Windows 7-installation på HDD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Sep 2010

Windows 7-installation på HDD

Tjenare, försöker installera nedladdat windows 7 64-bit på en ny hårddisk. Har bränt över ISO-filen på en DVD-RW men när jag väljer dvdläsaren som boot device i BIOS står det bara på en blackscreen: "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". Har testat allt möjligt efter diverse googling: Koppla ur min gamla hårddisk med vista installerat, dra ur min mus och annat som inte behövs, t.ex. extern hårddisk, se till så att hårddisken är inställd på IDE och inte RAID etc.
Om jag mountar ISO-filen i daemon tools börjar den försöka uppgradera mitt vista på min nuvarande till 7:an och andra skivor, t.ex. spel och musdrivrutiner känner läsaren av.
Båda hårddiskar kan väljas som boot devices i BIOS och kan alltså detekteras.
Hårddisken som jag försöker få windows 7 på: http://www.inet.se/artikel/4303589/1...int-f3-hd103sj
DVD-läsare: http://www.inet.se/artikel/7100544/o...svart-sata-oem
Några förslag?

Trädvy Permalänk
Community Manager
Forumledare
Registrerad
Jun 2005

*tråd låst*

Citat:

§ 7
Piratkopiering

Det är inte tillåtet att sprida länkar till piratkopior. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddade verk.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner om detta inte tillåtet. Svensk och internationell lagstiftning är svårtolkad och föränderlig och eftersom forumets moderatorer inte är jurister som kan bedöma varje enskilt fall är samtliga diskussioner av denna typ förbjudna. För mer information om § 7, se FAQ.

Forumregler | Synpunkter på moderering i forumet? Kontakta via PM, Email eller kontaktformuläret.
Huvudadmin för Geeks Discord - Mötesplatsen för gamers