far cry 3, vad tyckte ni ?

Permalänk
Medlem
Skrivet av SwedZi:

Köpre precis Far Cry 3 på kinguin.com för 160kr, som download. Är det en bra deal skulle ni säga?

Jag köpte mitt innan realese på Greenman, jag gav typ 250kr.
Dem kör ju alltid med 30% rabattkoder där:P

Så 160kr var en bra deal!

Visa signatur

ASUS Z390-F Gaming | Intel i9900k @5Ghz | ASUS Strix RTX 2070 Super OC | Corsair Venegence CL16 3200 Mhz | Samsung 970 Evo M.2 1Tb | Corsair RM750x V2 | Noctua NH-D15 | Fractal Design S2 Blackout TG |

Permalänk

Tyckte dock det "onda" slutet var förbannat dåligt Rätt ologiskt också, om man har provat både det onda och det goda slutet.

Visa signatur

| Mobo: B550 AORUS ELITE V2 | CPU: Ryzen 5600x | RAM: 32GB @ 3600MHz | GPU: Asus GTX 1070 ROG| |PSU:RM750x | Chassi: Fractal Design Define R5 | SSD: OCZ Vertex3 120GB + Force GT 240GB | HDD: 6TB | Skärm: Foris FS2333 | |Ljud: Xonar Essence STX |

Permalänk
Medlem

Spelet var riktigt bra, mycket bättre än vad jag hade väntat mig faktiskt!
Det är dock långt ifrån perfekt.

Freeroamingen var grym i mina ögon. Att fixa alla bags osv, leta på alla radiomaster, ta över alla baser osv var den bästa tiden jag hade med Far Cry 3 utan tvekan. Vaas var klockren!

Jag var inte så förtjust i storyn. Ett gäng ungdomar som hamnar i knipa och en utav dom blir en mördarmaskin, njaa.. Jag HATADE att vid båda "bossarna" så var det flippad fight med droger och skit. Typ vid Hoyt så fightas man 1 on 1 med honom och sen när han dör så är alla i hela rummet död även fast jag bara hade kniv och dom hade automat vapen, whats up with that? Alla drog scener är bara jobbiga och dom tillför ingenting enligt mig.
Menyerna... Säger inget mer än så. De sista fyra-fem uppdragen var sjukt tråkiga eftersom valmöjligheterna togs bort.

Dold text
Permalänk
Medlem

Jag och en polare kunde nästan inte sluta spela, var sjukt bra i våran mening. Klart bästa för i år och tycker att vi kan förlåta dom för tvåan:P

Pros/Cons Blandat:

Tyckte dock att det var för kort men så är det väl med alla spel som man gillar.

Co-op skulle ju utan tvekan ha varit "story co-op" trist med några fjantiga missions..

Rösterna var sjukt grymma, Vaas var ju bäst i alla kategorier^^ Den rösten jag störde mig mest på var ju utan tvekan Jason, lät som den största mesproppen någonsin och jag hade hellre sett att han åtminstone hade höjt och mörkat ner tonläget när han blir arg. Skulle slutligen blivit mera som Vaas (tänk kalle ankas djungel expedition på julafton).

Menyerna skulle såklart blivit mer omarbetade för PC och optimering för PC verkar dom inte heller hört talas om..

Bossfighterna var lite knäppa och på riktigt.. hur många gånger kan man gå på skiten att dom står runt ett hörn/bakom en dörr?

Slutligen (av det jag kommer på just nu): AI mm. Att inte kunna lägga sig ner..!? Löjligt.. dessutom så tycker jag att det är lite löjligt att fiender kan se en direkt när man fyrar av ett skott bara för att dom hör ljudet och sen kan se en (förmodligen just för att man inte kan lägga sig ner), Hade gärna sett att man kunde lägga sig ner och att dom i så fall hade gått mot det hållet som ljudet kommer ifrån och inte bara "aha! han sitter där inne i busken för att jag vet att ljudet kom därifrån med millimeter precision!"

Dold text

Allt som allt ger jag det betyget 7/10 och även fast jag blir arg när jag tänker på alla felen så räddas det upp enormt av hur kul jag hade och av att det faktiskt var ett bra spel enligt mig. Prova det och ge det en chans, har tröttnat på alla korridor fps nu.

Visa signatur

Falling In Reverse - Game Over

"Midway upon the journey of our life I found myself within a forest dark, For the straightforward pathway had been lost."

Permalänk
99:e percentilen

Det var sista gången jag betalade 400 kr för en konsolport med GUI som renderas i 720p och där man inte ens försökt göra så att man kan använda musen i menyn.

Visa signatur

Skrivet med hjälp av Better SweClockers

Permalänk

Är utan tvekan mitt game of the year! Ger det 9/10.

Är utan tvekan mitt game of the year! Ger det 9/10.

Grym story imo, aldrig blivit så attreaherad av ett spels story som den här. Sure, på ytan ser den ganska blek ut men analyserar man den så framträder ett helt nytt spel. Jag kände att ju närmare slutet man närmade sig ju mer lik Vaas blev man, man saknade respekt för människor, slaktade personer till höger och vänster. Slutade bry sig om sina vänner för att istället ta revansch på de som orsakat det hela. Jason tar en mängd olika droger och kan på vissa ställen inte skilja dröm från verklighet, något som Vaas inte heller verkar kunna... Samtidigt som man helt utan ånger dödar människor så kan han inte döda/flå ett djur utan att tycka det är vidrigt, detta får mig att det känns som att han värderar ett djurs liv högre än en människas. Han bryr sig helt enkelt inte om människor längre. Kan skriva om det här hur länge som helst men det orkar jag inte just nu.

Slutet var helt sjukt, iaf om man tog det elaka. Aldrig blivit så överraskad i ett spel någonsin!
Sedan va röstskådisarna sjukt bra vilket verkligen bidrog till känslan. Tyckte att de flesta karaktärerna i spelet var intressanta och Vaas är väl den obehagligaste antiheron någonson.

Spelet var väldigt öppet till större delen och många uppdrag kunde lösas på olika sätt, något som känns sjukt skönt till skillnad från alla MMS(Modern Military Shooters) där det inte finns något annat än att springa rakt fram och rambo:a sin väg fram. Stealth funkade sjukt bra till och med!
Kul med crafting och uppgradering av diverse väskor och liknande. Tycker även att vapencustomiseringen fungerade bra, silencer och långdistanssikte på de flesta vapen och du kan ninja din väg fram genom större delen av spelet, något som jag saknat i många andra spel!.

Grafiken är väldigt bra, men spelet crasha väldigt mycket när jag körde det med DX11, men såg fortfarande bra ut med 9an Tycker inte man kan klaga på healinganimationerna, de är många och dynamiska. Har du blivit skjuten drar du ut en kula ur armen, har du ramlat så knäcker du tillbaks fingrarna och om du blivit sprängd drar du ut splitter. Vad mer kan man begära? Hellre det än att man får ketchupblod på skärmen i 3 sekunder innan man autoreggar full hp igen...

Dold text
Visa signatur

Dator: OCZ Agility 3 60GB || Intel i7 3770k 4gHz || ASRock Z77 Extreme4 || 12GB Vengeance Ram
6 TB Hdd || Gigabyte 780 windforce || Corsair Carbide 500R|| Fatal1ty 500W PSU 80+ ||
Kamera: Sony Alpha A33

Permalänk
Avstängd

OBS SPOILERS OBS

+ Bättre än Far Cry 2 (där alla i stort sett sköt mot dig så fort du kom nära
+ Stealth fungerar
+ AI respawnar inte som i 2an
+ Innovativt att jaga för någon nytta (fast större plånbok m.m. borde man ju egentligen kunna köpa)
+ Ibland så får man Far Cry 1 känsla som när man kommer till båten
+ Inte extremt mycket script
+ Frihet
+ Vissa RPG element, man blir bättre med tiden och måste faktiskt göra vissa saker för att låsa upp
+ Bra jobb med de flesta stora AI vad gäller röster och ansikten är välgjorda.
+ Citra
+ Förvånansvärt bra djur, rätt häftigt att se en gepard ta fast ett byte i nacken..

- Korta uppdrag
- Repetativa antenner, sido-uppdrag, och fly från plats X eftersom det brinner / kollapsar etc...
- Medioker grafik, ingen vidare känsla att man är i paradis som i 1an
- Weapon reticles är hopplöst usla utan mods. Ser inte ett dugg med vissa sikten eftersom mittenpunkten kan täcka hela eller nästa hela NPC. Svårt att göra headshot.
- Styrningen på Jason är ibland helt åt skogen, vilket gör att man kommer att ramla både en och en annan gång av misstag
- Quicktime events med tryck på rätt knapp
- Inga vidare bosser
- Usel DX9 prestanda (ati problem?)
- Konstiga uppdrag, Hoyt hade man t.ex. kunnat ta ihjäl vid första mötet. Antennen borde första räcka att skjuta raket på..
- Samlande av saker som inte egentligen ger något
- Jason låter lite väl mesig och många NPC som man kan hjälpa i spelet, infödingarna är mycket dåligt gjorda inte alls i samma klass som t.ex. Vaas.
- Som det moderna spel det är så finns det för mycket pilar hit och dit så att spelaren ska veta vad han ska göra, precis som Skyrim så minskar det inlevelsekänslan något enormt. Tagga fiender och djur och på något magiskt sätt så vet du vart de är.
- Lämna ett område? Trial and error precis som quicktime events
- Helt ointressanta grottor, och inte bra prestanda heller
- Avsaknad av reverb effekter?
- Pengar och värdefulla saker precis överallt

Dold text

6.5/10, inget GOTY spel men värt att ta sig igenom en eller två ggr.

Visa signatur

7800x3d, 64GB 6000cl30, Gigabyte X670 Gaming X AX (F9d) 12TB m.2/nvme, 8TB SSD, WD 2x12TB 5400rpm, XFX 7900xt, SoundBlasterX AE-5+, HP X34", Fractal Design Define 7, Corsair HX750, Topping MX3s, Ino Audio piMx, Dan Clark Audio Aeon 2 closed..
LG B1 65", Topping e70, Topping pa5 II plus, Guru Audio Junior+ (primärt) / Canton GLE 90, Nintendo Switch OLED, Pico 4 VR

Permalänk
Medlem

Tyckte det påminde för mycket av det jag ogillade med Assassins Creed....Okej huvudquest, allt annat djävuskt repetitivt och tråkigt. Dessutom kändes det allt för mycket som jag spelade ett konsolspel, usla menyer och barnsligt gameplay.

Permalänk
Medlem

nån som spelat det lost expeitions ? måste spelas om du gillar ester eggs

Permalänk
Medlem
Skrivet av Lasergurka:

Tyckte dock det "onda" slutet var förbannat dåligt Rätt ologiskt också, om man har provat både det onda och det goda slutet.

Hade vart kul om det kommer en recap där det inte tog och citra bara " fack man, we need a new warrior with a tatttatá!"

Permalänk
Medlem

Har inte tagit mig igenom ännu men just nu känns det ganska "meh". Det känns väldigt likt Far Cry 2 i hur man spelar. Ska ta mig igenom det men det är godkänt i alla fall som tidsfördriv. Men det är inte fenomenalt så man blir blåst av stolen precis.

Visa signatur

Desktop: MSI MPG X570 GAMING PLUS, AMD Ryzen 9 5950X, Be Quiet Dark Rock Pro 4, 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200,
ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080 8GB GAMING, Samsung 970 EVO Plus 500GB
Notebook: Macbook Pro 14" M1 Pro

Permalänk

Förresten, någon annan som tänkt på att många av invånarnas dialekter låter mer australiensiska än något annat?

Visa signatur

| Mobo: B550 AORUS ELITE V2 | CPU: Ryzen 5600x | RAM: 32GB @ 3600MHz | GPU: Asus GTX 1070 ROG| |PSU:RM750x | Chassi: Fractal Design Define R5 | SSD: OCZ Vertex3 120GB + Force GT 240GB | HDD: 6TB | Skärm: Foris FS2333 | |Ljud: Xonar Essence STX |

Permalänk
Medlem
Skrivet av HurMycket:

Det var sista gången jag betalade 400 kr för en konsolport med GUI som renderas i 720p och där man inte ens försökt göra så att man kan använda musen i menyn.

Jag tycker menyerna fungerar bra. Jag har varit med om mycket sämre menyer. GUI:t ser också bra ut. Att du inte tycker spelet är värt pengarna för en sån petitess är bara löjligt.

Jag har inte klarat spelet än, men hittills skulle jag ge det 8/10, ett väldigt bra betyg. För mig är 9 otroligt bra och 6 ok.

Saker jag inte gillar hittills: Jag tycker att klättrandet upp för radiomasterna bara är ett sätt där spelet försöker låtsas att man gör något. Alla tornen(som jag kört) har varit nästan automatiska att komma upp i. Det är bara att gå och trycka space om man ser repen för att hoppa.

Looten man hittar i kistor är inte så kul, bara skit som man säljer för att få pengar. Jag är inte så förtjust när man får skräp man inte kan använda, som bara är till för att säljas. Ge pengar istället då.

Sen är det trist att vapen blir gratis av masterna. Det hade varit roligare om man låste upp nya vapen att köpa istället.

Visa signatur

Speldator: i5 4670k stock | 8GB ram | Asus Z87-plus | Xonar Essence STX | SSD: Intel g2 , Samsung 830 256gb | R9 290 Tri-x | Define R4| Win 8 | Noctua nh-u12p | Qpad Mk-50
marinlik.wordpress.com/ Min blogg för nedbrytning av spel och diverse andra artiklar om NFL
500px.com/niclasbrundell

Permalänk
Medlem

Kul, Sure.
Buggigt, folk melee:ar en genom väggar, npc:er åker ner i vattnet från ingenstans utan att ha sätt något och dör etcetera.

Vidare så känns det som dom har gjort det lätt, på ett ställe stod man på en bro och det kom några bilar och soldater, uppdragsgivaren säger att man måste fly men självklart stannar jag och dödar alla. NPC-spawnen är mitt framför en och man får inget av att döda alla, dom tror verkligen att ingen stannar och slåss

Man kunde inte pausa i sista cut-scenen så jag missade hela slutet.

För enkelt, jag fick springa runt och ta varenda "camp" med bara melee och take-down för att få någon utmaning.

Spelet kändes inte gjort för sneak, t.ex. så om man kastade en c4 så visste alla var man var, fast man var väl gömd. Tydligen så märker alla var man kastar C4 och kommer springandes, skiter i c4 och vet tydligen exakt var du är. Dom springer rätt över C4 och då du får full aggro så får du 10+ multikill och några heavies när du spränger den ensamma c4:an. Bristande AI kanske.

Quicktime events där man måste trycka på en knapp för att göra tusen saker, horribelt.

Man kan bara ha ett uppdrag i taget och om man accepterar ett uppdrag och sen går iväg och ska göra något, så står det bara Mission failed och man respawnar helt idiotiskt.

Ingen mening att gå och utforsta eller loota "speciella kistor" för allt droppar samma skit ändå mer eller mindre, ingen unik loot utan bara generic gråa items att sälja

Jobbiga menyer så man måste gå in på esc och massa under menyer istället för ha det på en shortcut, sen spamma esc för att komma ur skiten ännu värre blir det när det kommer nyheter och man får upp random fakta om en viss sak

EDIT: det var det dåliga. 7/10 som single-player spel

Permalänk
Medlem

Enligt mig är Far cry 3 årets spel, var ett tag sen jag hade så kul med en singel player.
Skulle ge det 9/10

Visa signatur

Asus P8P67 B3, Asus GTX 660, A-data 8GB minne 1600mhz, Intel 2600K, Samsung ssd 830 256gb
sidewinder 4, Corsair ax 850, Samsung galaxy s4 snart, Windows 8.

Permalänk
Medlem

Jag tyckte spelet var svinbra. Älskar grafiken och spelmotorn. Flyter på bra. Roligaste med spelet var att det gick att spela fullt ut stealth-mode. Sjukt kul.
Några mindre saker vad onödiga men inget som störde så mycket att det påverkade helheten med spelet.
Lägger klagomålen i spoiler-taggen så ingen grinar.

Varför ett inventory? Jag älskar loot rent generellt men det här var det sämsta inventorysystemet jag har sett. Det går att loota mycket men det enda du får är skräp. Då menar jag inte att det är dåliga saker ibland utan jag menar att alla saker man lootar säljer man. Inget kan sparas. Craft-items för djur är bara nödvändigt tills man har maxat alla bags. Sen kan man fylla väskan till max med växter för att göra potions. Irriterande att man kan loota fiendernas vapen då de alltid är sämre än ens egna custom.
Pengar är för lätt att komma över och om du inte har pengar eller din plånbok inte har plats så kan du ändå få gratis vapen om du utforskar radiomasterna. Jättekonstigt system tycker jag.

Konsolifieringen med "Mash SPACE", "Press E" och allt sånt blev jag riktigt less på. Senast jag blev irriterad var i sista uppdraget i GTA 4 när man skulle upp på helikoptern...

Värdelösa och tråkiga bossfighter som inte ens är fighter. När man dödar Vaas så fattade man inte ens att man hade gjort det. Allt är så "drömlikt" som om det inte hade hänt. Konstigaste var nog när man dödade Hoyt som hade två vakter med sig vid pokerbordet som försvann när "drömkänslan"-kom och man skulle döda honom.

Buggad AI som ibland går och patrullerar medan de skriker "Protect the bunker!" osv när man har dödat en vakt men ingen ens har sett en. Inte bara på ett ställe det händer heller.

Dold text
Visa signatur

ηλί, ηλί, λαμά σαβαχθανί!?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Chr23ast:

Sjukt vackert och bra spel men jag tycker slutet var lite anti-klimax (jag valde Citra), tyckte även att slutet lämnade många lösa trådar efter sig. Men annars lätt GOTY för min del

Något jag kan tilläga är att vilken väg du än väljer

så blir Citra Fucked xD lol

Dold text

tror dem som klarat ut det vet vad jag menar

Visa signatur

"I awoke, only to see the rest of the World was still asleep" - Leonardo Da Vinci

Permalänk
Medlem

Bästa spelet jag kört, ville också bara ställa mig upp och applådera när jag klarade det! Fick nästan tårar i ögonen. Tyckte det var väldigt rörande i slutet, satt o tänkte fan va mycket skit dom vart med om och vilken hjälte Jason var att han räddade alla o sånt. Det är bara ett spel jag vet men men

Visa signatur

Kör bara köör

Permalänk
Skrivet av nnke:

Bästa spelet jag kört, ville också bara ställa mig upp och applådera när jag klarade det! Fick nästan tårar i ögonen. Tyckte det var väldigt rörande i slutet, satt o tänkte fan va mycket skit dom vart med om och vilken hjälte Jason var att han räddade alla o sånt. Det är bara ett spel jag vet men men

Håller med dig på allt du säger. Tyckte väldigt mycket om FarCry 3. Visst, lite roligare sidouppdrag hade inte skadat.
Jävligt bra spel från början till slut. Hoppas det kommer en expansion. Vill inte riktigt att det ska vara slut

Permalänk
Medlem
Skrivet av Lasergurka:

Jaså...ja det var ju lite märkligt i mina ögon, har bättre saker att spendera min tid på än spel jag tycker är skräp, och handlade det bara om att få reda på slutet skulle jag bara kikat på youtube, men men, vi är alla olika.

Vad var det du inte fått fram om spelet genom att titta på gameplay och reviews då, som sen visade sig vara skräp, om man nu får fråga?

Förstår för övrigt inte varför folk klagar på för få healing animationer, finns ju en hel drös, men som sagt måste man vara på sista hp baren utan syringes.

http://www.youtube.com/watch?v=66qGf66BTFs

0.20 in i filmen är bäst då han, precis efter att ha dragit ur en skärva ur armen vänder sig om och en bil kommer farande rakt emot. Klockrent klippt. =D

Visa signatur

Gaming: Win 10 64-bit | FD Define S | MSI B450M PRO-VDH MAX | Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL15 Vengeance | AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 36MB | MSI GeForce RTX 2060 SUPER 8GB ARMOR OC | Corsair CX 600M 80+ Bronze Modulär | ASUS VG248QE |
Server Win 10 64-bit | FD Define R4 | ASRock Z77 Pro4 | Intel Core i7 3770K + Noctua NH-C12P SE14 | Corsair 8GB (1x8192MB) CL10 1600MHz VENGEANCE + 4GB okänt märke |

Permalänk
Medlem
Skrivet av HurMycket:

Det var sista gången jag betalade 400 kr för en konsolport med GUI som renderas i 720p och där man inte ens försökt göra så att man kan använda musen i menyn.

På vilket sätt kunde du inte använda musen i menyn?
Grafiken var skitbra, svårt att jämföra med BF3 osv för miljön är ganska annorlunda

Permalänk
99:e percentilen
Skrivet av Waowt:

På vilket sätt kunde du inte använda musen i menyn?
Grafiken var skitbra, svårt att jämföra med BF3 osv för miljön är ganska annorlunda

Musen ses som en handkontroll av spelet. Jag vet att det är en luddig förklaring, men jag har förklarat exakt vad det betyder i en annan tråd.

Visa signatur

Skrivet med hjälp av Better SweClockers

Permalänk
Skrivet av nnke:

Bästa spelet jag kört, ville också bara ställa mig upp och applådera när jag klarade det! Fick nästan tårar i ögonen. Tyckte det var väldigt rörande i slutet, satt o tänkte fan va mycket skit dom vart med om och vilken hjälte Jason var att han räddade alla o sånt. Det är bara ett spel jag vet men men

Skulle inte alls kalla honom en hjälte...men visst, man kan få honom att göra det rätta till slut.

Visa signatur

| Mobo: B550 AORUS ELITE V2 | CPU: Ryzen 5600x | RAM: 32GB @ 3600MHz | GPU: Asus GTX 1070 ROG| |PSU:RM750x | Chassi: Fractal Design Define R5 | SSD: OCZ Vertex3 120GB + Force GT 240GB | HDD: 6TB | Skärm: Foris FS2333 | |Ljud: Xonar Essence STX |

Permalänk
Medlem

Precis spelat ett tag, första jag märker är att musen är skit snabb även på lägsta inställningen. Sen känns det som att när man siktar mot en fiende så dras musen mot honom lite????

Och sista är att känns som att musen skakar, inte alls len i rörelsen utan känns som den vibrerar/skakar lite. Sen undrar jag hur man ser alla uppdrag man håller på med, och hur man vet vilket som är "Primary story line" så att säga.

Tack för svar.

Visa signatur

Citera mig tack, så jag vet att du svarat.

Permalänk
Medlem
Skrivet av SwedZi:

Precis spelat ett tag, första jag märker är att musen är skit snabb även på lägsta inställningen. Sen känns det som att när man siktar mot en fiende så dras musen mot honom lite????

Och sista är att känns som att musen skakar, inte alls len i rörelsen utan känns som den vibrerar/skakar lite. Sen undrar jag hur man ser alla uppdrag man håller på med, och hur man vet vilket som är "Primary story line" så att säga.

Tack för svar.

Gå in i settings och stäng av mus acceleration, var på som default för mig. "Primary story line" är markerat med ett utropstecken på kartan och startar när du kommer i närheten/pratar med en npc.

Visa signatur

i7 3770K | Noctua NH-D14 | Gigabyte GTX 690 | Gigabyte GA-Z77X-UD3H | 16GB 1600MHz | ASUS Xonar Essence STX |SSD 120GB Intel 520 | 1TB WD | Fractal Design Define XL | Corsair AX 850W 80+ GOLD | Dell U3011 IPS | Eizo S2402W | Dell U2412M | Windows 7 Home Premium 64-bit | Telia Fiber 100/10 |

Permalänk
Medlem

Har lite mer frågor, om man inte orkar göra "primary storyline" just nu, hur hittar man andra uppdrag? typ att döda något djur, döda några gubbar bla bla?? osv?

Och sen undrar jag vart i hela friden man hittar gröna löv, hittade massa i början och nu behöver jag mer medicin och nu hittar jag inte bladen?

Hjälp hade uppskattats

Visa signatur

Citera mig tack, så jag vet att du svarat.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Lasergurka:

Skulle inte alls kalla honom en hjälte...men visst, man kan få honom att göra det rätta till slut.

Vem skulle du kalla hjälte? Han är enligt mig ett praktexemplar på hjälte i ett modernt och fiktionellt verk. Om det var verkligt skulle jag också kalla honom för hjälte.

Visa signatur

ηλί, ηλί, λαμά σαβαχθανί!?

Permalänk
Medlem

Definitionen av galen han syftar på i spelet är ju Einstein citatet "the definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

Han tror ju att han dödar honom men Jason kommer tillbaks levande varenda gång. Manuset var ju klockrent i jämförelse med andra spel iaf.

Skrivet av albin98:

Efter att nyss spelat ut får cry 3 vill jag nästan ställa mig upp och applådera. Fantastiskt röst skådespel till dem flesta karaktärerna. Vaas och Hoyte gav mig riktiga skräck vibbar. Dem ändå minusen jag har till spelet var det kassa manuset ( och att man aldrig fick veta definion av galenhet ) Gillar att dom har tagit bort auto spawn direkt vid outpost av fienden som var överdrivet jobbigt i far cry 2. Dem har även tagit bort en hel del bra från 2:an , så som dem grymma animitionerna vid skador, vilket som har ersatts av att bara lindra bandage runt armén och peta ut kulor ur armen.vad tyckte ni andra om spelet ?

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Fractal Design Define R4 | Intel Xeon 5650@4.0 | Gigabyte UD5 x58 | 8GB DDR3 1600mhz | Noctua NH D14 | Corsair HX 1000W | MSI GTX 970 Gaming | Intel 530 180GB SSD | Intel 520 120GB SSD | Asus ROG SWIFT PG278Q | Func KB460 | Logitech g400 | Audio Technica ATH M50

Permalänk
Skrivet av Leedow:

Vem skulle du kalla hjälte? Han är enligt mig ett praktexemplar på hjälte i ett modernt och fiktionellt verk. Om det var verkligt skulle jag också kalla honom för hjälte.

En hjälte skulle jag säga var någon som satte sina vänner i första hand, Jason fasnar istället i hur duktig han är på att döda, och fokus fastnar snabbt på att döda sina fiender, istället för att rädda sina vänner.

Visa signatur

| Mobo: B550 AORUS ELITE V2 | CPU: Ryzen 5600x | RAM: 32GB @ 3600MHz | GPU: Asus GTX 1070 ROG| |PSU:RM750x | Chassi: Fractal Design Define R5 | SSD: OCZ Vertex3 120GB + Force GT 240GB | HDD: 6TB | Skärm: Foris FS2333 | |Ljud: Xonar Essence STX |

Permalänk
Medlem

Bra spel 9/10 eftersom end game var helt tråkigt..
Men årets spel för mig iaf.
Fick det gratis med mitt XFX 7700 kort

Visa signatur

Båtbyggare med mera.