan och sedan köra medföljande cd som inte fungerade från början eller ska man ladda ner alla program från hemsidanför att man kör vista??

Under installationsbeskrivning beskrivs att man ska gå in under enhetshanteraren och välja ljud, grafik och spel (typ) och där välja tvkortet och uppdatera drivrutin. Kortet finns dock inte namgett där utan det står endast usb 2870 (vilket jag fick uppdatera drivrutiner till när jag satte i tvkortet första gången så jag misstänker att det är det som gömmer dig där bakom, det känns dock inte igen på nått sätt) Skit samma; är det någon som kan tala om vad jag ska göra och i vilken ordning??

PLZ HELP

Visa signatur

FS Amilo Xi 1554, ATI Mobility Radeon X1900 256 mb GDDR3, 2,0 Ghz Intel Core 2 Duo T7200, RAM 2 Gb DDR2,HD 2* 160 Gb, 17" VUXGA 1920 * 1200