Permalänk
Medlem

Känslig data och Webbhistorik

Skulle vilja veta om det finns någon som vet något sätt att få tillbaka informationen som försvinner när man tar rensa ut känslig data i Firefox eller webbhitoriken i IE?

Som tex. filhämtningshistorik och sparad formulärdata och sökhistorik.

Kan man få fram informationen i Mappen MessengerCache?

Man blir ju orolig för sina barn när man hör om alla skruvade människor som finns där ute...

Skrev ett liknande inlägg nyss men såg att det hamnade i fel underkategori.

Permalänk
Inaktiv

Om man kör med konton på datorn kan man begränsa användarnas rättigheter, men har ingen aning om det gäller tömning av tempfiler och internetcashe. Skapa konton och testa?

Permalänk
Medlem

Jag vill inte vara nån moralant men jag röstar för att du ska föra en väldigt öppen dialog om sånt här. Det ska inte vara farligt, riskabelt eller pinsamt att prata om saker med dej.
Att spionera och försöka smussla ut information kommer bara slå tillbaka i form av olika revolter, i värsta fall har dina försök till kontroll rakt motsatt effekt och barnen gör precis det dom INTE ska göra.

Informationen du söker i den här trådstarten är borta.

Permalänk
Medlem

Det går att återskapa datat ända tills det blivit överskrivet,

Visa signatur

Fagerja

Permalänk

Trådskaparen behöver ett program som kan läsa filen index.dat. Gör en Googlesökning på index.dat viewer och ladda ner eventuellt program så får du reda på det mesta som ungarna gjort med datorn.

Permalänk
Avstängd

Inte riktigt svar på frågan, men en keylogger eller trojan med sån funktionalitet, typ Sub7 borde kunna hjälpa dig, har för mig att du kan dölja Sub7 rätt bra med, nackdelen är ju att du inte kan ha virusdödare igång då.
Tja, eller ett prg som då och då tar säkerhetskopior på ex index.dat.

Visa signatur

Partitionera my ass!!
KatTbAjs FTW!!